Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 9
cosmina_72 spune:
Da irina ai mare dreptate ca nu suna bine ce a spus reporterita.Si noi am avut aceeasi problema cu Sabina.Cuvintele erau mult prea grele pentru mama ei , dar se pare ca numai asa reusesti sa sensibilizezi lumea.
Sper ca a sunat telefonul mult la voi.Sper ca a-ti dat datele bine pentru a putea primi bani prin W.U si ca a-ti luta si mtc-ul de la cei ce va trimit bani.
Eu dupa emisiune nu am dormit cateva zile , pt ca suna telefonul mereu si alergam cand la WU cand la MG.
witch are mare dreptate la Sabina chiar a fost o campanie mare si speram sa fie si la voi una la fel.
Sunt langa voi si si vom depune eforturi ca aceasta campanie sa ia amploare.
O zi linistita pentru ingeras.
Cosmina, matusa Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
Tzuni spune:
Am trecut azi pe la banca si am depus 1 milion de lei. Cod doc. 342 30120-09-06, bani depusi la ora 09:32:17
Astept sa-mi confirmati ca au intrat in cont.
Irina, sunteti niste scumpi, dar tu, in mod special, esti FANTASTICA. Ma intreb adesea: de unde au atata putere mamele care au copii cu probleme? Ce mare e Dumnezeu...
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ariadnabr spune:
Buna ideea cu bazarul! Am sa trimit si eu cate ceva. Orice suma cat de mica e acum importanta.
Irina, totul o sa fie bine! Stie io!
Madalina si Sonia
Witchie spune:
mai aveti nitica rabdare cu bazarul ca acum crosetam la altceva, hold your horses!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
ioana_tzuchi spune:
De-abia astazi am reusit sa trimit si eu niste banuti pt. Sebi. O s-o mai fac cat de curand!
Ma rog in fiecare seara pt. voi!
Irina, esti minunata , iar tu, Sebi, esti un ingeras dragalas!
florypop spune:
In primul rand multa sanatate piticului. Sa creasca mare si sa fie sanatos.
Tocmai am transferat in contul de la Raiffesen suma de 40 RON. (tranzactia nr: 2009105285). - pe numele Forina Sugaru. Astept confirmarea voastra ca banutzii au intrat in cont.
Ma rog pentru voi Irina si Horatiu sa aveti putere sa trecet cu bine peste tot.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
Witchie spune:
Irina,
Comunitatea Desprecopii s-a gandit sa va ajute putin mai mult. Campania voastra a fost mutata la discutii generale, unde este mai vizibila. Va punem la dispozitie un card pe care l-am mai folosit pentru ajutor umanitar. Pe acest card se vor dona timp de o luna bani pentru Sebi. Peste o luna, eu voi face un singur transfer in contul vostru si la fel si Veve. In plus, toti membrii DC care vor dona pe acest card vor primi un semn grafic la nick - aripioara de care pomeneam in mesajul de mai sus.
Incercam in felul asta sa va usuram putin viata si sa pastram actiunea transparenta pentru membrii comunitatii. Pe tine te vom ruga doar sa ne mai spui din cand in cand cati bani s-au strans in conturile voastre. In felul asta membrii DC vor vedea ca sunt sanse sa atingeti suma si vor fi motivati sa doneze si ei.
aici o sa citesti toate amanuntele. Daca e ceva neclar te rog sa ma contactezi si lamurim imediat.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
Katink spune:
Pentru Europa cine strange banii?
Lorelei_19(s-a oferit pe pag. 3 al acestui subiect) sau Veve (am citit in subiectul de la generale)?
Eu stau in Germania, mai usor imi este sa trimit la Lorelei_19, la Veve ajung sigur banutii in plic?
Numai bine,
Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea
Witchie spune:
katinka, am lamurit-o si cu plicurile. Europencele trimit la Lorelei cu mentiunea pe plic PT SEBI, doamnele din america si canada si japonia, la Veve.
Daca mai aveti intrebari nelamuriri observatii, le puneti aici si raspund, si concluziile le trecem la subect.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
alinamoro spune:
Am fost alaturi de Mihaita si de Sabina si m-a impresionat si povestea lui Sebi. Voi trimite si eu niste banuti saptamana viitoare in contul Andrei. Ma rog sa se stranga banii cat mai repede ca Sebi sa poata fi operat si sa fie un caz cu succes asa cum a fost Mihaita si Sabina.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2