Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noapte buna si voua! Sa visati frumos si "sa aveti o noapte pufoasa!"

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,voi tot mai bantuiti pe aici?
buhuhu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

bey,voi tot mai bantuiti pe aici?
buhuhu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Promit ca data viitoare cand vii nu mai sunt aici! Pana maine dimineata!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna dimineata
va doresc o duminica frumoasa si distractie placua
pt toate mamicile

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor dragutelor sunteti scumpe tare..DANUTA,ALINA si MIHA....doamne ce-mi place mie de voi...pacat ca nu pot intra mai repede ca as barfii si eu cu voi,ca tare dor imi e de barfe de-astea de acasa...si de un paharel,hmmmmmmm... aici la voi

IRINA,poze sunt la casuta din bara de sus.... tu acum te scoli si eu acu ma culc,imediat...deci care a fost baiul ieri?..adica ce ai visat,sau ce s-a intamplat?...si pe mine mai facut curioasa!!! si o duminica placuta!

Eu acum am culcat cupilul atomic si hop pe net o tura ca apoi vreau sa ma uit la un film,ca-l am inchiriat de 1 saptamana dar nu reusec sa-l vad...deh, e mai fain aici cu voi

ANDREEA filmul cu Cage se numeste LORD OF WAR,sotul zice ca e aparut de aproape un an...eu habar nu am ca nu prea am mai avut timp de filme...la insistentele lui l-am luat sa-l vad ,ca cica e bun...da,e ok,dar pe mine m-a dezamagit mult ce se intampla in lumea asta...merita sa-l vedeti daca nu l-ati vazut...trist dar educativ

ADRIANA vad ca tu esti cu bucatareala....si eu as vrea dar pana la urma am renuntat si la zacusca,ca va ziceam eu acum cateva zile ca vreau sa fac...ei bine ,sotul a zis ca nu mai facem nimic ca mai bine mancam o data de doua ori in oras,cand ne-o fi pofta..si iar m-am scos

DANUTA sa sti ca si mie imi place sportul asta practicat de tine...eu mai nou insa am o manie,de cate ori ma duc la cumparaturi iau doar pt copil ceva,jucarii in mod expres,spre disperarea sotului...parca am inebunit...tre sa-mi revin ca sunt in pana de tzoale si asa....auzi la ea,TERANOVA,wau,iubesc magazinul ala...acasa cand am fost mi-am luat o groaza de acolo,ce-mi place...

MIHA si al meu Robert,imi place coincidenta asta de nume,a cazut zilele trecute din pat..si eu fuga in camera...el stiti cum era,statea in picioare si nu zicea nimic,dragul mami..l-am luat si l-am pus in pat si a adormit instantaneu...nu a scos nici un sunet...asa ii place lui fi-miu de mult sa doarma ca doarme si in picioare

DOINA si bravo ca ai terminat casa!!!...fata mare ai mai,ce bine!!!

A,maine mergem la delfinariu(parca asa ii zicea acasa)...abia astept ,sper sa fie vreme faina...am sa fac poze!!!

No hai ca fug, pe toata lumea si va doresc duminica placuta!

Am editat:mai pun o data link-ul cu poze pt cine vrea sa se uite
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mireluta,banuiesc ca ai fugit la somn deja. pacat ca nu te-am prins in direct.
si mare pacat ca nu poti intra si mai devreme sa mai barfim si noi la un pahar.
si zi asa! ti-am desteptat amintiri frumoase cu Terranova?
hai ca fug la somn.
m-am trezit sa-mi iau la revedere de la sora-mea si m-am gandit ca poate te prind pe aici.
n-am avut noroc de data asta.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata buna!

si daca tot m-am trezit va astept la o

ptr.dana banana fara cofeina

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!unt aici ,la cafea!sarumana pentru cafeluta, ce buna e...
Hai sa dau reteta de gogosari: tai gogosarii in doua, ii curat de cotor si seminte si ii spal bine, ii pun cusa se scurga de apa.In borcane de 3 sau 5 litri pun pe fundul borcanului:frunze de telina, frunze de visin, rondele de telina, rondele de morcov si hrean, apoi asez gogosarii,ii pun si bagati unul in altul.La doua randuri de gogosari mai pun telina, hrean ,morcov si frunze de visin.Cand se umple borcanul pun deasupra crengute de visin cu frunze cu tot ca sa nu se ridice gogosarii cand pun zeama.PE aceasta o fac asa:
-1 litru otet(din vin nu Regal)
-2 litri apa
-1 lingura sare mare, 3 linguri zahar, la fiecare litru de lichid, boabe de piper, catena frunze de dafin si la pun pe toate intr-o oala pe aragaz .Cand a dat in clacot, torn zeama fierbinte peste gogosari, pun sub borcane cutite de inox sa nu crape borcanul.le pun capace , la cele care merg capsate, iar la celelalte pun ciolofan.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dana cu fetele astea mari e mai greu...cand te intelegi bine cu ele ,cand nu!Asta vare cand s-a despartit de prietenul ei mi-a facut zile fripte...cu toate ca eu sunt prietena si confidenta ei.Parca toata lumea era vinovata ca ala era un nemernic si umbla cu mai multe fete odata...dar a trecut , a inteles si ea ca nu e inceputul si sfarsitul intr-o despartire...ne trebuie nervi de otel si cand cresc copii...Mi-a trebuit o strategie intreaga sa o scot din starea aia nasoala in care era...vedeti voi cum fac fetele , dar si baietii...Chiar sunt bogata!cu trei copii mari!Sunt cea mai mare bogatie a mea!Va pup pe toate si va doresc un wekend cat mai placut.!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

s-a trezit cea mai harnica fata

doina gata toata treaba?
asa pun si eu gogosarii ieri am pus 10 kg.
cum e piata pe la voi fetele?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput