Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 43
laura72 spune:
La multi ani mamica Irina.
La multi ani pitic Toni!
Sebi sa dea dr repede de cap bolii si sa te intorci acasa curand.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
irinamarina spune:
Dragele mele Albinute,
Am promis ca revin cu vesti. Va reamintesc, analizele care descriu functia hepatica nu aratau prea bine in ultima perioada la Sebi, motiv pentru care medicii au decis sa-i faca o biopsie sa vada mai bine starea ficatului. Din acest motiv, Sebi a fost internat joi, 8 martie. I s-a luat sange pentru analize, a fost tinut nemancat vreo 6 ore, apoi echografie, anestezie si biopsie (ultima facuta tot sub explorare echo). Apoi a urmat trezirea din anestezie, care spre deosebire de alte dati, acum a fost dificila, in sensul ca Sebi a fost foarte nervos si a plans si a dat din maini si din picioare cum n-am mai vazut alt copil facand asa... Offf... S-a linistit cam dupa un sfert de ora, apoi a mancat un laptic si a dormit. Peste noapte a ramas internat pentru monitorizare. Apoi, vineri 9 martie, la vizita medicala de la ora 17:00 am aflat si rezultatul biopsiei: ficatul arata OK. Atunci cum se explica valorile ridicate ale enzimelor? Doctorii de aici au pus asta pe seama medicatiei. Au mai reglat dozarea unor medicamente si ne-au informat ca ne putem face planuri de intoarcere acasa. Daca la analizele de joi, 15 martie, totul va fi bine atunci medici vor autoriza plecarea noastra de aici. Urraaaa! Sebi a sesizat imediat usurarea noastra si a devenit si el aproape euforic. Desi nu prea e sociabil cand are de a face cu medici, la momentul externarii a fost foarte zambitor si vorbaret, a salutat pe toata lumea si spunea "Merhe 'Ebi acahsha!" (nu cred ca trebuie sa traduc...)
Sebi e acum cu noi, nu mai e internat. Si pentru ca vineri seara a fost frumos afara (adica nu a plouat, ca vantul nu lipseste din Bruxelles) am iesit la o plimbare in centrul orasului pe care il vazusem doar pe timpul zilei. Sebi era fericit la 'pibahe' (plimbare).
Asadar, daca totul va fi bine (si speram ca asa va fi) Sebi si Irina se intorc acasa vineri pe 16 martie. Eu voi parasi Bruxelles-ul sambata dimineata si estimez ca voi ajunge in seara zilei de luni, 19 martie (asta pentru ca voi conduce doar ziua si am planificate doua opriri, una la München si una la Budapesta).
Am revenit, dar de data asta cu vesti bune.
Toate cele bune,
Horatiu
cosmina_72 spune:
Doamne ajuta ca toate sa mearga conform planului vostru.
Tinem pumnii stransi sa numai intampinati probleme nici acolo , nici acasa.
Cred ca e o mare fericire sa reuniti familia cu toti membrii sanatosi.
Dumnezeu sa va ocroteasca mereu.
map spune:
Noi va tinem pumnii si ne rugam la Dumnezeu ca totul sa mearga bine si sa mergeti acasa la data care-i deja planificata. Cat despre oprirea ta la München cand o sa fie asta? Daca ai nevoie de ceva gazduire sau orice nu ezita sa ceri ajutorul. Mai suntem cativa pe acest forum si in zona München.
O saptamana minunata cu vesti cat mai bune!
Monica si Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Karina spune:
Drum bun si s-ajungeti cu totii cu bine si sanatosi acasa !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
irinamarina spune:
Map: voi ajunge in München sambata dupa-masa/seara. Am unde sa stau, multumesc mult de tot.
Horatiu
strumfi2004 spune:
Doamne ajuta! Ce bine ca sunt si vesti bune la umanitare! Va asteptam cu drag!
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
irinamarina spune:
Vvvrrrrrr!!!
Am intrat in vrie: bagaje, care cum le punem, cum le aranjam. Mai sunt de pregatit actele. Si hainutele de drum. Dar sa nu uitam sa punem in bagaj si ce folosim in noaptea asta.
Seara buna tuturor.
Cam tarziu am reusit sa-mi fac timp pentru newsletter, asa ca cred ca mult vor citi mesajul abia vineri. Iar daca il cititi dupa ora 14:00, atunci Irina si Sebi vor fi ajuns deja in Bucuresti. Dupa cum ati dedus, am primit autorizarea sa plecam acasa. Analizele lui Sebi sunt putintel mai bune, nu au revenit inca la normal. Dar putem sa ne intoarcem in tara, unde vom continua supravegherea lui Sebi.
Pentru ca mai am multe lucruri de pregatit pentru drum, voi incheia aici. Cand ajung acasa, voi reveni cu mai multe detalii.
Irina si Sebi vor calatori cu cursa Tarom RO373 care ajunge in Bucuresti (Henri Coanda) la ora 13:55. Eu estimez sa ajung luni seara, cu masina si cu bagajele.
O seara buna si un weekend fain,
Horatiu
laura72 spune:
ce mult ma bucur ca sunteti bine.Irina si Sebi zbor usor.bine ati venit acasa.
Horatiu drum bun fara peripetii,sa conduci atent.cred ca deabia asteptati sa va vedeti cu totii.va asteptam si cu poze.
Echipa de la
povestiri va asteapta? si multa sanatate
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
Rozi spune:
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru bunatatea Lui aratata acestui sufletel curat (ce-mi place poza aceea cu titlul "a iesit soarele"!! ).
Mi-as fi dorit sa pot fi la aeroport la 14, din pacate imi este imposibil, cu programul meu .
Oricum, m-am bucurat enorm vazand pozele si, cu lacrimi in ochi, mi-am reamintit ca DUMNEZEU EXISTA!!
Va pup pe toti cu drag, desi nu va cunosc personal, si va doresc o viata cu adevarat frumoasa!!