Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sa nu uit, iar, bine ai revenit danelutza! pup pe tine si pe isa, si imi pare tare rau de cele intimplate cu romanasii nostri dornici de averi.
miha, nu-mi strica te rog titulatura, sadicutza si nu harnicutza
mmiha, frumoase boooze! ce program are maria la gradi? o iei la 12? imi place cum arata gradinita, asa din poze. io am ramas cu ideile mele de gradi dupa vremea lu' raposatu'

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

asa ceva......
http://www.ariston.com.ro/product--AVXXF_149.html

http://www.ariston.com.ro/product--AVXXL_129.html

....oare unde e reprezentanta in buc?
aaaa...si vreau sa fie fara uscare...da nu stiu ce sa zic de afisajul electronic...ca cica ar cam fi cu pb....voi ce ziceti?

Pllllllssss, ajutati o baba cu tehnologia asta moderna

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Alinuta....o duc de dimi de la 8.....gradi are program si de la 6 de dimi, si o iau pe la 16.00.
Pb e ca sunt 37 in grupa si nu sunt decat 24 de paturi.....chiar daca stau acasa nu o iau la 12 pt ca tre sa-si faca si ea un program sa invete singura.
Educatoarea ma intrebat daca o pot lua la 13 sa faca nani acasa si i-am zis ca nu. Pai ce inseamna asta o duc pt 4-5 ore....mai mare e deranjul sa ne imbracam si sa plecam de acasa. Gradinita e in titan si noi stam la 1 mai......e o distanta fffff mare... Banana stie' si mi-as pierde timpul pe drum, mi-ar adormii in metrou.

Cand am inscris-o, in feb noi stateam la mama, si ne era f aproape...dar ne-am mutat, am cautat la noi in zona cu toata spaga de rigoare dar toate erau ocupate la refuz.

spuneti-mi de masina de spalat....ca tre sa-miiau......URGENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha, io as opta pt prima. parerea mea. e prea corect ce spui tu despre programul mariei. e vina voastra ca au mai putine paturi? de ce au inscris atiti copii?
plec la nani ca adorm pe birou.
"vb" miine
pup, noapte buna.
miine poate o sa fim mai multe la palavre, si fara certuri

alexa

Mergi la inceput

plec si io' ca mai am 5 ore de nani.......tre sa ma trez sa calc pt gradi

PS Irina bine ai venit

Bey pe Cami o dam disparuta?...ca mi-e dor de ea de nu mai puuot

Flavia senx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna dimineata mamici
va-ti culcat?
hihihi la orele astea sunt mereu singura pe aici
diseara am musafiri (pe frate-miu si cumnatica)si am o gramada de gatithai ca fug sa vad de ce sa ma apucpoate intre timp
va treziti si voi
azi va invit eu la o cafea buna

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

hanako nu esti singura...te tin eu de urathanako ce faci mama draga???ai lasat balta [mamicile japonici?]si ai venit la casnice!!?
fetelor si eu sunt noua pe aici
si eu sunt mamica casnica
vad ca sunteti tare dragute si cred ca am sa trec si eu mai des pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

aiko bine ai venitdar de cand esti tu casnica ??
la mamicile japonici cam se trage cu chiululsi le-am gasit pe fete aici unde ma simt minunatsi sunt fff dulci
ce fac bebei tai?
pupici
fugg ca veni samuraiii

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

da ai dreptate ca la japonici merge mai greu
bebei mei sunt bine acum sunt la bunicuta lor
ma intrebai de cand sunt casnika?uite ca de o saptamana nu mai lucrusi vreu sa-ti spun ca mam intors acasa la sotul meuultima sansa
hai sa va dau si eu datele mele01.11.1982
iar bebeiii
fetita (FUKA)2003.02.21
samurai cel mic(ken)2001.05.17
hanako dar ce frica ai tu de samuras al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA,pacat ca am ratat intalneala,poate alta data!!!

DANA si multam de aprecieri !

DOINA ,gospodina mare cu copii frumosi si scumpi!!!...bravo ca esti asa de apropiata de fata....asa sunt si eu cu mama,of,de care imi e asa dor,desii vorbim la telefon...

IRINA,da ce zici tu acolo,ca si pe mine ma speriai..br,vorba fetelor,m-i s-a facut parul maciuca...si mai e si noapte la mine...ufff,nasol cu fantomele astea...din pacate cred ca exista ceva,am vazut si aici un reportaz,studiu,facut intr-o casa,pensiune,unde bantuia fantoma celei care locuise acolo,din 1900,acum era muzeu ceva......incercati sa va mutati din zona!!!...zic si eu...nu cred ca as putea dormii in casa cu fantomele

Bun venit la casnicute AIKO! si sa-ti traiasca copilasi!!

MMIHA am vazut frumusetea de fata...dulce foc,sa-ti traiasca mai si ti e bafta cu masina de spalat!...nasol cu soacrele astea!!!

DANELUTZA bine ai revenit si pe tine si pe puita scumpa!...nasol cu romanica...sper ca macar ti-ai rezolvat treburile ca nu merita sa te enervezi si sa pierzi timpul cu afaceri acolo!!!

Al meu sot e bolnavior si a fugit la nani,asa ca ma duc si eu...pe maine fetelor!
si numai bine la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput