Clasa a II-a!!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Elisor,
La Ana, in clasa, n-am auzit ca i-ar duce cu clasa la impartasanie, desi, ca sa fiu sincera as fi preferat sa fie asa. Probabil ca o sa ma duc eu, cu ea, joi dimineata.
Felicitari pentru 10 cel curat la mate si la cat mai multe note de acest fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreas are un coleg cu scarlatina si le-a dat de la scoala preventiv tratament cu ospen.

Am vorbit cu doamna si am aflat ca ar fi in mai cangurul. Azi dau cei de la clasele a III-a si a IV-a.

Isabela multumesc!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Buna dimineata!

Elisor, si felicitari pentru Andreas! S-o tineti tot asa!

Si la Ioana ii duce cu clasa la impartasanie, cel putin anul trecut stiu ca i-a dus d-ra de religie si probabil la fel si anul asta.

Despre sistemul nostru cu inimioare, ce sa va mai spun..., ca orice minune a durat..., ei, hai, nu chiar trei zile, cam o saptamana. Acum, foarte senina, zice, de ex. "iar mi-am lasat hainele imprastiate, ma duc sa-mi pun inimioara albastra". E mai usor de facut decat sa strangi hainele.

Si mai nou nu mai vrea nici la baschet pentru ca lipseste o fetita cu care ea se imprietenise. Sper sa se intoarca si ea cand o sa revina prietena ei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor, vreau sa va urez s-aveti un Paste fericit cu multa lumina si bucurie in suflet!

Si, vacanta placuta, picilor!

Mergi la inceput

Gata si vacanta, prea scurta, of, de luni iar o luam de la capat.
Noi n-am avut teme de vacanta.

Anita multumim frumos de urari.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elisor
Gata si vacanta, prea scurta, of, de luni iar o luam de la capat.

Elisor, daca si noua ni s-a parut scurta, iti dai seama cu m e pentru copii!
Da' stii ca tot ce e frumos se termina repede
Lasa, ca mai avem un pic pana la vacanta de vara, atunci, alta belea, ca se plictisesc acasa...

Noi am avut ceva teme, doar la matematica, si sunt destul de incantata de faptul ca le-a facut destul de repede si fara prea multe maraieli, dar sa vedem... cum o sa fie mai departe

Hai, succes la scoala si mai povestiti si voi cate ceva!

Mergi la inceput

In ziua cand Andreas va lua vacanta voi incepe eu serviciul...oare care din noi se va bucura mai tare ?

Ziceam ca noi nu scriem pe dictando, dar am uitat ca are dictando la cunoasterea mediului, au terminat caietele speciale si le-a cerut dictando, scrisul, hm, asa si asa.

La anul vor face si geografie?

Anita sigur la vara se vor plictisi, nu stiu de ce nu fac o structura mai aerisita decat e acum a anului scolar, vacanta de vara sa fie maxim 2 luni iar restul de 4 saptamani sa le mai intercaleze, cum ar fi cea de pasti sa aiba 2 in loc de una, etc.
Eu parca imi aimtesc ca vacanta noastra de iarna era de 3 saptamani, gresesc cumva?

Mergi la inceput

Asa imi aduc si eu aminte: ca vacanta de Craciun era de 3 saptamani ,iar cea de Paste, 2 saptamani.
Dupa cate stiu eu, abia in clasa a IV-a vor face geografie si istorie.
Si mie tare scurta mi s-a parut aceasta vacanta.
Abia astept vacanta de vara si eu, dar mai ales Ana, cu atat mai mult cu cat la cateva zile de la inceputul vacantei plecam la mare.

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Hai sa va intreb ceva, asta pentru ca aveti copiii de aceeasi varsta cu Ioana mea, si mi-ar prinde bine parerea voastra.

Ioana ma innebuneste in ultima vreme ca vrea sa-i iau un catel. Acum, ce as vrea eu de la voi, e sa-mi aduceti, daca vreti, daca puteti, argumente "pro", ca d-alea "contra" am eu o gramada. Adica, stam intr-un apartament de bloc, cainii lasa par, e o cheltuiala in plus, exista riscul sa se plictiseasca de el si lista ar putea continua...

Acuma "pro", am citit odata pe undeva ca e bine sa-i iei copilului un animal de companie, ca asta il face sa devina mai responsabil, dar daca nu? Ce fac, ca de ziua ei i-am luat broasca testoasa (mi s-a parut o solutie rezonabila, ca ea de-atunci ma bate la cap cu catelul, dar am ajuns la compromisul asta)dar dupa o vreme a ajuns sa uite si s-o hraneasca, n-o intereseaza deloc si asta pentru ca, dupa spusele ei, "nu pot s-o dresez si n-am cum sa ma joc cu ea".

Sincer, eu nu am nici un chef sa "ma leg la cap fara sa ma doara", dar daca as sti ca ii fac un bine cu asta, as face-o.

Deocamdata am amanat-o pe motiv ca vreau sa-mi demonstreze ca se poate ocupa si de un animalut, aratandu-mi ca se poate ocupa mai intai de ea, si aici intra toate treburile alea pe care ma straduiesc eu s-o determnin sa le faca (teme, ghiozdan, haine, strans masa etc).

Eeee, si asa s-ar putea sa renunte singurica...

Mergi la inceput

Noi avm catel inca de cand avea Ana 3 ani. Si eu am fost impotriva cainilor multa vreme, pana am vazut-o pe catelusa noastra. Avea atunci 3 luni, si desi este o corcitura de bichon cu canis, fosta propietara o tinea in lant. Cand m-am apropiat de ea asa s-a bucurat si mi-a fost asa de deaga incat nu am putut sa nu o cumpar.
Dar, adusa in casa mi-a ros, la scaunele de la bucatarie, stinghiile acelea de jos, papuci si barete la pantofi, daca nu aveam grija sa le pun asa incat ea sa nu ajunga la ei. Desi mergeam cu ea afara, nu rareori facea pe hol sau in bucatarie. Si acum cand deja are aproape 7 ani, din razbunarea ca nu o iau afara la plimbare,cu Ana, mai gasesc cate o amintire pe jos.
Altfel, daca o scoate Ana afara(ceea ce se intampla rar, pentru ca desi este mica are o putere fantastica, si o trage pe Ana ), nimeni nu se apropie de ele. Nu musca, dar asa ii latra pe toti care incearca sa se apropie de ele. In casa, daca o cert pe Ana, ma latra pe mine.
Mi-e asa draga, cand o vad cum se bucura cand ajung acasa, cand ma joc cu ea, sau cum sta cu mine in bucatarie cand am treaba... De fapt Ana spune ca stie unde sunt eu pentru ca acolo unde este Betty este si mami.
Dar, sa nu-ti faci iluzii ca o vei responsabiliza pe Ioana, pentru ca tu vei fi cea care se va ocupa de catel. La noi am stabilit ca, tatal Anei, este cel care o va scoate afara dimineata si seara. Ioana se va juca cel mult cu ea, sau de cele mai multe ori va necaji catelul.
Nu avem fir de par de la catel, pentru ca nu-i cade parul.

Mergi la inceput