Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 8
Witchie spune:
Da, puneti la semnatura linkul spre Sebi...
Eu cu permisiunea Irinei si a lui phillip as vrea sa schimb titlul acestui subiect. I-as spune "tine aripioara asta..."
Mai tineti minte in povesti cand vreo regina a furnicilor sau a albinelor era in necaz se gasea tot timpul un voinic sa o scoata la liman. Si regina spunea: "tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut".
Ma gandesc ca daca punem la semnatura si la titlu ceva care sa faca un om sa-si aminteasca de copilarie putem avea mai multe sanse...
Visez pe urma la un bazar cum a fost cel al Sabinei: lucruri adunate de prin casa, dublurile primite cadou pentru bebelusi, le-am pus pe o masa in Herastrau si le-am vandut cu 100.000 de lei, chit ca unele erau mai scumpe. s-au strans atunci aproape o mie de euro in cateva ore, nu doar din bazar ci oamenii au venit si au donat bani, ii puneau intr-un cos de rafie... Primeau in schimb o poza mica de-a Sabinei. Am putea face la fel pentru Sebi... un desen cu o aripa de furnica. Se pot face multe trebuie doar sa vrem.
Campania pentru Sabina mi-a demonstrat mie ca se poate si as vrea sa se poata si pentru Sebi. Ce ziceti?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
dana_e spune:
Sint tare noua pe acest site, insa poate reusesc sa ajut cu cite ceva.
Referitor la ideea de bazar, daca se demareaza ceva: credeti ca parintii care-si plimba copiii in parc ar dori sa cumpere la un pret simbolic cite o carticica [si poate sa lase si ceva mai mult pentru Sebi]? Aveti pe acasa, de cind erati voi mici sau de la copii vostri, carti de povesti/cu poze etc.? Eu imi amintesc ca ale mele mi se pareau cea mai mare comoara din lume. Asa "mostenite" si cam ferfenitite cum erau. Trebuie sa ma uit daca mai exista pe undeva, saracele. Daca da, le donez ca sa ii bucure si pe altii.
Vorbind tot de comori de suflet: Bunicul meu a strins un teanc de vederi/carti postale, de prin anii 1930-1960. Scrise sau nescrise, ingalbenite, naive in genul acela "retusat-si-colorat-de-mina". Sau cu locuri care acum s-au schimbat mult [mi-amintesc ca era una cu gara din Milano, 1929]. Ma gindesc ca multi le-ar gasi un inlocuitor mai fun pentru banalele felicitari de Craciun etc.
Daca acest bazar ajunge sa prinda viata, ma voi duce acasa si vi le voi aduce [de fapt la mama acasa... Bucuresti inca nu suna a "acasa"...]. Stiu, si-ar gasi locul la vreun anticariat mai bine, dar nu ma pricep la asa ceva. Sau, daca cineva dintre voi are o idee mai buna de valorificare a lor, orice suma obtinuta va fi pentru Sebi. Cunoasteti vreun anticar sau colectionar?
Liana30 spune:
Witchie
e un inceput..daca nu e bine..il sterg..cum zici tu sefa!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
Witchie spune:
e cam lung liana dar e super:) caut un gif cu aripioara....
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
philip spune:
mie ideea mi se pare super, anda, sper sa-i placa si irinei...imi pare rau insa ca nu reusim sa atragem mai multi membri dc pe aici. se pare ca sunt mereu cam aceeasi oameni, sau ma insel eu...
irina, cum e azi? cam cat doarme sebi in 24 de ore? cred ca si tu esti teribil de obosita, ai pe cineva sa te ajute cu sebi, macar cateva ore sa te poti odihni si tu?
va pupam si ne gandim zilnic la voi
philip&andreea
irinamarina spune:
Buna dragii mei voinici
Mi se pare minunata ideea cu aripioara. Si este si f optimista. Eu asa am fost mereu. O optimista. Sunt oarecum mihnita si foarte plinsa (acum am vazut si eu reportajul) caci eu niciodata nu am dus ideea pina la capat nici macar cu gindul. Pentru mine a fost cumplit sa aud ca ar putea fi ultima aniversare al lui... E prima oara cind am senzatia ca cedez. E prima oara dupa mult timp cind pling. Dar miine e o noua zi. Nu vreau sa mai trec prin asa ceva. Si totusi am zis ca as face orice pentru Sebi. Daca asta inseamna... am sa mai fac asta. Poate ca trebnuia spusa ca sa sensibilizeze oamenii si sa grabeasca lucrurile. Dar nu as fi vrut sa aud eu
Va pup pe toti
Miine am sa va scriu mai multe
Laura B spune:
Sanatate lui Sebi si multa putere Irinei si lui Horatiu!
Veve te rog frumos, daca se poate, trimite-mi si mie adresa ta pe PM.
Laura
angelica_g spune:
Irinamarina Crezi in miracole??!
Ei bine, eu cred! Si ma rog pt ele! Chiar am primit in dar de la Doamne-Doamne o stea, o marturie a credintei in miracole imposibil de conceput de mintea omeneasca!
La multi ani pt Sebi! Inutil sa-ti spun cat de mult m-a impresionat povestea lui! Numai o mama imi poate intelege lacrimile varsate pt, pana mai ieri, un necunoscut!
Azi merg la banca... Mi-ar place tare sa-mi primeasca niste euro (niste banutzi primiti de miraculosul meu bb2, Razvan-Stelian), si care as vrea ..., nu sa-i poarte noroc, ... ci sa-i aduca o minune!
Mi-e teama ca nu accepta tranzactii in valuta pe teritoriul Romaniei, asa ca am sa pun lei, si rugaciunile mele cu ei...
Credintza in Dumnezeu va inlatura orice bariera! Va muta muntii din toata lumea si-i va aduce in conturile voastre! Sau se va intampla ceva la care nici nu va asteptati! Ceva, ..., care veti sti cu siguranta ca este un semn ca Dumnezeu va iubeste, si intelege sa raspateasca iubirea Sa lasandu-l pe Sebi sa creasca alaturi de voi, sa aibe familia lui alaturi de voi, sa-si adore copii alaturi de voi!
Va pup! Deja am scris prea mult si nu vreau sa va obosesc! Am sa ma rog pt voi, din tot sufletul meu, si am sa cer Divinitatii sa va dea prilejul sa O slaviti pt toata viata voastra si a odorului vostru...
Pe mine Sfantul Stelian m-a ajutat foarte mult! Cred ca orice sprijin moral va este de folos... Rugati-va! Si credeti intr-un miracol! Lui Dumnezeu ii plac oamenii care CER sa fie ajutati, care inteleg ca ajutorul vine numai de la EL!
Dumnezeu sa va binecuvinteze! Sa va dea putere sa luptati, speranta sa izbanditi, si ... bani multi, pt ca Seby sa se intoarca cat mai curand acasa, ca un EROU NATIONAL!
Numai bine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze
ancamironiuc spune:
Am pus si eu semnatura...este cam lunga dar forte frumoasa. Daca vreti sa organizati un bazar ma alatur.
Sa o ajutam pe BARBYE
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
POZE: EMANUEL