Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

2 saptamini de vizite??? Da ii dau pe toti afara imediat... sa mai ai si stari depresive...

Rudele sotului cand vin, uita sa mai plece... mai bine sa nu ajunga la noi decat sa nu-i pot scoate afara...

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by putzuruca
Cand a nascut nasa mea, anul trecut, vreo 2 saptamani a avut in fiecare zi casa plina. Cred ca as fi inebunit si i-as fi luat pe toti la draci.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

EXCLUUUSSSSSSSSS

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Floricika, felicitari, sa fie bebe sanatos, mancacios si somnoros iar tie iti doresc sa ai mult mult laptic si sa fii sanatoasa.

Gripo, m-a impresionat si pe mine povestea ta, e superba, sa traiasca bebe Andrei, sa fie sanatos si mancacios iar pozitzele sunt super

MamiLili, La Multi Ani!!! pt sotul tau , sa fiti fericiti impreuna pana la 100 de ani si sa si aveti un bebe sanatos, cumintel si frumusel.

Giuliella, nastere usoara!!!!

Pufy, n-am nascut inca, vad ca nici tu, ha ha se pare ca bebeii nostri isi fac de cap acolo in burtica, savureaza ultimele zile de caldurica si balaceala ….macar tu ai putea naste ca ai semne, pe cand la mine nici un semn, nimic…si eu sunt tare curioasa cand o sa vina clipa cea mare…oricum va tin la curent, sper sa mai apuc sa intru pe forum si sa zic ca plec la spital, ha ha

Eu sa stiti ca n-am probleme cu vizitele la spital, daca totul merge bine eu o sa stau doar 24 de ore dupa ce nasc, asa ca nu e foarte mult…si mie chiar imi place sa vina vizitatorii, ca si data trecuta n-am putut sa dorm si daca mai vine cineva mai stai la o poveste si mai trece vremea….in schimb acasa cand suna cineva ca vrea sa vina, normal ca ii lasam sa vina dar ma gandeam ca nu am chef de ei si-apoi dupa ce veneau nu mai vroiam sa plece, ha ha….

Itzy-bitzy, sa stii ca mie mi-au facut foarte bine vizitele mai ales daca esti intr-o stare asa mai nasoala cand simti ca nu mai poti….vine unul si altul, oricum nu vin toti o data si mai stai la o poveste si te mai destinzi si tu un pic si trece vremea…cel putin la mine asa s-a intamplat…ca si eu plangeam deodata cu Alexia cand o vedea cum se chinuie la caca sau cu colicii. O sa vezi oricum pe parcurs cum o sa fie caci acum sunt numai teorii.Pupici

Ramomar, am pus pozitzele in albumul comun, e superba Patrisia si vad ca tati si-a intrat in rol deja

Raluca e frumusica foc Alexia, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii..si imi place tare mult cum doarme acolo cu mielutul langa ea, e mai mare mielutul, ha ha

Am pus si noi niste poze cu Alexia si burtica daca vreti sa ne vedeti..sa vedeti ce mari si frumosi cresc bebeii..si repede, asa bucurati-va de fiecare clipa chiar daca e greu.

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eu am intrat doar sa va spun ca sunt ok si sa felicit proaspetele mamici Floricika si Acai.

M-am trezit cu fundu' in sus asa ca nu am nici un chef.

Va pup

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Hey, Cris capul sus, bucura-te ca vine weekendul ..si poate si bebe????? iti doresc numai bine si lasa si tu fundu' jos , ha ha sper sa nu te superi pe mine, e doar o gluma
Hai la o cafea si un cremes, ce zici????? unde se poate manca un cremes bun la Cluj???? tare as manca unul

39+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mmmmmmmmmmmmmmmmm...Cici, mi-ai facut pofta de cremes. La noi ii spune cremshnit. Ies cu tati si ma duc sa-mi iau...ca de mult n-am mai mancat.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Stiu Putzuruca ca-i zice cremshnit, ha ha numai la Cluj sau in Ardeal ii spunem cremes...dar oricum ii spunem e preferatul meu, hmmmmmmm mananca unul si pt mine....pot sa-mi cumpar si eu de-aici de la magazinul romanesc dar tot nu-l fac asa bun ca la Cluj.
Pofta buna de pe-acuma Putzuruca si gandeste-te si la mine, ha ha

39+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cici pentru cremes!Cred ca imi fac si eu in week-end ca nu-mi place cel din cofetarii....
E superba camera piticei si tu arati tare bine!

Gripo si mie mi-a placut fff mult povestea nasterii ingerasului vostru!Sa fiti fericiti!

Cris chiar la tine ma gandeam mai devreme! Cum e arsura de la picior?A trecut?Ca nu ai mai zis nimic de ea....

Nu mai stiu cine ma intreba de muraturi, dc m-am calmat cu pusul pentru iarna...ei bine m-am calmat...dar nu de tot....mai vreau sa pun un butoi maaaare cu muraturi asortate si gata!

Acum am vazut si eu pozele cu bebicii mai noi(bb de Ralu, bb de Ramomar, de Gripo si de Susa) sunt adorabili!

Na eu in final nu m-am mai dus la cheful piticilor ci a mers tati(e un dulce ca ma intelege...)
Sper sa se simta bine gongolinul!
Wowwwwwww ce ma doare burtaaaaaa!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

mai fetelor nu incepeti iar cu mancare, dulciuri...ca nici nu am citit bine si l-am sunat pe sotul meu sa ia in drum spre casa cremshnit. na acuma...Radea cand m-a auzit ca ieri am vrut tiramisu...azi cremshnit...ce dumnezeu...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetelor...
Intrebare: cum trebuie facuta toaleta bebelusului in gurita dupa alaptare ? adica trebuie facuta ori ba?
BB Lucas e tare mancacios si se satura la san nu mai trebuie completare ca sanii mei sunt ca ai vacutei Milka..are si el colici dupa fiecare masa si i-am luat Bonisan...functioneaza dar o perioada tot se chinuie...astept si reteta Mama Lili.
Azi am fost la scos de ate si totul e perfect cu operatia...ma simt un pic slabita din cauza Hemoglobinei scazute si a oboselii dar trecem si peste asta...va pup si sanatate...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE

Mergi la inceput