Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufy, Itzy-bitzy merita sa primesc ca nimic nu se compara cu un cremes bunnnnn...si ce ziceti de o bericica ..cred ca eu beau un paharel mic ca tare mi-e pofta..si va invit si pe voi ca maine avem si noi aniversare in familie, 6 ani de la casatorie si cred ca ma apuc si eu de cremes in seara asta.Sper sa nu vina bebelina maine chi de ziua noastra desi fi un cadou frumos numai ca mai am eu niste treburi si ma rog sa mai stea acolo inca cateva zile. Va astept maine, ha ha

Pufy, tu cam de multisor ai durerile astea nasoale de burtica, cred ca bebele tau se cam pregateste sa iasa. Cand mai mergi la control????

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Susa eu nu stiu cum trebuie sau daca trebuie facuta toaleta in gurita la bebe dupa ce papa, eu la Alexia nu i-am facut nimic si multumessc la D-zeu ca nu am avut probleme. Dar poate cineva stie altfel si ne spune si noua, vezi, chiar si daca ai deja un bebe nu le stii pe toate, ma refer la mine, tot mai invat si eu cate ceva nou si asta e bine.
Sanatate multa iti doresc si laptic tot asa de mult, e super bebeul

39+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cici !Esti sadica de-a dreptul....!
Pai chiar de mult am dureri....dar tot degeaba....si contractii am tot de mult(de vreo sapt jumate-2) dar tot nimic....
Luni trebuie sa-l sun pe dr sa vedem ce zice....

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pufy, eu tot nu inteleg cu contractiile astea...stai toata ziua si le monitorizezi sa vezi daca sunt regulate sau nu, sau cum iti dai seama ca nu a inceput travaliul? Eu inafara de durerile alea usoare ca la CM, altceva nu am simtit. Cred ca apuc sa nasc si nu o sa stiu daca am avut contractii sau nu.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

au inceput durerile....am fugit la spitalll

Tina 39 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eli, iti tinem pumnii ! Nastere usoara !

Sibylle 36 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Susa, parerea mea e ca nu se face toaleta gurii copilului dupa alaptare.Trage o varsatura in jet de nu te vezi. Eventual o poti face(toaleta)inainte de masa,cu glicerina boraxata.
Dana34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

eli26-nastere usoara!!!
Dana34 sapt

Mergi la inceput

Eli nastere usoara si rapida si bebel sanatos, mancacios si somnoros.

39+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Eli ,nastere usoara!
Mirabela ,am uitat sa schimb semnatura,poate reusesc azi....
Nici eu nu am facut toaleta guritei,si nu stiu daca e chiar f necesar sau imp...nu am avut probleme deloc.iar acum suntem mari ne spalam pe dintisori.
Cici si eu am baut aseara cateva guri de bere ca am iesit cu tati la terasa,am profitat ca a venit mai devreme...de dulce nu am pofte mereu asa ca puteti vb linistite.
Eu m-am saturat sa fac treaba,mancare,copil,curat....oare cand se va termina?
I-mi amintesc ca si eu la prima sarcina eram toata ziua pe forum....ce vremuri...acum in grupa de mamici de la prima sarcina daca se scriu 3-4 mesaje zilnic....si tot asa era de activa si mare grupa cand eram toate cu bb la purtator....
Eloise,eu cand i-am zis ca mi-e frica sa nu se declanseze nasterea inainte de programare,dr a spus ca nu are de ce,singura problema e sa ajung eu la spital si ca in principiu nu am cum sa nu o gasesc....asa ca incerc sa gandesc pozitiv.Si eu am DPN chiar la sf lunii.....
Gata,ma duc la mancare ca se arde!
O seara placuta!

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput