Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
dordia2000 spune:
Fetelor ce credeti ca m-am apucat eu sa citesc acuma? Despre proprietatzile fructelor si legumelor. Fooarte interesant ca descopar lucruri pe care nu le stiam despre unele fructe si legume!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor ce credeti ca a gustat fi'miu???? VINETE cu painica. 2 dumicatzi si cu ceapa si i-au placut rau de tot.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Super tare Stefanel POFTA BUNA! Asa ca de ziua lui !
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
madau spune:
Gabitaco eu am comandat mai multe chestii de la Quelle, printre care si hainute ptr Miruna, i-am luat o salopeta de iarna matlasata super frumoasa, niste caciulite si o salopeta de reiat. Toate foarte misto, super ca preturi si arata ok. Apropo Feli sa ne traiasca iglu-ul, si al meu e pe drum
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
madau spune:
Dordia felicitari ptr papa...
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
madau spune:
Hai ca era sa facem o nefacuta..tocmai cand va scriam voua, Miruna era cuminte in Polly ca tocmai papase, si o clipa mi-am luat ochii de la ea, ei ce ziceti ca facea cand m-am intors???? Era in picioare in el, gata sa cada jos....mi-a stat inima..e clar tre sa o leg ca nu se mai poate. Of
Acum e pe jos rupe o revista...fug ca cine stie ce mai face. Va puuuupppp!!!!
pozici la 8 luni
camelia_daniela spune:
Mai Madau, avem niste copii atomici !!! Si mie mi-e frica s-o las nesupravegheata pe Dariuca ! Of,of ... mai, mai !
Camy & Daria
addya spune:
Madaudraga, noi niciodata nu am stat fara hamuri la masa...
m-am crizat nitel...am comandat 2 usi de termopan de interior, azi tr facut montajul...Am specificat clar in contract si pe fisa de montaj ca vreau sa fie facut dimineata !!!! stiti ce inseamna dimineata la astia??? ora 15
asa k azi in premiera fi-miu va dormi in deplasare fara mine!!! sunt tare curioasa cum o sa se descurce soacra-mea
ia nu mai vorbiti de mancare pe aici ! putin rescpect !!! uni sunt la cura!!!!! Noki, tine-mi partea !!!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
roxisialexia spune:
hello hello!
feli, despre ce iglu e vorba, unde pot sa il vad si eu?
dordia, felicitari pentru noua formula pentru "tort", dar totusi nu sunt grele pentru el?
madau, pup tiza cea naravasa
noki, ai fost cumva la booboo jungle party? Stiu ca este aproape de parcul circului, si asa vrea sa merg cu pitioct cand face un an.Ma interesa parerea unei mamici.
A papat sarah azi?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
camelia_daniela spune:
Mai mamici mai cu experientza, cat tre' sa sa o tin pe Daria (cu rubeola) in casa? Ca dr-ita a zis de o saptamana si mie mi se pare cam muuult !
Camy & Daria