Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Doamne ajuta! va asteptam cu drag acasa!

Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragii nostri,
Se apropie ziua in care vom parasi Belgia. Si speram sa fie asa. Asta, pentru ca Sebi ne-a dat ceva emotii saptamana trecuta: nivelul imunosupresiei din sange scazuse motiv pentru care enzimele au iesit din domeniul normal. Doctorii nu s-au ingrijorat, insa, si au mai reglat un pic dozarea unor medicamente. Ieri deja era mai bine. Toate astea se intampla fara ca Sebi sa fie altfel decat il stim. Jucaus, imposibil de culcat, mereu pe faza cu cate vreo expresie pe care te miri de unde o stie. Daca ar si manca mai bine ar fi super, insa el e cam mofturos si conservator in ce priveste mancarea.
O alta (mica) problema al carei mister l-am elucidat este diareea de weekend pe care Sebi o prezinta cu regularitate. Ne-am tot intrebat noi, cum se face ca doar la sfarsit de saptamana se intampla: am urmarit alimentatia, am fost atenti, nu i-am dat ceva ce putea sa-l deranjeze la burtica. Si, totusi, se intampla. Ei bine, am aflat ce e: intre medicamentele pe care le ia Sebi se afla unul care se administreaza doar vineri, sambata si duminica. Este vorba de Bactrim, care are ca efect secundar diareea. E bine ca e asa, pentru ca pe noi ne ingrozea gandul la o potentiala (re)infectie cu Rotavirus. Deci nu e virus ci doar o reactie la medicament. Uf!
In rest, in asteptarea reintoarcerii acasa, petrecem cat de mult timp putem afara, atunci cand vremea ne permite, sau jucandu-ne prin casa.

Toate cele bune,
Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Doamne ajuta sa mearga toate la fel de bine ca si pana acum.Sebi e un dulce .
Si voi parinti minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

va uram o primavara fericita si va asteptam cu drag acasa.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Sanatate multa, drum bun ! Va asteptam cu drag.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragii nostri,
Stiu ca, de-a lungul timpului, v-am obisnuit cu vesti bune. Si as vrea sa trimit numai astfel de vesti, mai ales vestea sosirii noastre acasa. Insa in acest newsletter am o veste mai putin buna. Nu i-as spune rea, dar oricum nu e buna. Spuneam in mesajele anterioare ca analizele de sange ale lui Sebi au iesit putin din domeniul normalului. E vorba de cele 3 enzime care descriu functia hepatica. La analizele de ieri a reiesit ca una din ele nu vrea sa revina la normal si a tot crescut. A doua, e un pic peste maxima admisa si ezita inca sa revina la normal. A treia (GamaGT) e OK. Din acest motiv, Sebi e programat joi pe 8 martie la o biopsie (punctie) hepatica. Analizand apoi fragmentul de ficat medicii vor afla care e problema si vor lua o atitudine potrivita. Rezultatul il vom avea vineri sau luni. Deci Sebi va petrece iar o zi (joi) si poate chiar si noaptea de dupa in spital.

Va tinem la curent
Horatiu

P.S.: azi Toni, fratiorul mai mic al lui Sebi, a implinit un anisor. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

La multi ani pentru Toni! Asteptam vesti!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani pentru Toni!"

multa sanatate lui Sebi tinem pumnii sa fie si mai bine.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

La multi ani Toni ! Sanatate multa si tie si fratiorului tau !
Horatiu va tinem pumnii pt. miine, sa fie totul bine.

Pupici pt. toti,
Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

La multi ani Toni !!!
Asteptam vesti despre Sebi , doamne ajuta ca ele sa fie bune.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput