Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cum ati ajuns acasa? Horatiu ai ajuns si tu acasa aseara? Ce face Sebi? Asa de dulce e in pozele din 10 martie ! Si Toni e un dulce si seamana cu Sebi !
Sanatate multa si asteptam vesti !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

MULTUMIM PENTRU TOT!
Nu sunt doar vorbe in vint. Nu stim cum am putea sa va multumim tuturor pentru ajutorul si dragostea pe care le-am primit. Azi am reusit sa ne mutam cu totii in casuta noastra.
Este asa de bine...
Vom reveni cu vesti si cu poze noi cit de curind. Miine vom avea si rezultatele analizelor facute marti la Fundeni. Speram sa fie totul bine. Va multumim inca o data si ne bucuram ca am putut sa va dam vesti bune.

Cu drag Irina, Hori, Sebi si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

oooo,super vesti.nu am scris pana acum,dar v-am urmarit .Bine ati venit acasa!.Brovo Sebi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

ne bucuram nespus pentru voi toti. Ne rugam la Dumnezeu ca de acum incolo totul sa decurga cat se poate de normal, sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti o viata plina de lumina, caldura si bucurii.

Cred ca cei doi fratiori sunt super fericiti sa fie impreauna! Iar voi la fel de fericiti sa-i vedeti pe amadoi langa voi.

felicitari pentru curajul vostru!

Monica si Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Bravo, Sebi! Sa cresti mare voinic alaturi de familia ta fericita!
Irina, Horatiu, felicitari!

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Ce vesti bune!!!
Totul va fi bine de acum inainte, veti vedea! Multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Cristos a Inviat! Adevarat a inviat!
Asa va spunem noi voua si aflati ca asa spune si Sebi cind ciocneste oua rosii... Iar noi suntem foarte fericiti chiar daca stilceste putin cuvintele. In primul rind suntem fericiti ca suntem acasa asa cum am sperat mereu, si ca ciocnim oua rosii cu cei dragi. Bucurie mai mare nu poate fi si acelasi lucru va dorim si voua, sa va bucurati alaturi de cei dragi.
Un Paste fericit si o primavara frumoasa
Irina, Horatiu, Sebi si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Irina, mai ai ceva vesti despre Sebi?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Dragii nostrii
Mi de scuze ca sriem doar din an in paste (si asta la propriu).
Ne-am implicat intr-un proiect care ne maninca putinul timp liber pe care ni-l lasa baietii.
Si apropo de baieti... copii atomici. Sebi este f bine. Ne pregatim sa serbam un an de la transplant. Un an care a trecut cu bine. suntem asa de fericiti ca uneori uitam prin ce a trecut mititelul. Acum se joaca cu tony si se bat pe jucarii. Chiar daca Sebi a recuperat mult in inaltime si chiar si in greutate, Tony este la fel de inalt dar mult mai grasut
asa ca lumea intreaba daca sunt gemeni. Sunt minunati si Sebi este lipicios si pupacios.
In fecare seara cere o poveste inainte de culcare. Vorbeste f mult si destul de corect. Nu perfect dar noi ne bucuram ca mai stilceste unele cuvinte pentru ca este tare dragalas.
Si are f multa imaginatie. Se joaca mereu cu 2 cirlige care sunt avion si are linga el un delfin si cite si mai cite. Acum il asteptam cuminti pe Mos craciun. Un Craciun acasa pe care vrem sa-l facem cit mai cald si mai placut pentru copii.

Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi si va dorim un craciun la fel de frumos

Cu drag
irina,Sebi,Toni si Hori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Multa sanatate SEBI ,iti dorim sa ai cele mai fericite sarbatori de iarna alaturi de parintii si de toni dragalasul tau frate .
Iti uram cat mai multe aniversari ca cea de azi ,pentru ca azi dragi nostri prieteni SEBISOR a facut 1 an de la transplant ,si e bine ,motiv de bucurie pentru toata lumea ,e un scump ,plin de viata ,un copil minunat ,sa ne bucuram impreuna cu parintii lui de aceasta aniversare minunata .
Te iubim SEBI la cat mai multe aniversari iti dorim din suflet ,sa cresti mare si sanatos .

Mergi la inceput