Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Of mai Madutza facu' ginerica cucui , ia de aici un de la Mirunica sa treaca.
Vad ca sunt la moda cazaturile, cucuiele, se pare ca am intrat intr-o noua etapa. Care sper sa treaca mai repede si cu cat mai putine incidente nasoale.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
camelia_daniela spune:
Of, Madutza, bietul pui! -ici si sa-i treca repede vanataia!
Daria nu a facut inca vanataie ... desi la ultima busitura nu se stie, ca a fost la ceafa si nu se vede foarte bine !
Acum vreo doua zile stii ca am postat si eu despre bushitura Dariei ... tot cu teama , pentru ca mi-e cam teama de loviturile la cap!
Acum sa aduc in discutie alta "problemutza" - copil "isteric" la dr.!
Daria, de cand cu plimbatul asta pe la doctori in ultimele zile si, probabil, din cauza injectiei facute duminica, a capatat o teama de doctori de numa! Tipa, mai fetelor, si se invineteste la fata si abia mai poate respira numai cand o vede pe dr-ita ca se indreapta catre ea !
Ma ingrozeste gandul ca de-acum incolo va face asa sau mai rau de fiecare data cand vom merge si la un control de rutina! Nu stiu cum sa abordez problema, cum sa o linistesc ! Si colac peste pupaza, asa face si cand incerc sa-i pun ser fiziologic in nas ; nu sta deloc si tipa din gura de sarpe zici c-o tai! Ii explic incet, cu voce calma, ea nici nu vrea sa auda - imi pierd rabdarea !Dati-mi un sfat , ce ma fac?!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
bb_alinus spune:
Neata si de la noi fetelor,
Ce mult ati scris, am de recuperat nu gluma!
Acum vreau doar sa raspund Madutzei, sa ii zic ca nu e singura si sa nu isi faca griji, si noi am facut o vanataie fix pe mijlocul fruntii, vineri, cand faceam patul in camera, miss era langa mine sub ochii mei deci, si se dezechilibreaza ca o placinta si cade cu fruntea fix pe rama de fier a patului....asta cand vroia sa-l escaladeze. Si acuma mai are o mica vanataie...trece.
Nu stiu cum faceti voi, dar mie mi se pare tare complicat sa o supraveghez....ca miss misuna doar in locurile interzise, cu o viteza uimitoare. Acuma am gasito explorand semineul de mi s-a facut rau ca e din fonta si daca cade iar ca placinta ....nici nu vreau sa ma gandesc.Apoi prizele sunt pasiunea ei - dar am pus protectii- si firele de curent care sunt bine ascunse, dar le gaseste usor...
Revin cand am timp,
Pupici,
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
addya spune:
camelia, , fi-miu a tras un cap in masuta din sufragerie care s-a lasat cu zdrelitura la arcada+invineteala, l-am tratar cu baneocin pudra + rivanol (curgea sangele de ziceai k-i Rambo )si cu Zeama de Varza (blendaruit 2 foi varza si facut cub la congelator) cu care-l mangaiam usor pe vanataie. I-a trecut ochiu vanat in 2 zile si zgarietura abia se mai vede.
alinuseu cand am treaba prin casa il pun pe jupanu' in premergator. el misuna relativ safe si eu am un pic de liniste...
chiar mai dragelor, ai vostrii copii stau sa le puneti ceva in nas? eu ca sa rezolv chestia asta aplic tehnici avansate de placare a adversarului gen Steven Segal , la noi cu binisorul nu a mers niciodata.... primesc cu placere idei si sugestii
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
gabitaco spune:
Fetele din bucuresti- Unde se gasesc hainute H&M pt bebelusi?Avem pe cineva in buc si vrea sa ii cumpere hainute Mateei. Poate facem si noi un drum la finii nostri si sa stim pe unde sa umblam. Au pagina web ? vreun magazin virtual ceva?
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
gabitaco spune:
Mateea mai are acasa hainute H&M si imi place tare mult cum ii vin.A... si vroiam sa va mai intreb daca a-ti comandat produse pt bb de la firma Qwelle di Satu-Mare.Aveti vreun catalog ? Am vazut la o mamica niste jucarii de la Qwelle si erau tare faine si preturile cica-s rezonabile.Cica magazinul e al firmei din germania.am uitat si eu pe net si am vazut ca au lucruri faine.
Mateea la cules recolta
gabitaco spune:
Camelia multa sanatate Dariei si ai grija sa ni intre in contact cu vreo graviduta pt ca e periculos pt viitoarea mama. si sa va faceti bine repede.
Mateea la cules recolta
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Mateea mai are acasa hainute H&M si imi place tare mult cum ii vin.A... si vroiam sa va mai intreb daca a-ti comandat produse pt bb de la firma Qwelle di Satu-Mare.Aveti vreun catalog ? Am vazut la o mamica niste jucarii de la Qwelle si erau tare faine si preturile cica-s rezonabile.Cica magazinul e al firmei din germania.am uitat si eu pe net si am vazut ca au lucruri faine.
Mateea la cules recolta
Eu am comandat dar nu a venit inca coletul. Ptr Ilinca am luat un iglu (120*120 cm).
Site-ul lor este:
http://www.quelle.com/de/international/q2/rumaenien/index.html
Preturile sunt asa si asa. La haine nu sunt mici, iar jucarii nu au prea multe.
E si subiect pe DC pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=72863&whichpage=9
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
Felicia eu vreau sa comand jucarii. Hainute la noi se gasesc la preturi rezonabile.Noi avem o firma in bacau Vestiment evolutiv care face hainute deosebit de frumoase pt bb si i-am tot luat Mateei.O sa mai pun ceva poze sa vedeti si voi noua noastra garderoba...care ce-i drept ne-a cam uscat la buzunare.Da ce sa-i faci...o fata are mama.
Mateea la cules recolta
dordia2000 spune:
Fetelor ce credeti ca a gustat fi'miu???? VINETE cu painica. 2 dumicatzi si cu ceapa si i-au placut rau de tot.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005