Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
pischi2003 spune:
Salut
Mai, da' ca bebelosi mancaciosi - de alte chestii decat mancare - avem pe-aici. Ziare, cartele.... Lasa ca si Alex a mea da niste limbi la oglinda cand se vede in ea. Daca mananca alte minuni... cred ca sotul stie mai bine, da' nu mi-a zis pana acu'.
Ne-a sunat asistenta, azi la 17 facem AR-ul Offff. Si sotul a patit-o ca e stricat rau la burta si cred ca merg singura.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Gandacel spune:
Dordia, la ce nu s-a inghesuit lumea? La scrasnit din dinti? Eu nu ti-am raspuns, ca nu stiu sa poti face ceva sa-l opresti. Bogdan face asa si mie mi se ridica parul pe corp! Dar cand ii zic si ma stramb toata, parca mai rau face. Lui ii place! Asta este! O sa-i treaca, atunci cand o sa se obisnuiasca cu ei si nu or sa fie mai multi sus si mai putini jos, ori invers.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
gabitaco spune:
Gandacel eu lucrez in invatamant, sunt titulara la un liceu din oras, si castigam mai putin decatacum,dar chiar daca as fi luat 3,5 mil suma care se tot vehicula cat eram gravi...tot as fi stat 2 ani acasa. Nimic nu mi se pare mai de pret decat bucuria de a-ti creste copilul sub ochii tai.
Dordia- sa stii ca nici eu nu ma dau in vant dupa hainute H&M, dar daca cineva doreste sa mi le cumpere pt fata accept cu placere. Eu Mateei ii cumpar hainute dragute, nu neaparat de firma, fiinda imi place sa o vad imbracata frumos, sa imi fie mie drag sa merg cu ea. Oricum toate le fac in limita posibilitatilor.Iar cand cumpar ceva- vreau sa fie de calitate. Mai degraba mai putine lucruri....dar de calitate.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
dordia2000 spune:
Gabitaco de acord cu tine. Si mie imi place sa il am pe Stefan pus la punct dar... eu am zis doar in perspectiva faptului ca castigam mai bine daca ma duceam la munca. Si ca prefer sa nu pot sa ii cumpar hainutze H&M dar sa stau cu el si sa fim fericitzi acesti ani. Eu chiar mai vreau un bb2 in asa fel incat sa imi prelungesc concediul dar...sa vedem daca imi iese!
Gandacel ms mult de raspuns. E bine sa stiu ca nu e singurul scrasnitor de dintzi din grup! Of dar imi vine rau cand il aud. Imi trezeste niste reactii tare violente! Sper sa nu faca asa cand mai sunt si alte pers in preajma ca nu stiu ce pot face!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
gabitaco spune:
dordia - bafta multa.
Eu inca nu vreau bb2, dar daca va fi vreodata...as vrea sa fie cand Mateea va avea 3-4 ani, sa ma pot intelege cu ea.Daca va fi sa fie mai devreme....ata ete......altu mama nu mai face.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
cristinamh spune:
dordia, acum nu poti face nimic...
sa vezi tu cand o s-o faca intentionat... ca nicia tunci n-o sa poti face mare lucru!! decat sa-l ignori... ii trece de la sine.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
catutza spune:
Buna !
Dordia , si Bianca scrasneste din dinti, am vorbit cu o prietena, dr stomatoloaga si mi-a spus ca e ok, ca e ceva normal. Eu nu stiu de ce tu te mai superi ca nu-ti raspunde nimeni la ce intrebi, parca tu nu stii ca asa se intampla. Eu de cate ori am spus ca nu mai intreb nimic....uite ca nici mie nu mi sa raspuns de masa, asa ca...
Si eu aveam mai multi bani daca ma duceam la munca, dar nu ma duc ca nu o pot lasa acasa, de multe ori ma apuca ca ma duc, dar i-mi trece repede
Eu hainute ii cumpar numai din piata sau din cora sau din niro, iau doar ce e de calitate si care-mi plac, nu-mi e rusine sa recunosc asta , nu am de ce. Nu ii iau hainute de firma pentru ca ea acum creste repede si nu are rost. Am primit hainite de la H&M , i-mi plac si as vrea si eu sa-i iau, dar...mai bine nu.
Cristina H , chiar nimic nu mai zici?
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
gabitaco spune:
Feli, Madau voi tot asa greu a-ti primit cataloagele de la Qwelle? Ca eu am facut comanda acu vreo luna de catalog si nu am primit nimic inca. Am facut comanda de pe net.Daca asa repede vin si produsele....
Mateea la cules recolta
gabitaco spune:
catutza eu ti-as fi raspuns...dar
1. nu sunt din bucuresti, ca sa iti pot indica un magazin
2. nu stiu ce poti sa pui in jurul blatului de sticla.
Cel mai bun sfat... Nu lasa fata nici o clipa nesupravegheata.Eu cand am o urgenta si sunt singura acasa o pun in patut- de unde nu are cum sa cada. Mai bine plange un pic da nu se loveste.
Mateea la cules recolta
gabitaco spune:
nai pana acum n-am luat nici un buf mai serios. Sper sa mai dureze ceva timp pana la prima lovitura .
Mateea la cules recolta