Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 26
Witchie spune:
am primit chitanta de la Miramar.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Mercedes spune:
Am depus si eu azi in contul de la reifeisen 10 lei - FV nr.35330420-10-06 pe numele DG din Oradea.
Dumnezeu sa va ajute!
Oanacn spune:
As vrea sa trimit si eu cativa banuti, nu am cont paypal, asa ca spuneti-mi si mie cui sa trimit si eventual daca pot sa-i trimit prin posta sau western union.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Witchie spune:
Dragilor,
azi incheiem campania pentru Sebi. Va rog nu mai depuneti pe cardul Bancpost, de azi inainte, orice donatie mai vreti sa faceti va rog sa o faceti direct in contul lui Horatiu.
Va multumesc ca ati mai ajutat inca un copil si va rog din suflet sa nu-l uitati nici pe Andrei, bebelusul cu atrezie de esofag. Ne revedem in alta campanie:)SOON:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Mercedes spune:
Si mie imi place albinuta aia miscatoare dar nu i bai daca nu o am. Eu am depus banuti in contul de la reifeissen ca mi era mai la indemana.
Important este sa i reuseasca lui sebi transplantul.
Witchie spune:
Mercedes, te rog spune-mi pe ce nume a fost depunerea la Reifeissen. Merci.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
anca_emanuel spune:
Drum bun Irina si muuulta forta si curaj tututor. Am vazut un minc articol in Tango despre Sebi si minunea de fratior....am admirat bebelusul din pozele numarului trecut cu bebe si cand am vazut cine este nu imi venea sa cred. Multa sanatate si va asteptam cu vesti.
anamaria spune:
am depus si eu sambata dupaamiza bani, sper ca nu a fost prea tarziu si i-ai primit, totusi!
am trimis mail cu poza chitantei.
multumesc,
PS si eu ii tin pumnii lui sebi, alaturi de voi! sper sa reuseasca operatia si sa se intoarca cu bine acasa!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE SA LE FACI?
Antoanela23 spune:
Buna ziua,
Si eu am trimis azi bani prin transfer international in contul de la Raiffeisen. M-am uitat pe site-ul lui Sebi si cum nu scria nimic in acest sens, am presupus ca nu e prea tarziu sa-i trimit acolo.
Pt Sebi si parintii lui: va urez din tot sufletul sanatate, drum bun si mult, mult succes in ceea ce urmeaza sa faceti. Va voi scrie un email cu coordonatele noastre din Bruxelles, ca sa ne contactati in caz de nevoie.
Antoanela
Anto siVictor (8 octombrie 2005)