Inca un baiat pt Britney Spears
sursa informatiei...
Pana in momentul nasteri se credea ca Britney va avea fetita... iacata ca au avut o surpriza... la 2 AM a aprut pe lume baiatul numarul 2 a lui Britney... inca nu au facut public numele copilului.
O viata lina si senina pitic mic... si refacere rapida mamici
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Raspunsuri
sheherezada spune:
Sa fie sanatosi (si copilul si mama) si sa se bucure de el.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
michelle7 spune:
a nascut un baiat in 12 sept. ea ar fii vrut sa-l nasca pe 14 sept de ziua primului copil dar n-a fost de acord K Fag. nu inteleg de ce se credea ca o sa aiba fetita ca ea nu a declarat nicaieri ce sex va avea copilul
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by michelle7
a nascut un baiat in 12 sept. ea ar fii vrut sa-l nasca pe 14 sept de ziua primului copil dar n-a fost de acord K Fag. nu inteleg de ce se credea ca o sa aiba fetita ca ea nu a declarat nicaieri ce sex va avea copilul
Michelle
pai au vazut-o cu haine roz si sti tu cum sunt paparazi astai... in cateva reviste au si sc ce nume vroia sa ii puan daca era fata.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato
oana cretu spune:
Deja a nascut???? Pai cand au trecut cele 9 luni? Ciudat...Si eu citisem aici ca o sa fie fetita. Oricum, sa fie sanatos!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Kittie spune:
tsss.. pe la noi la radio (cel putin cand am auzit eu stirea) ziceau ca n-a nascut,si ca dpn-ul actualului bebe era necunoscut insa se presupune apropiat foarte de data nasterii lui sean preston.. eh, bravo ei pana la urma. Asa scurt si-a facut ditai famelia!
, mami de ( 13oct04 )
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Kittie
tsss.. pe la noi la radio (cel putin cand am auzit eu stirea) ziceau ca n-a nascut,si ca dpn-ul actualului bebe era necunoscut insa se presupune apropiat foarte de data nasterii lui sean preston.. eh, bravo ei pana la urma. Asa scurt si-a facut ditai famelia!
, mami de ( 13oct04 )
dpn era pe 26 sau 28 cu cezariana programata, ea vroia pe 14 ca primul copil, medici au decis ca e mai bine la termen, bebeu a decis ca el vrea pe 12 si gata a iesit..... aici la TV deja se vb de ea si de copil, deci exista.
- Plato
ana_maria222 spune:
Britney Spears a nascut marti al doilea baietel
Cantareata americana Britney Spears a nascut marti, intr-un spital din Los Angeles, cel de-al doilea copil, un baiat, informeaza revista People.
Conform revistei People, care citeaza o “sursa apropiata familiei” tinerei mame, copilul s-a nascut prin cezariana in dimineata zilei de marti. Purtatoarea de cuvant a cantaretei a refuzat insa sa confirme stirea.
Data nasterii bebelusului, al carui nume nu este cunoscut deocamdata, este foarte apropiata de cea a fratelui sau mai mare, Sean Preston, care s-a nascut pe 14 septembrie 2005. Federline, fost dansator care in prezent incearca sa se impuna in muzica rap, mai are doi copii dintr-o relatie anterioara, o fata in varsta de patru ani si un baiat in varsta de doi ani. Kevin, in varsta de 28 de ani, si Britney, in varsta de 24 de ani, s-au casatorit pe 18 septembrie 2004 si fac parte dintre vedetele aflate permanent in atentia paparazzilor.
Cei din Libertatea zic ca a nascut prin cezariana!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
daniela_b spune:
Sa fie sanatosi si sper sa se descurce mai bine de data asta:
http://www.perezhilton.com/topics/britney_spears/index.php?page=7
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii