Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

O precizare necesara:

Campania pentru Sebi NU s-a incheiat. Doar campania DC pentru Sebi a luat sfarsit. Daca doriti puteti dona in continuare in conturile familiei Slavescu, afisate pe pagina lor de web.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ma gandesc in coninuare la Sebi si ma rog la Dumnezeu sa reuseasca operatia si sa se intoarca cu bine acasa!

Mai stiti vreo veste despre el?

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ei sunt deja in Belgia?, as vrea sa ajung si eu la ei dar nu stiu cu cine sa iau legatura.
Multumesc!

Multa sanatate Sebi! Lupta! Dumnezeu fie cu tine!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Abia acum am vazut ca pe 13 noiembrie vor pleca.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragele mele albinute,

Vad din ultimile post-uri ca s-a creat o mare confuzie. Din acest motiv aduc lamuriri:
- suntem inca acasa, la Bucuresti;
- luni 13 noiembrie suntem programati la prima intrevedere cu echipa de medici din Belgia.
- Irina si Sebi vor pleca spre Bruxelles vineri pe 10 noiembrie cu avionul. Chiar azi am luat biletele.
- eu plec cu cateva zile inainte, cu masina, carand tot ce credem ca l-ar face pe Sebi sa se simta ca acasa. Procedam asa pentru ca pe avion nu putem transporta un volum atat de mare de bagaje. Estimez sa ajung pe 8 noiembrie.
- avem rezervare la "le Roseau", o pensiune in campusul clinicii unde sunt cazati pacientii si insotitorii lor de peste hotare. Sebi nu va fi internat pe toata perioada sederii noastre in Belgia, ci doar in momentele hotarate de medicii belgieni (analize care necesita internare, momentul transplantului, perioada de terapie intensiva etc.) La fel si eu, ca donator. In rest vom fi la "le Roseau".
- nu stiu inca cum vom putea avea acces la internet acolo... Dar o voi rezolva. E important pentru ca asa vom putea comunica tuturor celor interesati mersul lucrurilor si starea lui Sebi. O vom face pe site-ul nostru (www.alagille.ro sau adresa veche, www.horatius.ro), pe forumul Desprecopii.com si prin newsletter. Am promis celor care ne-au ajutat ca ii vom tine la curent.
- am fost sfatuiti sa nu inchidem conturile. Cei care doresc sa ne ajute financiar, o pot face in continuare donand in conturile afisate pe site-ul nostru la rubrica "Date financiare".

Cred ca aceste lamuriri erau necesare. Daca mai doriti informatii, nu ezitati sa le cereti. Folositi adresa de email alagille@alagille.ro

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat.

Horatiu,
taticul lui Sebi si al lui Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Antoanela23: daca ai folosit serviciul de transfer de bani GMT GLOBAL MONEY TRANSFERS LTD atunci transferul tau e confirmat in banca noastra. Multumim

Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Veve,a ajuns plicul meu la tine?
si eu sant alaturi cu gandul si cu rugaciuni de Sebi

Sa o ajutam pe Barbye http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Rodica,nu a ajuns,insa maine cand trimit banii,o sa includ si suma respectiva,asa cum am vorbit!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

veve,iti multumesc foare mult
acum ma gandesc de ce nu au ajuns!?ca ia-m pus luni dimineata la posta
anunta-ma te rog cand ajung.
te pup

Sa o ajutam pe Barbye http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Irina si Horatiu,

va urez muuulta, multa bafta cu operatia! Sa va intoarceti cu bine toti, cat mai curand, acasa!

P.S. Sunt si eu o "albinuta" taaare, taaare ocupata! Am trimis un mesaj ca vreau sa primesc vesti pe mail, si as dori sa stiu daca ati inceput sa trimiteti ceva, sau ... adresa mea nu s-a inregistrat?!

Imi cer scuze, poate sunt niste prostii, da' de multe ori nu am timp sa intru pe forum si mi-e gandul tot mai des la Seby!

Numi bine!!!

Mergi la inceput