Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna

MAMILILI- da, eu am fost cu prefix 4 la kg din liceu!AM vazut ca am slabit 700gr in 2 zile!

LARISSA, INNI- sotul mi-a luat burtiera de la Sensiblue. A spus ca au doar un model de burtiera, asa ca n-aveti cum sa o ratati!

Fetelor, stiu si eu ca depresia tine de psihic. DAR: Eu mi-am dorit acest copil extrem de mult! Sunt fericita si-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt asta, dar eu plang pt ca ma iau niste ganduri negre deodata si sunt stresata ca vine soacra-mea maine, ea care mi-a dat 2 tel toata sarcina si a spus ca ea nu vine dacat daca are treaba! Adica nu venea oricum sa-si vada nepotul???
Mi-e frica sa nu arunce asupra lui ganduri negative... Va spun eu la mine depresia e de prea multa grija ca nu cumva sa pateasca ceva minunea mea! Offf

GRIPO_ felicitari pt ingeras, cred ca toate simtim la fel!

MEXXA- curaj, vei vedea ca vei iesi din aceasta experiena mai puternica si mai pozitiva ca niciodata!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LILI, Lullabay este bine, scuzati-ma ca nu v-am mai dat vesti despre ea, dupa 3 zile de spitalizare a ajuns acasa cu bebe Stefan si acum se adapteaza la programul de papa si somnic. Important e ca sunt sanatosi amandoi! Am vb cu ea ieri si erau bine, doar foarte ocupata, fireste.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia nu te mai stresa si tu din atata lucru... e normal sa-si vada nepotul, nu? important e sa nu se bage prea tare, sa-ti dea sfaturi, etc.

Apropo, proaspetele mamici, cum suportati vizitatorii care vin sa-l vada pe bebe??? Eu am o problema cu asta, sa nu vina lumea la maternitate si macar in primele 2 sapt. acasa, sa ma lase un pic sa ma acomodez cu situatia. Deja i-am spus sotului sa zica la cunoscuti dar eu stiu daca va face asta, ii e jena cica.

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mira, uite o idee ( se poate aplica doar la vizitatorii care au bunul simt sa dea un telefon inainte de a veni ):

Ia un caiet si fa-ti un fel de "agenda" : si cand suna cineva spui :"stai sa ma uit in agenda". Si daca propune o vizita prea repede, spui "nu se poate, atunci am musafiri". in alta zi "mergem la medic". Gasesti tu motive de refuz. Iar la sfarsit poti sa spui: "uite, eu propun cutare zi !". Asa e cel mai elegant sa refuzi omul ... si nu trebuie sa dai explicatii prea detaliate de cine vine la tine miercuri sau joi. Spui doar ca esti disponibila sambata de la 18 la 19 si gata. Cel mai bine e chiar sa-ti umpli agenda cu actiuni inventate, asa nu va mai trebui sa inventezi pe loc un motiv. Cel putin eu asa voi face ... bun, in afara de bunici, cumnati sau prieteni f apropiati.

Sibylle 36 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

FELICITARI FLORY!!!!!!!! Sa va traiasca minunea mica, iar tie multa sanatate si refacere rapida+laptic mult pt. bb!

MamiLili LA MULTI ANI pentru sotul tau!Sa fiti fericiti!

Mirabelac eu deja am intrat intr-o perioada din asta de "salbaticie"....nu stiu cum sa-i zic....cert e ca nu mai vreau vizite, nu mai vreau telefoane....vreau doar LINISTE!!!!
I-am zis lui Ovi ca nu vreau vizitatori in spital....stiu cat de rau m-am simtit cu vizitele de la prima nastere....
O sa ii sun pe toti dupa ce nasc si o sa le spun ca dc vor sa-l vada pe bb sa mearga la el sa-l vada dar sa nu vina si la mine, si nici acasa sa nu vina....
VREAU LINISTE! Cred ca o iau razna....incet-incet....Offf!

Cici cum esti?N-ai nascut?

Lexi??????

Ma duc si eu sa vad ce-mi face supa ca pe la 4 trebuie sa mergem la un chef de pitici......si va dati seama ca n-am chef!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

va multumesc mult de tot fetelor!
eu si Patrisia va pupam pe toate pentru primirea facuta

incerc sa trimit 2-3 poze pe mailul comun, care aveti timp si chef va rog sa le puneti la pozicile cu bebici! mercic

pup la toata lumea

mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ref la musafiri si vizitatori...ieri chiar va spuneam ca a nascut si nasa mea si fiind inca la reanimare nu s-a putut odihni delooooc, erau ff suparati ca in permanenta erau cate 3-4 persoane venite in vizitala alte mamici...mie mi se pare culmea sa le dea voie sa intre si la reanimare...in salon cred ca e si mai rau...

Eu acasa cred ca ii chem dupa o luna. Mi-a spus chiar sotul aseara...ca nu vine nimeni pana la o luna. Credeam ca eu sunt exagerata dar vad ca el e si mai si...dar eu ma bucur...ca nu am chef sa stau de cafele si amabilitati cand voi fi cu plansete si ragade...si lapte si alte alea...cel putin asa vad acum...poate atunci o sa imi vina cheful dupa o sapt doua...cine stie.

ce ma mai dispera de-a dreptul este ca ma intreaba toata lumea...CE FACI CAND NASTI? MAI AI MULT? De parca eu stiu ora exacta...Le spun data preconizata ...dar sa dea naiba daca tine minte vreunul...ca peste cateva zile ma intreaba iar acelasi lucru aceeasi persoana. De acum le spun...cand vrea bebe!!!!!! Plus ca eu chiar nu ma grabesc si nu sunt nerabdatoare ...las sa vina cand e vremea...Eu nu am stresat asa pe nici o prietena care urma sa nasca...nu stiu altii cum sunt ..dar eu...

Hai ca m-am descarcat si eu

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, am crezut ca numai eu m-am salbaticit, dar vad ca e o stare generala. De multe ori nici nu raspund la telefon. Ma uit sa vad cine a sunat si atat. Simt nevoia sa stau linistita, izolata, sa nu ma deranjeze nimeni. Ma mai intreaba cate cineva ca ce fac toata ziua in casa, nu ma plictisesc? Eu ma simt chiar bine in casa si de cand sunt in concediu nu m-am plictisit de loc. Doar seara ies cu tati la o plimbarica si e tare bine asa....
Despre vizitele la spital cred ca voi scapa usor pt ca la spitalul la care nasc nu sunt acceptate vizitele in salon, asa ca voi avea o scuza sa nu ies toata ziua la vizitatori. Cand voi ajunge acasa cu bebe cred ca voi tria f riguros vizitele si microbii...

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sibylle nu stiu daca merge treaba asa, ca familia sotului e mai numeroasa si toti vor vrea sa-l vada pe bebe.

Deja au inceput sa -mi spuna ca vor veni la spital, eu le-am zis ca nu e nevoie, ca le voi da eu un sms cand nasc. Dar eu stiu acuma daca au inteles mesajul meu...

Ma gandeam sa le spun ca a zis dr. ca 2 sapt. nu sunt recomandate vizitele la bebe, sper sa mearga.

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mirabela, e buna ideea cu recomandarea medicului.
Ce ma enerveaza cel mai tare este ca isi aduc aminte de tine si persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult timp, ca vor sa-l vada pe bebe. Cand a nascut nasa mea, anul trecut, vreo 2 saptamani a avut in fiecare zi casa plina. Cred ca as fi inebunit si i-as fi luat pe toti la draci.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput