Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 11
Witchie spune:
da gabi trebuie sa trimiti la mine pe mail. scaneaza chitanta te rog, adresa mea e ademirgian@gmail.com
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
carminabulina spune:
Buna seara,
Am depus si eu azi suma de 50 Ron pe numele Dobre Carmen, la Raiffeisen - bucuresti mall. Cod doc: 327 30520 09 06 stiu ca e putin dar sper sa primesc banii de la stat pt. cresterea copilului si salariul sotului si am sa mai depun.
Sunt de acord cu ideea bazarului chiar mi se pare minunata, asta si oricare alta care l-ar putea ajuta pe Seby.
Am trimis adresa mai multor mamici din lista mea de mess si sper sa dea rezultate. Vreu de-asemenea sa intreb daca pot posta un mesaj umanitar pe toate forumurile de orice fel, sportiv, culinar, muzical? Niciodata nu stii unde se afla oameni minunati.
Sanatate multa lui Seby si tie Irina multa putere si incredere ca acest chin se va termina curand.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Witchie spune:
As vrea sa va mai spun ca-s mandra de viteza de reactie. Pe card sunt deja minim 100 de euro, in prima zi, cand comunitatea a fost luata pe nepusa masa. Eu ma bucur ca sunt prin zona:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
alina023 spune:
Puteti conta si pe mine cu un mic ajutor. Maine sotul meu va depune 30RON pe cardul BancPost. Stiu ca este o suma mica dar sper ca voi reusi sa o suplimentez cat de curand.
Am sa trmit chitanta pe fax catre Anda.
Irina, mamica draga, fii tare pentru puii tai si in special pentru Sebi. In mod sigur stii cat de multa nevoie are el ca tu sa fii puternica si sa muti muntii din loc. In mod sigur Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste acest hop iar Sebi va fi sanatos si fericit.
Umple-ti inima si sufletul cu ganduri bune, optimiste si ele se vor implini mult mai usor.
Multa sanatate lui Sebi si abia astept sa aud ca a fost facut transplantul si ca Sebi alearga vesel si fericit.
Doamne ajuta!
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
irinamarina spune:
Seara buna, fetelor (si nu numai)
Irina este acum putin ocupata, asa ca voi scrie eu cateva randuri.
Toate depunerile in numerar la agentiile Raiffeisen sunt confirmate imediat in cont. Transferurile din conturi deschise la alte banci se confirma in 2-3 zile bancare. Intr-adevar se pot depune / transfera atat lei (RON) cat si Euro intre persoanele fizice. Exceptii sunt doar la cele juridice romane, care pot face donatii in moneda nationala pe baza unui contract.
Va reamintesc ca pe site-ul nostru, www.horatius.ro, actualizam la sfarsitul fiecarei zile bancare sumele colectate. Acum (joi, 21 sept 2006, 01:25 AM) in conturile noastre am strans: 121556 RON si 7999 EURO, adica un echivalent de aproximativ 42729 EURO (calculat la paritatea de 3.5 RON pentru 1 Euro). La astea se mai adauga contributiile voastre colectate de Veve, Philip si toti ceilalti. In plus, mai avem promisiuni de sponsorizare pe baza de contract de la mai multe companii. Este un miracol faptul ca intr-un timp atat de scurt am colectat deja pentru Sebi putin peste jumatate din suma necesara transplantului. Operatia costa 85000 euro (mai exact 84285 euro, conform evaluarii finaciare pe care am primit-o de la Clinica Universitara Saint Luc din Bruxelles).
Campania am lansat-o acum 15 zile, mai exact in seara zilei de 5 sept 2006.
In alta ordine de idei, ne mai puteti sfatui cu urmatoarea chestiune: cazarea in Bruxelles pentru 4 pana la 6 luni. Stiu ca Clinica are un "hostel", un fel de pensiune, care costa cam 700 euro / luna. Cred ca aici vom sta. Si Mihaita Hogas a stat in hostel cu parintii sai. Se pare ca cazarea impreuna cu cheltuielile colaterale necesita cam 10000 euro. Daca aveti idei de cazare civilizata in Bruxelles, asteptam propuneri.
Hai ca se face dimineata pana scriu...
Numai bine tuturor,
Horatiu
Podeanu spune:
Draga Irina si Horatiu,
Am citit si vazut pozele voastre, apoi am vazut si pozele lui Mihaita (mi-e rusine sa recunosc ca am facut-o cu intirziere) si am plins tare mult la poza de dupa operatie. Sunt si eu mama si desi m-au lovit multe in viata asa ceva nu cred ca as putea indura.
Nu stiu de unde aveti atita tarie si cum mai puteti zimbi cind atita durere este in suflet.Mama mea a murit de cancer la ficat si vazind pozele am recunoscut aceeasi culoare a fetzei.
Ma rog sa stringeti banii cit mai repede si sa reusiti cu bine ca si in cazul lui Mihaita.
La multi ani Sebi, multi ani alaturi de asa parinti minunati.
Dana si gemenii
Voiculestii
philip spune:
am o saptamana tare grea la munca si n-am sa reusesc sa intru prea des. vreau doar sa le multumesc tuturor celor ce s-au mobilizat si sa va spun voua, dragi sebi, irina si horatiu ca sunteti mereu in gandul meu.
philip&andreea
Witchie spune:
Horatiu,
Gabriela Hogas a fost intampianta la Bruxelles de cativa romani care le-au mai batatorit putin caile. Intreab-o pe ea.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
Corina75 spune:
Am trimis si eu ieri un mic ajutor, mi l-a confirmat Witchie...
Azi am intrat sa-l vad pe Sebi, pe care il cheama si Andrei, ca pe baietelul meu....diferenta de varsta intre ei nu e decat 2 luni...
Plang de mila lui, bietul sufletel...nu merita nimeni sa se chinuie atat...
Si noi avem trecut printr-o operatie, destul de dificila, dar care nu pune problema de viata si de moarte...insa ma termina doar gandul. Vroiam sa zic ca nu imi pot imagina ce e in sufletele parintilor....
Nu pot decat sa le doresc putere si speranta, sa le ajute Dumnezeu, si sper ca peste ceva timp sa vad in poze un Sebi-Andrei fericit, rosior la fata si sanatos tun.
Cu mult drag,
Corina si Andrei (24.11.2004)
ligia13 spune:
Fetele va rog sa-mi trimiteti si mie emailul care circula pt Sebi, ca vreau sa-l mai trimit si eu mai departe, nu prea am imaginatie sa fac eu unul!
Edit: mailul meu ligia13_bv@yahoo.com
Multa sanatate Sebi si multa putere parintilor!
Eu si Raducu (22.04.2005)