Clasa a II-a!!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anita din pacate eu nu am argumente pro asa ca ma abtin, imi plac catelusii dar nu in casa pentru ca implica oarece grija, iesit cu ei si eu nu sunt dispusa. Si Andreas isi doreste dar sunt sigura ca nu-l va tine mult grija si va cadea totul in sarcina noastra. Am avut pisici inainte de nasterea lui si nu intelege de ce nu vrem macar o pisicuta sa luam.

Isa m-am uitat in carnetul meu de note si am vazut geografia in cls.III-a si istoria in a IV-a...si cunostinte despre om si natura din cls. II-a, dar mai era in plus caligrafia.
Vom vedea. Incep sa am emotii cu tabla inmultirii.

S-a inscris la Cangur.
La inceputul lui august au planificata o vacanta de 12 zile in Grecia. Pretul e foarte rezonabil zic eu, 100 euro, dar nu prea imi vine sa-l las. Atata drum cu autocarul, stiu si eu...ne mai gandim.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si Ana s-a inscris la cangur. M-am uitat se site si am vazut ca va avea loc in 18.05.
Ea s-a mai inscris si la Smart, la mate si romana.Am inteles ca este mai usor decat Winners-ul. Vom vedea.

Mergi la inceput

In orasele voastre copiii au vreo parte subventionata din abonamentul in transportul in comun? La noi (brasov) nu exista asa ceva, platesc abonamentul integral, dar auzisem ca in alte orase ar fi reducere.

Eu de pe acuma urez succes copilasilor nostri, dar pana atunci...sa exerseze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Elisor, da, au reducere de 50% la abonamente. Referitor la vacanta in Grecia, de ce nu vrei sa-l lasi? E copilul putin mai distrat sau de ce? De ce nu te duci si tu cu el? Noi am fost in vacanta aceasta. Nu l-am lasat singur, pentru ca al meu e distrat rau si chiar nu am avut curaj, asa ca am fost cu el. E adevarat ca drumul dus si intors nu e prea placut, iar programul cu excursii zilnice a fost destul de obositor pentru copilasi asa de mici (cred eu), dar merita. Grecia este o tara superba, incarcata de istorie, iar prichindeii afla lucruri noi. Si se si distractiv. Mai ganditi-va. In caz de-l lasi singur, ai grija sa-i dai si medicamente la el (le dai invatatoarei cu instructiunile de folosire, in caz de...), inclusiv antibiotice. Noi am avut un caz cu o fetita care s-a imbolnavit (temeperatura si tot tacamul; nu avea antibiotice la ea, nu avea nimic!). A fost inv. cu ea la medic si a fost nevoita sa ramana cu ea la hotel. Asa ca vedeti si cati adulti merg cu copiii, nu e bine sa fie unul singur, ca pe urma stau toti pe loc si se rateaza excursiile.

Bafta la concursuri prichindeilor!

Mergi la inceput

Claudia multumesc de raspuns, te referi la capitala, nu, ca n-am vazut nimic trecut la tine. Cu excursia am aflat ca nu stiam toate datele, nu mai e 100 euro ci vreo 270 euro. La banii astia spunem pas ca oricum in august va trebui sa mergem in Olanda la nunta sorei mele si ne va costa ceva, dar il vom recompensa acolo cu distractiile, care sunt infinit mai multe decat aici, asa ca vom lasa Grecia pentru la anul sau mai incolo.

Maine avem sedinta cu parintii si am emotii sa nu aflu ca a facut vreo prostioara pe care s-o fi "omis" sa-mi spuna. Ca s-a mai intamplat sa aflu la sedinta ca s-a batut cu alt coleg. Dar sunt si nerabdatoare sa merg, probabil e ultima sedinta pe anul asta si vom afla daca mai fac ceva serbare, despre cangur...

Mergi la inceput

M-am tot uitat pe forum, dar la acest subiect nu a mai scris nimeni de 1 luna. Unde sunteti??????
Ce mai fac scolarii vostrii?
Noi deja asteptam vacanta. Incepe sa se simta obosita si nu mai are chef de lectii,nu mai este atenta.
A fost la Cangurul matematic. Rezultatul a fost Foarte Bine, ceea ce nu m-a incantat foarte tare, dar asta este. Ca de obicei rezolva exercitii mai grele, iar la cele mai usoare greseste.
Copiii vostrii cum se mai descurca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Dragi mamici de scolari va invit si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100742, poate ne ajutati si pe noi mamici de viitori scolari cu idei si recomandari/ atentionari privind scolile din Bucuresti si nu numai.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Vaiiiiiiiiii,rusine sa ne fie!!! pe pagina a 6a am gasit subiectu.
Am avut ieri serbarea de absolvire a clasei a 2-a. Nu stiu cat se bucura ea, dar eu jubilez de fericire.
Ieri ne-a anuntat ca saptamana viitoare o sa ne dea tema de vacanta.
Noi nu facem programa clasica, v-am mai spus eu pe aici, si de ac am terminat din semestrul 1 cu tabla inmultirii. Am vazut ca merge nu trebuie sa va speriati.
Va pup si astept impresii de la serbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Iaca se duse aproape si clasa a doua! Ozi a mers bine, citeste mult, ii place sa scrie, s-a descurca foarte bine si la mate (doar ca aici ea face si proza...compune pb dupa exercitiu...adevarat epistola!). Din februrie a inceput sa lucreze la germana in particular si e tare incantata (mspre rusinea mea eu nu am reusit sa tin pasul, dar contra cost...1E/ora a zis ca recupereaza ea cu mine)...La Cangurul a grsit o problemuta iar la Eurojunior 2...Cat despre inot...azi are concurs! Mai vorbim!

Mergi la inceput

Noi, joi avem serbarea, apoi o mica petrecere. Nu ne-a spus nimic de teme pentru vacanta, dar asta nu inseamna ca nu va face teme in vacanta. O las 1 luna si apoi incepem, incet,incet. Am o rugaminte la voi: daca primiti lecturi suplimentare pentru vacanta, sa scrieti aici ce anume v-a recomandat doamna invatatoare sa citeasca dragii vostrii.
Oricum, clasa a II-a mi s-a parut mai usoara fata de clasa I-a. Sa vedem ce va fi in clasa a III-a.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput