Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Roxi am comandat iglu din catalogul Quelle (pe care l-am primit prin posta). Daca il vrei si tu trimite-ti datele la linkul dat lui Gabitaco.
Ilinca e pasionata de intrat sub masa din sufragerie, ceea ce pe mine ma sperie deoarece se poate lovi in tablia de dedesubt. Asa ca prefer sa stea in iglu daca tot ii place sa se ascunda
De asemenea, il mai putem folosi si la mare, ca noi nu mergem cu cortul (din motive de sot domnos foc - hi, hi
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Daca vreti sa va descretiti fruntile ... Thank You !
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
felicia74 spune:
Camelia
Eu chiar il las pana la 1 milion
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
fetelor, nasol sa te cheme ....ESCU
m-au sunat astia cu termopanele k s-a facut confuzie de nume, eu am montajul marti 19 la ora 11. Si cand am marait, ce crezi ca au zis??? Ce sa facem doamna dc aveti asa un nume comun????
acum daca tot am dat copilu la socrii, cu instructiuni clare de folosire...astept sa vad ce se intampla!!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Io-s cheauna...a fost una din noptile alea...s-a trezit Sarah la 1.30 si pe la 2 cand dupa urlete mari am fost la ea, facuse KK!!!!!!!!!!! Ca niciodata, dom'ne! Bineinteles, diareic! Da-i, schimb-o, cand s-o pun la nani, urlete de duduiau peretzii! M-am prins clar ca-i vrba de dintosi, ca doar stiu ca de acolo se poate trage si scaun diareic...am luat-o in patul mare, i-a dat cu Calgel si a adormti intr-un tarziu, cu suzi. Vai de mine si Adila cum am dormit...
Ma dispera deja cu dintii astia care stau sa iasa si tot nu se vede nimik!
Apoi am fost la ASE, ma-am reinscris, noroc ca a stat Adi cu Sarah si nua trebuit s-o car dupa mine...
Vaz ca nici pe aicea situatia nu e prea roza...
Camelia- off..sanatate multa mezinei, sa-i treaca repede bubitzele si sa bifatzi cu bine prima boala a copilariei. Puuuup.
Bebelacii cu cucuie- offffff....grea e viatza de ploduletz!
Addya- io azi de dim am mancat zacusca, ca doar e numai din legume si deci am voie. Vinete am papat luni, asa ca din ce s-a discutat nu am prea salivat. Dar sa stii ca io te sustin. Astept cura de slabire de care ziceai ieri.
Si la noi e cam scandal la pusul de orice in nasuc, ca-si da cu manutzele peste nas si imi impinge mainile mele.
Roxi- e chiar vizavi de mine Booboo Jungle Party asta, dar nu m-a incantat de pe afara privit. Poate mai la iarna, cand o fi frig afara. Dar jucariile sunt de-alea mari, pentru peste 1 an, cert. De dim a papat fructele, acuma la pranz sa vedem daca papa; o sa-i adaug morcovi, sa mai ia din gustul de telina si patrunjel.
Teroristii de 14-
Magazin HM- nu exista in Romania, din pacate. Haine poti gasi aduse din strainatate, la unele magazine, gen Piciul.
Ma duc sa incep procedura de papa de pranz. Revin.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
A lasat cineva pana la 1 mil???
Fetelor mi-a aparut o urticarie de cea mai mare frumusetze si nu stiu de la ce. Ma mananca de mor!
Addya si Noki pt slabit. Ma alatur si eu voua incepand de acuma ca....m-am saturat de kg astea multe. Intru iar la o repriza de slabit.
Problema/Intrebare: am meu flacau scrasneste din dintzosi rau de tot de ma face cu nervii. Oare ce pot sa ii fac sa nu mai faca asa? Uneori am senzatia ca ii sparge in ce hal face.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Morgano spune:
La multi ani bebeilor de 14!
Multa sanatate celor bolnaviori, sa se faca repede bine!
La oricare dintre bolile copilariei ti se zice sa tii copilul in casa si ca sa nu dea la altii, da' in primul rand pt ca de fapt ideal e sa stea cuminte in pat, se fac mai repede bine (repaos la pat e recomandarea oficiala). Acuma ca-s greu de tinut.... asta e partea a2a.
In Polly in 100% din cazuri Ana e stat frumusel legata, si ca sa nu se ridice si cada, si pt ca initial nu statea fte bine in fundic. Deci n-am lasat-o si n-am s-o las nelegata nicio o secunda, e periculos.
Cucuie, vanatai, cazaturi... noi avem doar 1 cazatura din fund cu capul de covor la vo 7 luni si una din picioare cu capu de parchet acum 1 luna, nu am facut umflaturi sau vinetzele, in schimb are vo 3 mici vanatai la genunchi cu s-a trantit in ratzuska de plastic sau in arca lui noe de la chicco, pe care mai nou se suie ca sa se ridice mai sus in tarc.
Am facut-o lata acum, peste drum de noi este un mag. mare mai nou de fitze, si au si Z. Eu de fapt am mers la Mondex sa-i iau ciorapi lungi grosi si 3/4 (au chiar fte draguti si finally si culori placute). Asa ca am gasit la Z un set (adik l-am asortat eu) o geaca groasa un movuliu inchis cu interior din polar roz, pantaloni asortati, sosete si o bluzita la culoare dar si cu tziclam inchis. Foarte frumoase, in total 1,6 mil... am zis ca si asa va avea doar 2 tinute de iarna, asa ca macar alea sa fie frumoase si asortate. Da' scump dle, scump! Toate ca toate, da' aveau si fular si caciulita asortate: 25 ron bucata, apai da-le naibii ca asta era prea de tot, asa ca nu i-am mai luat. Or fi bune si unele din alta parte, la jumate pretul :) La spartu' targului m-a lovit oricum economisirea ... ce sa zic!
M-am decis sa-i crosetez eu fularel, caciulita si vo doo pulovere, vad eu unde gasesc timp si de asta. Ma enerveaza ca sunt dragute in oras, dar nu de sarit in foc de frumoase, in plus toate sunt 70-80% acryl si doar restul lana, ceea ce ar insemna sa-mi imbrac copilul in plastic = exclus.
Mai voiam sa zic ceva da' m-a lovit brusc scleroza, asa ca revin.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ilenutza spune:
Cata , pana la urma am fost in Germania,la Stuttgart, am luat si masina si am impuscat 2 iepuri de o data.A super fain!
Victor a primit la botez de la nasa o icoana mica stil bijuterie cu chipul Maicii Domnului pe ea. E mica ca o moneda de 5 bani.Fetitelor botezate de ea le-a facut cadou un ingeras stil bijuterie din aur, asa mic si super fain.Se fac pe comanda oricum si nu cantaresc decat cateva grame.
Ultima porecla a lui Victorash:gugustiucul, ca asa face intruna.
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
addya spune:
Rilpey, eu i-am crosetat lui jupanu un pullover de lana, si cand i l-am pus zilele astea nu stiam de ce face ca Baloo in carut il manca pielea!!! Nu era lana nasoala, chiar placuta, dar un pic mai groasa, ca deh! si body-ul de pe el nu era f. gros....
Noki, lucru ceva acum shi-ti dau regimul pe PM mai tarzior un pic!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare