Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Sa auzim numai de bine! Doamne ajuta! Irina, voi toti si in primul rand Sebi sunteti in rugaciunile noastre, l-am pomenit pe Sebi ( si pe micutul Andrei) in acatistul nostru de Sf. Dumitru la Manastirea Slanic.
Stiu ca Sebi si acesti toti ingerasi se afla sub aripa ocrotitoare a lui Dumnezeu si curand, curand vom vedea minunile Lui.
Dumnezeu sa va insoteasca pretutindeni!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

441 EUR (echivalentul a 560$ stransi de catre mine) au fost trimisi aseara la Liliana Csaki,care va centraliza sumele si va va inmana personal banii stransi. (chitanta o puteti vedea aici)
Va doresc mult succes,sanatate micutului Sebi si-asteptam vestile bune!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Angelica din pacate nu am mai scris nimic nou pe mail, pentru ca nu am avut noutati
In ultima vreme ne-am ocupat de bagaje si de acte necesare, notariat, asigurari, bilete de avion...
Miine il mutam pe Tony la tatal meu si imi este greu sa impart lucrurile. Stiam ca ce este al lui Sebi este si al lui Tony (diferenta intre ei a ajuns de 3-4 cm). Uriasul meu cumintel.
Veve multumim pentru tot. Asteptam sa ne intilnim cu Liliana, daca nu poate sa ne intilnim pina plecam atunci poate sa faca ea o depunere in contul nostru de la Raiffeisen.

Tocmai am primit o veste proasta. O familie din Pitesti se afla acum la Fundeni. Diagnosticul este acelasi, din pacate baietelul are deja ascita, ceea ce complica putin lucrurile, are doar 8 luni si cale lunga pina la transplant. Noi vom merge zilele acestea in Fundeni si speram sa ne putem vede cu parintii lui si cu micutul. Vom vorbi pentru el in Bruxelles la clinica sa vedem care este situatia, cit este de urgent transplantul si daca se poate face si la virsta mai mica. Sunt f suparata. In parc vezi copii frumosi si sanatosi. Multa vreme am crezut ca Sebi este unul din putinii copilasi cu probleme. Dar vad din ce in ce mai multi copii bolnavi. Din pacate pe cei mai multi nu-i vezi prin parcuri, ci doar prin spitale. Nu va suparati ca indraznesc... dar dupa ce iau legatura cu familia lui, sa vad cu ce putem sa-i ajutam, am sa va scriu toate detaliile si sper sa mai ajutati un copilas bolnav.

Va pup pe toti si as vrea sa va am pe toti alaturi de noi. Daca cineva nu este pe lista contributiilor va rugam sa ne iertati ca am omis, sa ne spuneti si vom indrepta imediat greseala. Nu vrem sa uitam pe nimeni si in special nu pe voi.

cu drag Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am dat banutii parintilor lui Sebi. Multumim!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Irinamarina, va rog, daca puteti sa-mi confirmati si mie ca v-au sosit in cont banii de la noi. Detaliile noastre le-am trimis pe PM, daca e nevoie pot sa vi le trimit si pe email.

Ca o paranteza, noi am trimis banii prin transfer bancar si regret ca am ales aceasta metoda din cauza comisionului enorm (aproape 50% din suma) pe care l-a luat banca si pe care preferam de 100 de ori sa-l dau tot pt Sebi; nu mi se pare normal ca banca sa ia asa multi bani doar pt un transfer de mesaje electronice. Asa ca aviz amatorilor, sa nu faceti ca mine, poate dupa intrarea in UE sa fie altfel, dar pana atunci...

Va urez spor la pregatiri, drum bun si multa sanatate,
Antoanela

Mergi la inceput

Buna seara albinutelor

Cu intirziere va scriu pentru ca la ora asta sunt libera sa gindesc (am culcat puisorii)...dar am asteptat cu nerabdare sa ma asez in fata calculatorului si sa va multumesc.

Sa va multumim mai bine zis. Si eu si Horatiu si mai ales Sebi pentru banii strinsi si pentru cadoul pe care l-a primit Sebi. O super ratusca careia Sebi i-a zis porumbel. Dar il iertam pentru ca iubeste porumbeii foarte mult. Stiam ca roiti in jurul nostru dar nu-mi imaginam ce mare este stupul. Adica am fost surprinsi de suma pe care ati reusit sa o stringeti. Fotocopii ale documentelor prin care comunitatea Desprecopii.com a transferat catre noi sumele donate pentru Sebi se pot vedea la adresa www.alagille.ro/documents/dc.pdf" target="_blank">http://www.alagille.ro/documents/dc.pdf Va multumim! Pentru voi

Speram sa va aducem vesti bune cit mai repede. Din pacate Sebi este putin racit si stiti si voi cum este... Dar asta este ultima raceala pe care ne-o mai permitem in urmatorul an asa ca o tratam cu respect.

Mergi la inceput

Draga Antoanela23

Iti multumim
se confirma in banca banii trimisi de voi (inva din 26 oct)
Te vom trece si pe site, la Contributii

Pupici multi

Mergi la inceput

Draga Strumphi
Cind zici de micutul Andrei te referi la puiutul meu cel mic?
Pe Sebi il cheama Andrei Sebastian
Pe cel mic il cheama Anton Stefan

Te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

am citit in Libertatea pt. femei un articol despre cazul lui Sebi, dar n-ati mentionat nici un cont, nimik. Era bine daca macar ziceati ceva de site, ca eu cred ca o sa mai aveti nevoie de bani.

edit: tot acolo am citit despre cazul unei fetite Oana, stiti cumva mai multe amanunte?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Irina, nu stiam ca pe Sebi il cheama si Andrei, insa ma rog la Sfantul caruia ii poarta numele sa-l ocroteasca in continuare! ma refeream la micutul Andrei, un alt caz de la umanitare, care si el m-a impresionat si pe care l-am ajutat si eu un pic, cat am putut. in legatura cu contributiile, ziceai mai sus de lista, eu cred ca cine a facut-o nu a facut-o pt a fi mentionat acolo sau pt albinute, inimioare, etc., cel putin asa e in cazul meu. este important ca noi toti am putut face asta in timp util si ca Sebi va fi bine si ne va zambi fericit si sanatos din urmatoarea poza! (si alb ca Alba ca Zapada )
Va suntem alaturi! toate cele bune!
Edit: daca mai poti, poate ne dai detalii despre bebelusul din Pitesti, e de-al meu, mititelul. ne rugam si pentru el!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput