Clasa a II-a!!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bine v-am regasit, .

Ce mai faceti?

Nora, felicitari lui Andrei!

Noi suntem bine. Am trecut de ieri pe dictando si hmmm, parca scrie mai frumos dacat pe tip II. Si asta nu pentru ca ar face literele egale, nuuuuuuuu! Nu mai are liniutele alea (acolo se vedea fiecare depasire!), iar pe dictando parca nu se mai vede asa fiecare imperfectiune, daca sunt literele aproximativ egale, merge. Bine, a fost tema, a scris mai incet, vedem azi cum va veni cu caietul de la scoala.
Annita, deci noutati mari nu avem . A, ar mai fi ceva, dar nu e chiar noutate si am mai scris depre aceasta la un alt subiect: Alex merge de cateva saptamani la after school si este mult mai bine (pentru nervii mei, bineinteles , dar si lui ii place mult acolo). Pana la ora 15 este si mancat si cu lectiile facute. Nu se mai lalaie, pentru ca toata lumea face lectii si asta e. Si imi convine ca el este cel mai mare, ceilalti sunt toti in clasa I, deci ajutor da el, el nu are cum sa-l primeasca. Il ajuta ffff rar doamna de acolo, doar cand se impotmoleste rau de tot la ceva. Si mai sunt scosi si afara, la joaca, si asta ma bucura mult de tot. Si nu am renuntat la sport, desi avem 3 antrenamente pe saptamana, ne tinem de treaba. Seara verific temele si, uneori , il pun sa retranscrie la Romana. Si ma mai bucur ca am scapat de ascutitul creioanelor, am trecut la creion mecanic pentru ca, in sfarsit, nu mai rupem mina mereu . Cam atat cu noi.

Referitor la Cangurul, cand va avea loc? Alex mi-a cerut niste bani, dar la ei in scoala se mai merge si la Eurojunior, asa ca nu stiu sigur la ce va merge .

Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Annita,
Inca mai mergem la baschet, desi nu stiu de ce, Ana nu prea mai este incantata. Este adevarat ca in zilele in care merge este tare obosita seara. Dar nu o las sa renunte, macar de doua ori pe saptamana, sa mearga, sa faca miscare. Ea ar prefera sa mearga afara, la locul de joaca. Le-a instalat de curand, in curtea blocului, un balansoar, si alte cateva astfel de obiecte si ar sta toata ziua acolo.

Cat despre scrisul pe dictando, cred ca voi avea mult de lucru cu ea. Nu reuseste sa scrie frumos. Drept urmare si sambata si duminica facem dictari. Sper sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce bine ca-i vineri!!!
Ieri se impotmolise la optional (Literatura pentru copii), avea de facut o compunere (sa povesteasca in cateva propozitii) "La cirese".
In final am ajuns la un compromis, eu i-am citit povestea sa o auda cursiv (desi citeste destul de bine si el) iar el urma sa raspunda intrebarilor mele si astfel a iesit de-o compunere. Daca il lasam sa se descurce singur cred ca statea pan'la 10 seara si tot n-ar fi facut-o.

Isabela imi poti spune cat costa baschetul?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mamici se apropie Cangurul. Cum antrenati copiii? Eu am culegerea de la Sigma si i-am dat sa lucreze toate problemutele accesibile la nivel de clasa a II-a, am mai gasit pe didactic.ro un test al unei invatatoare, dar cam atat. Stiu ca este mai mult o testare de logica si nu de mate dar trebuie un pic obisnuit copilul cu acest stil. La concursul Abac problemele sunt gen Gazeta matematica. Depasesc un pic mai mult programa dar am lucrat problemele din reviste si le stapaneste ca tip. I-am spus Ozanei ca voi aprecia faptul ca s-a pregatit pentru concurs chiar daca rezultatul nu va fi spectaculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Eli,
Baschetul este 500.000/luna si poate merge in fiecare zi, mai putin in week-end, timp de 1 1/5 h.

Mergi la inceput

Isabela multumesc pentru raspuns.

gratiela cand e de fapt concursul? Am intels ca cei de-a doua concureaza la acelasi nivel cu cei de-a treia si ca ar fi putin dezavantajati?

Mergi la inceput

Vad ca ma convesez singura pe-aici
Azi i-a dus la teatru si au vazut "Dl Goe", desi stia piesa a fost foarte incantat s-o vada. L-am pus sa-mi povesteasca impresiile, initial mi-a spus ca daca o stiu pentru ce sa-si mai raceasca gura. Bun, am inceput eu sa zic unele faze si atunci a inceput sa comenteze si el, ca in final sa-mi povesteasca cu lux de amanunte.

Anita cum merge cu metoda inimioarelor, da roade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Buna
Canguru am inteles ca o sa fie undeva in aprilie, dar nici invatatorul Marei nu stia sigur.
In alta ordine de idei copii vostri stau o zi acasa? ca am inteles de la Mara ca o sa stea vineri acasa. E la nivel national sau e o chestie locala a scolii?

Mergi la inceput

Mamaruta eu nu stiu nimic de vineri zi libera.

Vreau sa va intreb cand apar notele in carnetul copiilor? La noi doamna le trece inainte de vacante, deci de vreo 4-5 ori pe an, ceea ce nu-mi place. Mi se parea firesc cum a luat o nota hop sa apara si-n carnet ca sa stiu exact cand a luat-o si pentru ce. E adevarat ca sunt testarile si evaluarile, dar...tot nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Elisor la noi e si mai rau, le trece doar o singura data pe an, si anume la sfarsitul anului scolar:((

Mergi la inceput