Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Aaaa Mamilili sa iti traiasca sotul si sa va iubiti in continuare .La multi ani

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by acd2you

[quote]Originally posted by GETY

Intru si eu pe fir inapoi. Din pacate, am reusit sa ma procopsesc cu un virusas (o veche problema a mea) care n-a vrut sa plece numai cu oripivalone si lapte cald cu miere, am ajuns la antibiotic. Pur si simplu m-am dat peste cap, nu mai eram buna de nimic. Acum incep sa-mi revin.

draga Gety, citeste aici, se pare ca oropivalone asta nu e bun, iti poate dezvolta rezistenta la anumite tulpini de virus
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62621&SearchTerms=medicamente

Acd2you, bine ca mi-ai zis, ca mai luam cate o pastila din cand in cand. In farmacii vad ca se mai gaseste. Eu acum, din pacate, iau antibiotic, pt. ca simteam ca durerea cobora catre plamani. Si nici infectia netratata nu puteam sa o las. Era ceva galopant.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by eloise

GRIPO eu peste tot am citit ca e bine sa te adaptezi nevoilor bebelusului si daca iti cere de mancare din jumate in jumate de ora, chiar si asa sa-i dai! Faptul ca e mancacios e semn de sanatate! Sa pape o data la 2 ore sau o data la o ora jumate e perfect normal pt unii copii, esti fericita ca ai bebe mancacios!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Draga Eloise,da-mi voie sa te contrazic (va rog nu dati cu rosii)
Alaptatul din jum. in jum. de ora nu e o solutie(duce la surmenajul mamei + copilul nu se odihneste suficient).Dupa ce se elimina toti(ma rog, aproape toti )factorii care duc la alim. din jum. in jum. de ora, se face proba suptului in urma careia se ia o decizie(completarea alim. prin lapte praf).Crede-ma, am lucrat 6 ani cu bebici intr-o sectie de neonatologie. Asta nu inseamna ca le stiu pe toate dar categoric alimentatia din jum. in jum. de ora nu e o solutie.

Dana34 sapt

dana24+ Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Danidani eu te cred.. n-am pic de experienta in domeniu si am dat un exemplu aleatoriu de interval f mic de timp la care bebe poate cere de mancare, dar cred ca e totusi imposibil sa ceara regulat din 30 in 30 min, poate doar o data, daca nu s-a hranit suficient ultima oara. Cat despre intervalul 1h30min sau 2h, stiu ca sunt bebei care cateodata cer de papa asa des.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Uitati, acum am aflat de la maica-mea ca eu cand eram nou nascut dormeam ziua si stateam treaza noaptea. Doamne, sa nu semene fiica-mea cu mine din punctul asta de vedere.
Ca acum, slava Domnului, doarme toata noaptea si nu ma boxeaza. Dar cine stie cum o sa fie dupa?

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Eloise, daca dr. ta va fi plecata in perioada cand o sa nasti tu, sau poate nu, n-ai vorbit sa-ti recomande alt dr. sa te asiste la nastere?

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

floricika, felicitari ptr bebe!! si refacere rapida + laptic mult ptr ingeras.

Catalina, 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Fetelor ... ce sa va mai spun, deja mi-e rusine sa spun ca mai nasc, nu stiu cand se va intampla. Sunt un pachet de nervi. E a3a zi cand sun la spital dimineata pranz si seara si ma plimba. Azi am cam facut scandal si mi s-a spus ca erau inductii cu peste 2 saptamani astepare si trebuie sa le faca pe alea mai intai.

Nu mai zic nimic. Intretimp va citesc pe voi si cam atat. Mi s-au umflat picioarele rau dar nici un semn de nastere naturala. Bebele meu capos nu vrea sa iasa.

Catalina, 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Eloise,am vazut mamici in maternitate dupa o zi de alaptat din jum. in jum. de ora. Stii cum aratau? Fantomatic! Crede-ma nu exagerez cu nimic. Odihna este extrem de importanta pt. mamele care alapteaza. Deci, mamici, odihniti-va!
Dana34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety inca n-am vb nimic concret despre nastere. Am inteles ca in caz de congres te lasa pe mainile lui dr Lazar. Dar stii cum e... omul n-are nici o obligatie fatza de tine, nici atat cat ar avea medicul care a urmarit sarcina... nu te cunoaste, cine stie daca vine si el... E un sentiement de nesiguranta totala.

Cata la tine cum a ramas cu inducerea? daca nu se declanseaza natural te anunta ei cand au saloane libere?

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput