Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dragelor cine verifica conturile de la Raiffesen. Vreau sa stiu daca au ajuns banutzii de la mine ca i-am transferat prin telefon (Raiffesen Direct).

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Flory conturile de la reifeissen nu pot fi verificate decat de parintii lui Sebi. De-aia v-am invitat sa folositi cardul bancpost:)
Dar Horatiu a spus ca el afiseaza toate donatiile zilnic. Vezi pe site.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Acum m-am intors de la banca, unde am depus 50 RON pentru Sebi, pe cardul Vrajitoarei. Poate ma repet, caci stiu ca nu este o suma mare, dar nu am mai multi bani disponibili; din nefericire fetita mea sufera de tetraplegie spastica, iar tratamentele de recuperare lunare costa foarte mult. Sper totusi ca gestul meu sa-i inspire si pe alti forumisti/forumiste, care nu au asemenea probleme familiale; cu o floare nu se face primavara, dar, daca contribuim fiecare cu cate un firicel de floare, atunci va veni primavara si pentru Sebi si parintii sai.
Doamne ajuta!

P.S. voi scana ordinul de incasare si-l voi trimite pe mail Vrajitoarei.

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am mai vorbit si eu cu cateva persoane din jurul meu, asa cum am mai facut si la Sabinutza, poate reusesc sa mai adaug ceva la suma mea. In schimb ma gandesc ca poate as putea sa ajung la inimile mult mai multor prieteni daca as avea pe site-ul lui Sebi si o varianta in limba engleza. Horatiu, credeti ca ati putea face si o varianta a acestui site in limba engleza?

Cum se simte puiul? Irina, fruntea sus, totul va fi bine!

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna!

As dori sa-i urez si eu sanatate multa lui Sebi sa creasca mare si frumos si daca poate cineva sa-mi dea si mie adresa pe pm unde pot trimite banuti in pliculet din Europa (UK)! Multumesc mult! Si cred ca ideea cu site-ul in engleza este buna, si eu as putea sa-l rog pe sotul meu sa-l dea la cunoscuti poate se mai ofera cineva sa doneze un banut.

Va pup si doresc parintilor mult optimism si succes mult in campanie.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori, Sebi! Sa te faci mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii minunati care se lupta pentru tine! Irina, Horatiu, suntem alaturi de voi!
Astazi am trecut si eu pe la bancpost, am depus 50RON, o contributie mica, dar in asta consta forta unei comunitati. Va fi bine!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragii mei, pentru Europa putetzi trimite plicuri pentru Sebi la mine (adresa o dau pe privat celor care o solicita). Actualizarile sumelor primite le voi face saptamanal incepand de joi seara pana sambata seara. Specific: pana acum nu s-a intamplat niciodata ca vreun plic sa nu ajunga la destinatie.
O zi buna si Dumnezeu sa ne ajute pe totzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Witchie, ti-am trimis pe mail ordinul de incasare scanat. Sper sa se vada bine. In caz contrar, pot veni sa-ti aduc personal hartiutele cu pricina sau vedem noi cum facem...

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Witchie ti-am trimis si eu chitanta pe mail....am depus si eu niste banutzi..nu sunt multi..dar sper sa fie de folos!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am depus si noi cei 1 mil promisi la Raiffeisen. Am facut cunoscut acest caz si companiei la care lucrez. Desi nu stiu politica lor referitor la asta...sper sa aflu ceva in acest sens in curand.
Doamne ajuta!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput