Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, vreau si eu o adresa de Romania sa pun un plic (recomandata cu aviz de primire) cu o suma micuta, dar din toata inuma !

Astept pm !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Draga Irina,
Stiu ce ai simtit cand ai vazut reportajul. Si cand a fost inregistrat. Trebuie sa fi tare, totul va fi bine. Nimic nu conteaza cand stii ca asta e sansa puiului tau. Sa crezi in minuni, caci ele exista! Sabina e cu noi si e minunata.
Si eu am fost coplesita de multimea de oameni care ne-au sarit in ajutor si sunt convinsa ca si in cazul lui Sebi campania va reusi. Le avem alaturi pe Amazoane (cum le-a denumit Anda), deci nu avem cu sa nu reusim!!! Si mai avem dovada vie a faptului ca exista minuni:Sabina, Mihaita, Bella si alti copii minunati!!
Doamne Ajuta!!
Multa Putere!!

Cristina, mama Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Mamica Giuliei,

Daca te duci la bancpost poti depune o suma cat de mica direct pe card ... eu am depus si 100.000 si nu s-a uitat nimeni stramb.
Te rog nu te supara dar daca exista varianta cu banca preferam sa nu diluam actiunea si cu plicuri in Romania.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Azi am depus si eu 50Ron in contul lui Sebi. Cod chitanta: 329 30220-09-06. Numele este acelasi de la nick, asa ca astept confirmarea.

Voi mai depune si saptamana viitoare si oricand voi putea. Am sa spun si altora poate reusesc sa strang un pic mai mult.

Multa sanatate lui Sebi si putere in continuare!!!

Sa o ajutam pe BARBYE

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

POZE: EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Yupiii! A mers!

Am depus 20euro (banii primiti de baietzelul meu miraculos cand s-a nascut) in contul de euro pe numele Slavescu Horatiu (depunere casierie Raiffeisen Bank Pitesti - deponent: Glinta Irina)

... Se pare ca temerea mea de a nu se putea face tranzactii cu valuta pe teritoriul Romaniei le priveste numai pe persoanele juridice care vor sa faca viramente din conturile proprii in conturile altor persoane din Romania!

Deci, se poate! Donati si euro!

P.S. Am pus odata cu acesti bani muuulte ganduri de bine, rugaciuni si sperante pt Seby!

Dumnezeu sa va ajute! CRED IN MIRACOLE!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Curaj Irina draga , ca o sa fie bine.
Dumnezeu e mare, si are grija de noi toti. Si de cite ori vrei sa te descarci, pe noi ne gasesti mereu aici.

Sebi, multi scumpisor. Sa cresti mare, sanatos si frumos.

O sa ajung miine la banca, sa va ajut si eu.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by Witchie

As vrea sa lamurim un aspect: eu nu pot confirma decat depunerile pe cardul bancpost. Pentru celelalte depuneri am sa o rog pe Irina, cand are timp, sa ne spuna daca au aparut banii in cont.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Witchie, chiar vroiam sa te intreb de aspectul asta, dar se pare ca mi-ai luat-o inainte!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

As vrea sa lamurim un aspect: eu nu pot confirma decat depunerile pe cardul bancpost. Pentru celelalte depuneri am sa o rog pe Irina, cand are timp, sa ne spuna daca au aparut banii in cont.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

e uimitor cat de bine seamana Sebi cu Mihaita! voi depune si eu niste bani in contul de card deschis de Witchie si sper ca aceasta comunitate minunata sa-l ajute se faca bine!

PS: cred ca orice idee este buna daca duce la marirea numarului de donatori - si cea cu inimioarele, si cea cu aripioara...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
am depus si eu pe cardul bancpost 50 ron.
mai departe ce trebuie facut????trebuie sa trimit chitanta undeva?
multa sanatate.

Mergi la inceput