Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

La multi ani cu sanatate pentru Sebi!

Irina, Horatiu - sunteti niste parinti extraordinari, iar Sebi e cu siguranta un luptator!
Va doresc sa ajungeti cat mai repede la Saint Luc si sa treceti cu bine de operatia de transplant.
Pozele cu puiul vostru si descrierile facute de Irina imi amintesc intocmai de Mihaita Hogas ca si cum ar fi fost ieri, dar asta se intampla acum un an jumate. Iar diferenta dupa intoarcerea din Belgia e incredibila - prof. de Ville si echipa lui chiar fac minuni! Veti reusi si voi- sa nu pierdeti nici o clipa speranta si credinta!

Azi am pus si eu niste bani contul vostru.

Doamne ajuta!

Larisa 34+ cuMatei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Azi am avut o zi plina...
si inca nu s-a terminat. Am fost la un eveniment organizat de fundatia "Copii sanatosi" care a promis ca va incerca sa ne ajute. Am stabilit contacte cu multe reviste si ziare, sa vedem ce se va intimpla. Am semnat si doua contracte cu niste firme. Promisiuni mai avem. Din pacate se pare ca Ministerul nu mai are fonduri. Ne vom interesa sa vedem ce se mai intimpla.

Dragilor, miine la 16.30 la povestiri adevarate pe Acasa TV il puteti vedea pe Sebi. Ne rugam sa fie intr-o dispozitie buna si sa nu plinga, sa nu vrea cu liftul... asta este expresia lui ca vrea sa plece.

Sebi nu doarme nici acum. Mi-am pierdut rabdarea, dupa 1 ora de scarpinat si plins, asa ca l-am dat jos din pat, sper sa se linisteasca si sa il adorm mai tirziu. Adevarul este ca nu mai are un program de somn. Doarme dimineata f mult (si imi zic sa-l las daca are nevoie) si apoi mai doarme odata spre seara putin. Normal ca acum nu mai pot sa-l culc. Nu mai stiu cum sa fac. Pina acum ii dadeam suzeta, il scarpinam si mingiiam putin si adormea. Acum i-a bagat in cap prietenul lui mai mare ca e rusine suzeta (ceea ce e adevarat) si nu o mai vrea. Teoretic ma bucur, numai ca suzeta ne-a salvat de multe ori...

O veste buna ar fi ca administratorul de la Rombel ne-a promis ca se ocupa sa deschida un cont in Belgia. Cum stim mai multe va spunem.
Va pupam pe toti. Va dorim noapte buna si Dumnezeu sa va ocroteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Irina,

O sa ne uitam la TV sa va vedem. Nu stiu cum te descurci cu doi copii, sper ca ai pe cineva sa te ajute. Daca te putem ajuta si altfel decat cu bani pentru Sebi te rugam sa ne spui.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

O sa trec si eu pe la banca sa depun niste banutzi in cont. Sper sa fie de folos!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Scuze , dar sunt tare grea de cap.
Si vreu sa stiu exact cand e emisiunea la TV, pentru ca tu ai scris la 0.24 sa inteleg ca e pe 20.09.06 emisiunea.
Sau azi pe 19.09.06.Asta e am imbatranit.

Pupici si bafta

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Irina, prin ce parc va plimbati? Inteleg ca stati pe linga Bucur Obor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

L-am vazut pe Sebi pe Acasa TV. E o dulceata de baietel.
Sper ca asa cum m-a impresionat pe mine aceasta emisiune pana la lacrimi, asa sa impresioneze si sa sensibilizeze cat mai multi oameni.
Am sa trec maine pe la banca sa ajut si eu cat pot ca operatia sa aibe loc cat mai repede.

Multa sanatate lui Sebi si multa putere Irinei si lui Horatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Si eu l-am vazut pe Sebi, este minunat la fel ca voi, bunica, nasa...

Va admir sincer pentru forta cu care luptati npentru puiutul minunat. M-a intraistat tare ceea ce povesteati ca vi se intampla pe strada.

Maine voi ajunge si eu la banca, cu o contributie mica fata de uriasa suma care trebuie stransa.

Asa cum spunea Witchie, daca aveti nevoie de orice altceva, suntem aici.

Witchie, intreb si eu la sursa, pot sa pun cazul lui Sebi la semnatura, asa cum il am si pe cel al Mirelei, poate il vor vedea si cei care nu stiu.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

acum am ajuns de la banca..am depus 20 Ron ..deocamdata..dar nu ma opresc aici..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

maine trec si eu pe la banca!!! multa putere va doresc!!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput