Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Giuliella, nastere usoara! Daca nu esti deja cu bebelusul in brate!

Gripo, bine ati venit acasa! Tare frumoasa povestea nasterii lui Bubu!

Susa, ce mare e bb Lucas! Sa fie sanatos!

Ma rog si eu pentru Mexxa sa fie bine bb si sa se intoarce cu bine acasa.

Floricika, felicitari pentru bebe! Recuperare rapida!

MamiLili LA MULTI ANI sotului tau!

si pe mai tarziu!

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cata scriam in acelasi timp cu tine... Sper sa vina bebe tau cat mai curand!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Cata14,saracuta de tine. Dar nu poti sa-i pacalesti? Nu stiu...invoca si tu un motiv.Ceva dureri sau senzatia ca pierzi lichid...I don`t know.... deja bat campii...Eu cred ca as muri in locul tau.
Dana34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Floricika, felicitari, sa va traiasca bb!

Nu stiti nimic de Giuliella?

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

spre surprinderea mea vad ca am reusit sa intru si azi. fata a fost relativ cumintica azi-noapte si pana acum. de la 4 ramane cu mama (prima data), ca eu trb sa merg la dr sa-mi scoata firele. sper sa-si dea reprezentatia zilnica in intervalul cat sunt eu plecata...macar sa n-o mai vad cum plsnge, ca tare mi-e mila de ea!

lexi, la ce ora mergi la dr? eu ma duc la 17.30. poate ne vedem si vb!

roxanae, merci de raspuns! cred ca macar un pic de dulce o sa pap ca nu mai pot de pofta!

ileana, itzy, la mine va veni acasa med de fam s-o vada, cantareasca etc...la pediatru, a programat-o inainte de ora obisnuita la care incep consultatiile...tocmai ca sa nu intre in contact cu ceilalti copii! cat despre contact cu exteriorul, n-avem voie sa ii scoatem asa devreme? ca eu planuiam ca maine sa iesim la plimbarica pe afara! maine face 9 zile!
despre cant de lapte, nici nu stiu cum sa fac, sa ii cresc eu asa de la mine putere?ea san nu papa mai deloc! o masa pe zi sa zic! dar si aia completata cu formula! azi m-am muls si am reusit sa scot la un muls doar vreo 25 ml din ambii sani! l-am pus la frigider si sper ca pana mai pe seara sa scot macar 60ml sa-i dau o masa intreaga! procedez bine? am vazut ca tu ziceai ca reusesti sa mulgi cam 100-120ml/zi, adica aprox 2mese. am inteles bine? tu o mai pui la san? ca daca o pun la san, nu stiu cat suge si imi si face rau rani ca nu vrea sa suga si nu apuca corect!

cri, ai avut mare rau tensiunea deci! la mine in timpul op a fost 11-12 cu 6-7. doar spre safrsit a ajuns pe la 15. nici la mine cez n-a fost alegerea mea! de fapt ar fi fost daca as fi avut ocazia de a alege, dar dr nu mi-ar fi facut in niciun caz doar pt ca as fi vrut eu! am avut deasemenea indicatie. de fapt 2 indicatii. bazin ingust si turtit si preeclampsie! ma bucur ca sunteti bine si sa-l tina cumintenia pe robert, ca taaaare e greu altfel!

gety, ma bucur ca te-am linistit! acum, fiecare organism reactioneaza in felul sau, dar un lucru pot sa-ti spun. daca mie mi s-a parut usor, vreau sa-ti zic ca celelalte fete din salon care facusera cez, se simteau si mai bine ca mine...deci, eu zic sa ai toata increderea ca o sa fie neasteptat de usor! ai sa vezi!

gripo, fata mea papa tot 60ml lapte/masa (formula). poate laptele tau inca nu e hranitor si de asta i se face baiatului foame! si eu de cate ori o pun la san ii stric tot programul pt ca papa san cat o papa + formula mai putin de 60ml, dar i se face foame mai repede decat dupa o masa completa de formula! de unde targ concluzia ca de la laptele meu chiar daca se satura pe mom i se face foame mult mai rpd! sper ca m-ai inteles! pe mine sincer tare ma incurca laptele asta de la san! ii incurc progarmul rau! sa nu dati cu rosii! stiu ca e mai bun pt ea, dar nu ma pot abtine sa nu gandesc asa: copilului ii face rau si urla intruna, o chinui in ultimul hal cand o pun la san, ca nu vrea si mai mult urla decat papa, ma chinuie si pe mine ca imi face rani fiindca nu vrea sa apuce calumea (mai mult o fortez), ii stric si programul de papa de somn de tot...atunci ...daca stau si pun in balanta....nu stiu ce sa mai cred!

acd2you, merci de sfaturile pt colici!

flory, sa-ti traiasca baiatul sa fiti sanatosi amandoi si refacere rapida!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, eu ma refeream la faptul ca vorbesc ei intre ei despre situatiile noastre. Noi sa avem carnetele la noi, dar si dr. sa-si spuna punctele lor de vedere unul altuia. Eu, daca lipseste dr. mea, dar se pare ca nu, as avea inlocuitor.
Mexxa am inteles ca nu este la terapie intensiva nou-nascuti, pt. ca bebeul ei este mai mare. Pacat ca nu-l alapteaza, saracutza.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety tare curtata o sa fie fetita ta, e singura fetita din Iasi de pe forumul nostru. Tre s-o pazesti bine.

Eloise cu placenta nu cred ca e cazul sa-ti faci griji, Alessia a avut aceeasi problema si bebe a avut 3250 parca la 37 sapt. si 2 zile, ceea ce nu e putin. Si la tine nu s-au observat intarzieri de crestere. Legat de dr., e intr-adevar un stress sa stii ca nu este, cand ai cea mai mare nevoie de el. Poate te programeaza la o data la care va fi in oras si stai mai linistita, dar tot de bebe tre sa te rogi sa tina cont de programare

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, Itzy, va multumesc pentru urari!

Oare ce-o face Lullabay? Sta cam de multisor in spital...sau o fi acasa si-o copleseste bebe?

Fetelor, eu incepand de maine o sa dispar cateva zile (nu, nu plec nicaieri...), nu stiu cand o sa mai scriu, exceptand ziua de azi. V-am anuntat pentru ca vad ca sunteti tare dragute si va ingrijorati cand dispare cineva nemotivat. Deci pana sapt viitoare, puneti-mi absent motivat, va rog!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetele care mai sunteti racite, eu am doborat boala cu sare calda la gat, la cap si la urechi. N-a trecut nici cu paracetamol, nici cu ceaiuri, nici lamaie, nici miere si strepsils. Aaaaa si gargara cu apa calduta cu sare pt. gat. Azi ma simt mult mai bine, aproape mi-a trecut de tot, imi mai curge un pic nasul, dupa 4 zile in care n-am dormit de dureri de cap, de gat si de urechi.
Sanatate va doresc!

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

CamiSol, multumesc pentru urari!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput