Inca un baiat pt Britney Spears
Raspunsuri - Pagina 2
roxivan spune:
Sa fie sanatos! Sa speram ca nu o sa repete greselile facute cu primul copil, de acu' ar trebui "sa aiba experienta".
Sorina-Alexa spune:
Vorba Oanei,asa repede?!Mai sa fie,ce mai trece timpul asta...sa fie sanatoasi cu totii atunci!
Poate la anul,pe vremea asta,mai face unul,si tot asa..
crinuta spune:
Mai, eu stiam ca are tot baiat, dar nu mai stiu sursa. E posibil sa fi stiut de la emisiunea " Insider" la care ma uit zilnic, dar nu am auzit niciodata ca ar avea fata.
Una peste alta, sa ii traiasca baietelul!
Crinuta si Rayan
alba spune:
Calitatile unei mame bune, nu le poti cumpara cu toti banii din lume.
Felicitari pentru bebe mic si multa minte si rabdare ii doresc !!!
Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
katty spune:
Sper si eu sa fie ceva mai responsabila de data asta si sa se poarte cu ambii copii ca o mama adevarata!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
www.msnbc.msn.com/id/14735154/" target="_blank">AICI gasiti articolul in care se zice ca ea va avea fata nu baiat si numele la ales dar se pare ca nu a fost sa fie ...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Gabbriela spune:
www.allheadlinenews.com/articles/7004899198" target="_blank">si-a numit copilul .... Sutton Pierce.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Cristina_C spune:
Aceleasi initiale ca la Sean Preston, observ.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
eveline spune:
Sa le traiasca si sa fie sanatos!
Uite ca la vedete se pot face cezariene la distante asa de mici de timp....
Ana si Bianca-iubita