Clasa a II-a!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu stiam ca va incepe la 1 sept., dar am citit pe undeva pe-aici pe forum ca ar incepe totusi pe 17 sept.

Anita nuuuuuu! Acum 2 zile am gasit "literatura" in carnetelul de corespondenta de la doamna. I-am dat timp de gandire sa-si aminteasca foarte bine incidentul si am tras concluzia ca Andreas nu a mintit ci doamna a fost partinitoare.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Am gasit subiectul pe pag.3...

Anita uite ce-am gasit aici despre inceperea scolii

Cu trezitul nu e prea greu, il pun in fund la marginea patului si-ncep sa-l dezbrac si atunci se trezeste. Andreas se culca in jur de 21-21.30. Ioana la ce ora se culca?
Am vazut ca e cu exact 3 luni mai mica decat Andreas.

Nora succes lui Andrei cu prezentarea si felictari!

De 8 martie noi am dat 10 ron si i s-a luat doamnei un cadou, ups, nici nu stiu ce.
Ce ati primit de 8 martie de la puiuti? Mie mi-a facut Andreas o felicitare (la scoala) cu urari de la el din caput (asta mi-a placut cel mai mult) si o felicitare cu poza. Cand reusesc s-o scanez o sa v-o arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Elisor, multumesc pentru informatii!
Noi am vrea sa plecam in concediu la inceputul lui septembrie si de-asta voiam sa stiu cand ar incepe Ioana scoala.

Pentru doamna noi am dat 20 lei, dar asta si pentru ca nu au dat toti parintii, si am mai strans bani si pentru doamnele de engleza si de religie.

Ioana mi-a adus un buchetel de branduse (asa cred ca se numesc floricelele alea galben-portocalii) luat din banii ei de buzunar si mi-a facut o felicitare, ceva cu niste stelute cu sclipici si paiete de la un joc, pe care a scris "Pentru MAMI, de la Ioana si Tudor, 8 Martie 2007", cu toate ca Tudor e plecat de o saptamana la tara

Nora, ati avut prezentarea?

Claudia, nimic interesant?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Da, si un buchetel de ghiocei.
Anita am vazut albumul tau "copiii mei frumosi", ai dreptate, chiar sunt frumosi!

Mergi la inceput

Multumesc, Elisor!

Si eu ti-am vazut pozele, si ai tai sunt superbi! Andrei e un adevarat barbat, iar Bianca... ce sa-ti spun, cred ca deja ai auzit toate complimentele posibile, e frumoasa foc! Sa va aduca numai bucurii!

A, si, sa stii ca m-am delectat si cu ... zapada din poze, pentru ca in iarna asta numai asa am vazut-o . La noi nu a fost nici strop de zapada si din cauza serviciului nici n-am putut pleca in vacanta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annita72

Multumesc, Elisor!

Si eu ti-am vazut pozele, si ai tai sunt superbi! Andrei e un adevarat barbat, iar Bianca... ce sa-ti spun, cred ca deja ai auzit toate complimentele posibile, e frumoasa foc! Sa va aduca numai bucurii!

A, si, sa stii ca m-am delectat si cu ... zapada din poze, pentru ca in iarna asta numai asa am vazut-o . La noi nu a fost nici strop de zapada si din cauza serviciului nici n-am putut pleca in vacanta...

mami de Tudor(02.12.2003) si Ioana(17.11.1998)

Pe asta iti garantez ca nu l-am auzit, sarumana !

Nici noi n-am avut cine stie ce zapada, dar decat deloc a fost bine atata cat-a fost, in vacanta de iarna, pentru mine a fost suficienta.

Dar chiar nu mai e nimeni pe-aici??? Prea multe lectii ?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Ana, a venit de 8 Martie cu o poza in care apare chipul ei si cateva cuvinte scrise, cu o felicitare realizata de ea, si cu diploma de cea mai buna mama.
Si eu am auzit ca scoala va incepe pe 15 septembrie.
In rest, lectii, dictari la toate materiile. La mate au trecut la scaderi cu sute cu treceri peste ordin si la zeci si la unitati.
Deja asteptam vacanta de Pasti(prea scurta pentru ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourica!

Da, a avut prezentarea, a fost dragut si simplu, copiii au intrebat si el a raspuns. Intrbarile au fost mai mult legate de limba, cum se zice aia si aia in romana. Eu i-am spus sa povesteasca si de munti, de exemplu, si i-am zis ca in Romania sunt munti de peste 2500 m. Ok...si ce credti ca mi-a facut desteptul? Nu-si mai amintea bine si a zis 250 in loc de 2500! Pai bine, frate, eu vroiam sa faca misto de belgieni si "muntii" lor de 600 de m, iar el imi mananca un zero??? Ouch...

Dar a fost dragut cum s-a pregatit, totusi...

Pupici tuturor si o primavara minunata!

Nora

Mergi la inceput

Elisor, scuze ca l-am botezat pe Andreas. Nu mai fac, promit!

Nora, felicitari lui Andrei!

Isabela, si noi tot cu vacanta... Mai mergeti la baschet?

De ieri, am aplicat, la propunerea Ioanei care a vazut la Supernanny, sistemul ala cu tabelul cu inimi rosii pentru lucruri bune si inimi albastre pentru prostioare. Pot sa va spun ca e superincantata (trebuie sa vad si cat o tine...) si ieri am fost uimita de-a dreptul. A facut si teme si ordine in camera, si-a strans si masa... si asta numai ca sa ia inimi rosii. Astazi de dimineata, la trezire i-am zis doar "vrei o inima albastra?" si a fost in picioare. Nu-mi venea sa cred... Tineti-mi pumnii s-o tina tot asa!

Va mai povestesc

Mergi la inceput

Nora felicitari lui Andrei! Acum in zero in plus sau in minus ce mai conteaza ? Eu mai am surpriza uneori sa-mi citeasca numerele de la dreapta la stanga, care wauw, e grav, noroc ca doar la citit inverseaza.

Anita daca metoda da roade, si se pare ca da, atunci go for it! La cat mai multe inimioare rosii. I-a sa-i propun si eu lui Andreas poate avem si noi noroc.

O intrebare: copilasii vostri merg la Kangurul?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

Mergi la inceput