Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Draga Karina
Am vazut si eu articolul din Libertatea pt Femei. Noi asta am vrut sa multumim. Daca mai sunt oameni care vor sa ne ajute tebuie sa o faca in cunostinta de cauza.
Deci am comunicat adresa de internet unde pot afla mai multe despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ziua buna tuturos

bebele meu este cuminte acum si face nani asa ca am trecut sim eu pe fuga sa vad ce mai fac Sebi si familia lui. Ma bucur enorm ca vor pleca curand in Belgia si ma rog ca Domane, Domane sa fie alaturi de ei.
Irina va dorim drum bun si asteptam vesti din Belgia. Suntem cu gandul alaturi de voi si speram din toata inima ca totul sa fie Sebi sa fie bine in curand.

Fetelor daca mai stange cineva bani pentru Europa mai pot veni si eu cu o mica donatie si luna aceasta. Eventual dati-mi un pm.

Pupieci tuturor si o sa zii cat mai buna.

Doamen ajuta-l pe Sebi!

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by irinamarina

Draga Karina
Am vazut si eu articolul din Libertatea pt Femei. Noi asta am vrut sa multumim. Daca mai sunt oameni care vor sa ne ajute tebuie sa o faca in cunostinta de cauza.
Deci am comunicat adresa de internet unde pot afla mai multe despre noi.

Pai asta ziceam si eu irina, ca n-am vazut nici macar adresa de internet scrisa pe undeva. Dar poate n-am fost eu atenta !
Sanatate lui Sebi si mult noroc in continuare !

Mergi la inceput

Buna dragilor
Am vesti de la Horatiu. A plecat dis de dimineata din Budapesta. Prima zi de drum a fost super. Ma rog sa ajunga cu bine. Eu ma impart intre Sebi si Tony.
Dimineata stau aici cu Sebi si ne luam medicamentele, ne jucam apoi ne rugam de un biberon cu lapte. La 17.00 vine bunica sa stea cu Sebi si eu fug la Tony sa v ad ce mai face, sa-l mai pupacesc putin, sa mai pling putin. Este foarte greu sa-ti lasi copilul. In prima seara eram multumita. L-am lasat in bratele calde ale Mirelei, leganat in noua lui camera frumoasa, aranjata ca in reviste... Eram linistita si fericita. Dar chiar daca sti ca copilului tau ii este mai bine acolo unde il lasi tot iti vine sa plingi. E foarte greu. Scuze ca va mai bat la cap si cu povestea asta dar acum am doi copilasi pentru care imi fac griji.

Va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Draga Irina,

ma rog la Dumnezeu pentru tine si familia ta sa va dea putere sa treceti peste perioada aceasta dificila. Pentru ca sunt si eu proapata mamica te inteleg pe deplin ceea ce simti Nu ne bati la cap deloc, de asta suntem aici ca sa-ti fim aproape sufleteste, oricat de departe ne-am afla fizic.

Trebuie sa gandesti pozitiv si sa te visezi cu bucurie la ziua cand va aparea soarele si pe strada voastra. Iti trimit un pic din soarele care lumineaza astazi Münchenul si abia asteptma vesti din Belgia (tara mea de suflat pentru ca acolo a fost prima mea iesire din tara pe vremea studentiei). Ma rog la Dumnezeu ca Belgia sa va poarte noroc.

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Draga Irina,

Nu ne plictisesti deloc, de aceea suntem aici, sa te sprijinim cat putem.
Imi sau seama cat iti e de greu sa te separi de micutul Tony, dar gandeste-te cat de fericiti veti fi toti patru, impreuna si sanatosi dupa intoarcerea din Belgia.

Daca am retinut corect, maine plecati spre Bruxelles.
Va urez drum bun si linistit, mult curaj si succes in tot ceea ce urmeaza sa faceti.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Drum bun, dragii mei si muuulta bafta! O sa stam cu gandul la voi! Multa sanatate si curaj intregii familii!

philip&andreea

Mergi la inceput

Buna dragi albinute

Am vesti de la Horatiu, a ajuns cu bine, si asteapta cu nerabdare sa ne ia azi de la aeroport. Am inteles ca ne ia cu metroul pentru ca nu se descurca prea bine cu masina prin oras. Are timp sa invete orasul dar nu azi. Ne conduc la aeroport si echipa "Povestiri adevarate" si vor da un material despre Sebi luni la 17.30 sau pe Pro TV International. Va pupam pe toti. Astept cu nerabdare sa va scriu prima scrisoare din Bruxelles. Hory are o cartela de mobil unde putem fi sunati 0032479462133.

Va iubesc si va simt aproape
Irina

Mergi la inceput

Dragi albinute
Am ajuns cu bine, ne-am revazut cu tati si ne-am cazat la Le Rouseau unde este foarte dragut. Un pic cam mititel, am o usoara senzatie de claustrofobie dar am reusit sa-l aranjam dragut pentru Sebi si sa avem o noapte linistita. Surpriza noastra a fost ca am ajuns intr-un weekend in care totul este inchis. Sa nu credeti ca am vrut sa dam iama prin magazine, doar strictul necesar de mancare si pampersi...
Din pacate nu putem sa actualizam pe site deoarece nu ne da voie cu laptopul la internet. Ne pare tare rau pentru ca am fi dorit sa stie toata lumea ce facem.
Sebi este foarte vesel si pe avion a fost o veselie si un curajos. Am avut parte de foarte multe turbulente dar ii spuneam ca prindem viteza si el ridea mereu. Cind am coborit din avion toata lumea din jurul nostru ne zimbea. Asteptam cu nerabdare sa facem prima vizita la medici. Deabea atunci vom avea noutati.

Va pupam pe toti

Ne puteti suna pe mobil 0032479462133
telefonul de fix din camera de la le Rouseau, 003227642050 cam 415

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutamichel spune:

buna irina sunt antonela din pitesti ,ne bucuram ca a-ti ajuns cu bine si mult succes in continuare si multa putere.v-am trimis si un e-mail dar ulterior cind am accesat forumul am vazut ca nu puteti folosi laptop-ul.am trimis vineri seara i-mail profesorului de la clinca si asteptam cu nerabdare raspunsul .am mari emotii pina primesc ceva de acolo.deocamdata stefan este bine a inceput sa faca mofturi la mincare ar minca numai lapte .
va pupam si suntem alaturi de voi.

Mergi la inceput