Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
ilenutza spune:
Si eu as vrea sa ma apuc de tricotaje, dar pana ma urnesc sa cumpar andrele si fire..., as vrea sa incep cu o vesta pentru V.
Dintre fazele amuzante de azi: ii bag bibe cu lapte in gura, suge un pic si se ineaca, scot bibele sa vad ce a patit si iese lipit de biberon o bucata de hartie.Mancase el o revista si desi l-am controlat in gura, pe asta o ratasem!!!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Noki_Lara spune:
Ripley, mi-ai luat-o cu o saptamana inainte!!!! De la BExpo planuiesc si io sa-i iau geaca aia mov groasa de la Z, cu de toate asortate si cu caciula, fular si manusi. Exact culoarea aia, ca io-s fana. E vorba de geaca de 800.000, nu? Mi se pare un pret relativ ok, avand in vedere cat e de groasa.
Fetelor, io-s amarata rau...sunt obosita, m-am plictisito-saturat de stat acasa. Adila e tot timplul plecat, e bataie mare de tot pe masina, ca din pacate avem numai una si colac peste pupaza primesc texte de genul ca treaba lui e fff importanta, ca doar lucreaza pentru noi, etc. Deci, per a contrario, io fac un kkt stand acasa...adica, lucruri nesemnificative.
Si ca lucrurile sa mearga super-prost, perioada lui fii-mea de mancat a apus glorios, astfel ca iar e in greva foamei. Urla deja cand o pun in Polly si stie ca urmeaza masa. Asta la pranz, ca de dim a papat ceva, dar nu tot.
A, si sa nu uit: cred ca am descoperit si de ce nu a mancat la pranz, ca tocmai am gasit cartela lui Adi de metrou, roasa total, molfaita bine si cu un sfert din ea lipsa. Ghici ciuperca unde e....
Cica Adi a avut grija de copil de dimineatza. Doamne, da-mi un gun!Ba nu, bun e si asta!!!!!
Hai ca v-am plictisit destul.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Hildegard spune:
Noki, exact asa si la noi cu masa de amiaza. Zici ca s-au vorbit!
Prima data de cand il am sa nu pape la amiaza. E de la dinti!
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
Morgano spune:
Noki, 69 ron haina. Oricum, caciula nu se prinde sub barbie, eu zic ca sunt prea mici sa stea cu ea fara s-o traga jos, deci nu e totusi practica. Si mai e si de moft adik subtirica. Nah cate defecte i-am gasit sa nu sufar dupa ea :))
Si Anutzache e fan reviste, azi-noapte s-a trezit plangand - iar visase nu-s ce - si pana n-a rupt cartea cu motanul incaltat si n-a lins-o, morfolit-o, indoit-o de-a facut ghem (si e din aia cu veline gorsute A4) nu s-a linistit. Mai adora tvmania si daca se poate ar dori si o cutie de servetele la dispozitie.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Ripley - pai nu vorbim de aceeasi caciula, inseamna. Haina da, mi-am amintit, atata costa. Dar cacula de care zic io se leaga sub barbie, are urechi cu totul. Si fularul se trece prin interiorul sau, nu stiu cm sa explic.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Noki, daca inca nu ai aflat cum e cu pauza pentru alaptat, in scutecelul 79 a scris Roxisialexia fragmentul de lege cu pricina:
quote:
1.despre pauza de alaptat:
"Art. 17. - (1) Angajatorii sunt obligati sa acorde salariatelor care alapteaza, īn cursul programului de lucru, doua pauze pentru alaptare de cate o ora fiecare. Īn aceste pauze se include si timpul necesar deplasarii dus-īntors de la locul īn care se gaseste copilul.
(2) La cererea mamei, pauzele pentru alaptare vor fi īnlocuite cu reducerea duratei normale a timpului sau de munca cu doua ore zilnic.
(3) Pauzele si reducerea duratei normale a timpului de munca, acordate pentru alaptare, se includ īn timpul de munca si nu diminueaza veniturile salariale si sunt suportate integral din fondul de salarii al angajatorului.
(4) Īn cazul īn care angajatorul asigura īn cadrul unitatii īncaperi speciale pentru alaptat, acestea vor īndeplini conditiile de igiena corespunzatoare normelor sanitare īn vigoare.
Art. 18. - Pentru asigurarea securitatii si sanatatii īn munca a salariatelor gravide si/sau mame, lauze sau care alapteaza, regulamentele interne ale unitatilor trebuie sa contina masuri privind igiena, protectia sanatatii si securitatea īn munca a acestora, īn conformitate cu prevederile prezentei ordonante de urgenta si ale celorlalte acte normative īn vigoare."/ OUG96din
si art1.
e) salariata care alapteaza este femeia care, la reluarea activitatii dupa efectuarea concediului de lauzie, īsi alapteaza copilul si anunta angajatorul īn scris cu privire la īnceputul si sfarsitul prezumat al perioadei de alaptare, anexand documente medicale eliberate de medicul de familie īn acest sens;
Mai, eu azi am mai povestit cu colegii, se pare ca i-am prins intr-o pasa mai proasta caci mi-au amintit si partile neplacute ale serviciului . De-abia ma asteapta sa le mai preiau si eu Imi vine sa dau bir cu fugitii, pana mai pot!!
Nu stiti cumva, daca revin la serviciu se mai poate reintra in CIC?
Eu n-as vedea de ce nu, la urma urmei in CIC poate sa intre si mama si tatal oricand, deci ... se poate si reintra, nu ?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Gandacel spune:
Multumim de urarile de La multi ani!
Da, Maria-alexia, se poate reintra in CIC oricand pana se implinesc cei doi ani... daca ai chef de birocratie...
Noki, acum am inteles eu de ce erai cu "life sucks" ca eticheta! Pai, ce ziceam eu in urma cu cateva zile? De dorinta de a face si altceva, ca sa ma simt si eu om si femeie?
Eu cred ca am descoperit motivul pentru care Bogdan nu mai papa fructe de atat timp! A inceput cu fitele de cand i-am dat lapte formula. Probabil e foarte dulce, imi dau seama de asta, pentru ca se lipeste tare ce ii curge pe langa gurita ori canuta. Si cred ca nu mai are chef deloc de dulce dupa aceea... Adica poate ar fi bine sa-i schimb intre ele mesele de iaurt (de la 19) cu cea de fructe (de la 11)? A patit cineva sa refuze bebeul dulce? Ca eu ma tot gandeam ca e vorba de fructe. Insa preferata lui e banana, iar acum cand i-o dau simpla nu o vrea, daca ii storc suc de grepfruit, o mananca mai bine.
Lavi, iti zic tie, ca tot ma intrebai. Ma vait, adica... Imi e un rau de doua zileeeee. De nu mai pot. La fel ca atunci cand ziceam ca imi e frica sa ies din casa, ca vomit. Abia astept sa treaca.
As face un sondaj printre voi, dar mi-e si frica sa nu-mi sariti in cap. Sunt tare curioasa cate dintre noi castigau la serviciu mai mult de cele 8 milioane pe care le primim acum. Nu ma intereseaza cat, dar ca idee sunt curioasa cate dintre cele cu salarii mari raman acasa pana la 2 ani sau mai mult. Ca tot au fost atat de multe dezbateri pe tema asta pe la Parinti si chiar la noi. Hai sa zic prima (poate singura!). Eu castigam mai mult.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Noki, apropo de Polly, vine intr-o zi de la serv. husbandul si Vic tocmai era la masa, in Polly.Tatal lui, candid intreaba:"ce faci Victorash? parca stai in scaunul electric!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
addya spune:
gandacel, raspund si eu: castigam mai mult, substantial mai mult. Dar mi se rupe de bani atata timp cat eu nu am incredere deplina in cineva - si aici numesc familia - sa las copilul mai mult de cateva ore / de 2-3 ori pe luna. nu-mi plac metodele lor de educatie /alimentatie. nush dc ale mele or fi mai bune dar sunt ale mele....
asa ca nu ma intorc la servici.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
dordia2000 spune:
Gandacel hai ca iti raspund eu ca la mine oricum nu s-a ingramadit nimeni sa imi raspunda asa ca....m-am lamurit!
Eu castigam mai mult cand lucram dar...mai mare e satisfactia de a sta cu copilul decat cateve milioane in plus. Nu zic ca daca m-as intoarce la munca nu as avea mai multe posibilitati pt pitic dar....deocamdata el nu stie ce e aia o hainutza H&M si nici nu sufera ca nu o are. O va avea pe la 5-6 ani cand va constientiza. Pana atunci merg si bumbacurile ieftine care nu sunt de firma. Sanatos sa fie el!
Hai ca m-am intins!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005