Mamici de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 28
pufymic spune:

TINA NASTERE USOARA!!!!!!!!!

Curaj ca va fi totul bine!
Susa eu nu i-am facut toaleta guritei lui Alesio cat a fost mic pana i-a iesit primul dintisor!Acum nu-ti mai zic ca in fiecare seara avem ritual cu spalatul dintilor inainte de culcare(si mai nou ii curatam si cu ata dentara
).
Am citit si pe tema asta si se recomanda curatarea gingiilor cu un tifon curat cu putina apa, dar asta cand se apropie eruptia dentara...acum nu stiu daca merita sa chinui copilul si sa fii tot cu mana-n gura lui(ca-s altii care mananca la 1:30-2 ore...cum a fost Alesio...
)!
Putzuruca nu-ti imagina ca stau toata ziua cu mana pe burta si cu ceasul in cealalta(nici dc as vrea n-as putea cu Alesio non-stop calare pe mine ....)....pur si simplu cand ma doare de nu mai pot(alea mici le ignor
) ma uit la ceas....acum de ex. am avut 2 contractii de cate 1 minut la distanta de 10 minute intre ele.....iar de la alea au trecut deja 20 de minute si n-am mai avut alta....
Se intareste burta fff tare(toata) si ma doare de mi se taie respiratia....asa "experiente" am eu in ultimul timp....
Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
lakioana spune:
Ceau fetele...
Eu fac un lucru cam interzis acum...sunt internata in spital acum dar m-am invoit sa vin pana acasa.
Bebitza mea isi cam face de cap...ba vine...ba nu vine...
Am avut contractii puternice cam de doua ori in astea doua zile de cand sunt internata. M-au controlat de trei ori pe masa ca sa vada daca este dilatatie si... nimic. Am ramas internata sub supraveghere pana maine.
Daca nu se intampla nici in noaptea asta ( CU TOATE CA MI_A CAZUT SI DOPUL SI SANGEREZ), maine imi face inducere...imi da nu stiu ce pastile pt. provocarea contractiilor.
Sper din tot sufletul sa nu mai asteptam...si maine pe la ora asta sa fiu cu Rebeca in brate.
Va pup pe toate si va multulumesc ca v-ati gandit la mine.
Sunteti toate atat de dragute.
Lakioana
40 cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
Cecilia C spune:
Lakioana bafta pe maine 

iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara, rapida si o bebica sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa. 

39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
pufymic spune:
Lakioana chiar ne faceam probleme ca nu mai stiam nimic de tine!Doamne ajuta sa fie bine in final si sa nasti repede si usor o fetita scumpa si sanatoasa!
Tinem pumnii!!!!!!!

Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
lakioana spune:
Multumesc din suflet fetelor pentru grija voastra!!!

ELOISE, ramane valabila treaba cu sms-ul...in caz ca nasc. Sper sa nu te deranjez prea mult.

Lakioana
40 cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
eloise spune:
Lakioana, pai cum "in caz ca nasti"?! Sigur ca ai sa nasti, aproape sigur maine. Nici un deranj, astept vestile bune! Tinem pumnii
[ sa ai nastere usoara si bebita sanatoasa!
Tina
nastere usoara!
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
adameasca spune:
Susa, de ce intrebi de toaleta guritei? V-ati captusit cumva cu vreo ciupercutza din spital de la bibertoane? Ca noi da si i-am curatat cateva zile guritza cu glicerina boraxata cu stamicin INAINTE de masa. Dupa masa nu te apropii de gura copilului, ca vomita de nu te vezi. Dc vrei sa-i cureti cumva guritza, o faci cu comprese sterile, badijonaj bucal. Bagi degetul cu compresa in guritza lui si stergi de colo colo, inclusiv pe gingii.
Fetelor, nasteri usoare!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
giuliella spune:
Bunna!Sunt sotul lui Iulia ,si sant foarte fericit ca sunt tatic.Astazi la ora 10 sa nascut Albert UN GRASUNEL DE 3.5KG .Atat iulia cat si gogosel sunt sanatosi.Numai ganduri bune,si urari de bine!SEBI
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 38+
eloise spune:
IULIA & SEBI
felicitari pentru bebe!
ALBERT, bine ai venit pe lume! 
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
alinamoro spune:
Giuliella, felicitari pentru bb Albert
, refacere rapida!
Lakiona, te asteptam cu vesti bune! 
Eli, nastere usoara! 
Ioana, nasol cu durerile astea, eu cred ca m-as panica la fiecare contractie
. Nu ar trebui sa iei tot timpul No-spa, medicul ce a zis?
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2