Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 19
anca_emanuel spune:
Irina,
ma bucur mult de vesti si vad ca va apropriati de suma. La fel de mult ma bucur ca sunteti al fel de puternici cum v-am vazut pe Acasa. Mesajele tale sunt pline de optimism si asta va ajuta extraordinar de mult.
Tare frumoasa perioada cand incep sa vorbeasca, noi deja turuim si parca mi-ar placea sa ne mai tina ceva timp vorbareala asta "codificata". oricum Sebi este precoce ca noi am inceput tarziu cu vorbitul, iar de legat cuvinte nu mai spun. Lega acelasi cuvant de 10 ori.
Intr-adevar la minister ar fi bine sa mergeti direct ca la telefon este greu sa prinzi pe cineva si sa mai fie si amabil sa va dea infromatiile necesare.
lui Sebi.
Saptamana asta voi trece pe la banca dar pun in contul lui Witchie ca sa nu te mai stresez cu confirmari.
AncaMironiuc
irinamarina spune:
Nu stiu cum se face ca nu apuc sa termin mesajele...
Ieri m-am apucat sa va scriu, m-am intrerupt sa ma duc la Sebi, apoi am plecat la biserica si am uitat de mesaj. Scuze ca mesajele ajung asa de rar la voi. Eu scriu mai des...
Ministerul nu raspunde la telefoane. Am sunat la biroul de presa si le-am explicat ca in toata presa a aparut ca ministerul ne ajuta cu 15.000 de euro. Le-am spus ca acum sunt intrebata ce face ministerul, ca sunt invitata la RRI vineri si vreau sa stiu ce sa spun OFICIAL. Au dat din colt in colt, ca singura persoana care stie despre dosare este doamna Irina Stamate, de care nu pot sa dau. Nici nu stiu cum sa fac. Cind ma gindesc ca pentru 5.000 de euro trebuie sa astept sa aprobe ei dosarul, sa dea cine stie ce hotarire de guvern, sa transmita banii in contul DSP in care sa transfer si eu diferenta de bani (desi "DIFERENTA" este a lor - 5.000). Apoi sa astept ca ei sa transfere banii in contul clinicii si sa ceara programarea... Nu stiu ce inseamna asta ca timp dar cum ei nu se grabesc cred ca 1 luna pe putin. Am cautat o relatie la inceput dar se pare ca nu a vrut sa se implice prea tare din moment ce nu a reusit mai mult. Banii sunt promisi, maxim 15.000 de euro (cu suma pe care am cerut-o noi au zis ca ajuta 5 copii nu unul), dar dupa ce stringem noi restul de bani pentru ca daca ne aproba atunci (august) pina stringem noi restul sumei ne expira dosarul. Nu se astepta nimeni (nici chiar noi) sa stringem suma intr-un timp asa de scurt. Mai incerc azi odata.
Multumim Andreea pentru emisiune. Cind am intrat in studio ti-am declarat ca eu nu pling. Cred ca eu nu pling usor pentru ca dupa emisiune am plins. Pacat ca s-a terminat "Ingeri printre oameni". Te pupam. Avem deja contacte in urma emisiunii.
Sebi a dormit bine azinoapte. Am primit ieri din Germania Rifadin. Un medicament (antibiotic) indicat pt plamini, dar care nu se stie de ce, in doza mica reduce mincarimile. Din pacate este f toxic pt ficat asa ca nu se da mereu. Ieri l-am pupat pe Sebi. Era asa de vesel, ne dadea sa mincam si avea o fata f buclucasa. Este un dragut cind este cu noi. Dar cind suntem intre straini parca e salbatic
Va pup
Va iubim si chiar vrem sa mai auzim povesti de la voi
Irina
doinabita spune:
Dumnezeu sa-ti ajute sa reusiti!Ma rog pentru voi!Ma rog si pentru copii aflati in suferinta si pentru parinti!Caci e greu sa lupti cu Ministerul, cu birocratia. Sunt sigura ca vei reusi!
bita doina
strumfi2004 spune:
Am vazut povestea lui Sebi la TV. suferinta copiilor e parca cea mai dureroasa.
amm trimis si eu prin mail linkul catre articolul Adrianei tuturor din lista mea. sper sa sara si ei in ajutorul lui Sebi.
Multa sanatate, Sebi! Maica Domnului si Ingerasii sa te aiba in paza si sa te insoteasca pretutindeni! Iar parintilor tai curajosi multa putere si incredere!
sa auzim numai de bine!
( am trimis si noi astazi un mic ajutor pt Sebi in contul tatalui lui, de la mine si strumfuletii mei (au fost si ei cu mine la banca, "pentu Ebi" - citat Maria )
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
Kya spune:
quote:
Originally posted by herra
buna ziua,
nu am putut vira bani in contul de card deschis la bancpost bucuresti pt ca nu stiu sucursala - rog pe cineva care a depus acolo saimi spuna, eventual pe PM.Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
La mine a mers si fara sucursala (am facut transferul de la Raiffeisen)
Si "on topic", Irina, ma bucur nespus ca ati ajuns atit de aproape!! O sa vezi ca o sa treaca si hopul asta cu ministerul, si o sa fie bine!
Pupicei lui Sebi, si toate cele bune!
Kya - viitoare mamica in asteptare
Witchie spune:
N-am mai apucat sa scriu de multicel dar asta e situatia.
Ramasesem datoare cu o mini-poveste despre Sebi.
Intr-adevar seamana cu Mihaita. Intr-adevar, are ochii galbeni. Dar daca nu i-ar avea, as sti ca e un copil bolnav? Categoric nu.
L-am gasit jucandu-se pe covor, pe o paturica speciala. Cel mic dormea cuminte in patutul lui din dormitor. Sebi e in faza rusinoasa, specifica varstei de doi ani. Nu-i prea plac strainii, dar cui ii place sa vina una de niciunde si sa-l ia la gadilat si sa-i indruge povesti cu goange care vin pe perete sa manance sapte fete. Si pe urma ce-s alea "fete"?
Irina si Horatiu sunt poate cei mai adunati oameni pe care i-am cunoscut in situatia asta. Probabil ca perioada scurta in care au strans din donatii atat de multi bani si certitudinea ca in Belgia operatia este o chestie de rutina, mesajele de incurajare de peste tot - asta le da putere.
In timpul emisiunii Irina n-a plans. A plans dupa, poate din cauza muzicii, poate din cauza maratonului pe care l-am facut printre atatea amintiri dureroase pentru ei.
Am mai stat de vorba in masina cam 40 de minute. Ca toti parintii copiilor pentru care facem campanie, Irina si Horatiu primesc nu doar vorbe bune. Poate nu stiti, dar ii mai suna cate cineva care le spune: cine stie ce pacate trageti... Cine vede masina de serviciu a lui Horatiu poate gandeste: "ia uite-l pe asta ce masina conduce, de ce n-o vinde"
Apoi Irina se gandea ca poate cei care vad casa lor la TV or sa zica: bine dar astia au o casa pusa la punct, au bani, de ce mai cer.
Mi-aminteam de bunica Sabinei careia i-au spus sa-si vanda ceasul de aur de la mana (in realitate un ceas metalic auriu cumparat din piata) sau de un copil de pe un site de computere care in avantul varstei spunea ca el e sigur ca ai lui ar vinde tot ce au daca el ar fi bolnav, ca sa-l salveze, de ce nu-si vand "astia" casa?
E usor sa judeci, sa arunci vorbe, sa invidiezi, sa te gandesti ca nu e problema ta, ca sunt oameni maturi si nu au decat sa se descurce.
Dar e si mai linistitor, pentru noi astia de pe DC sa stim ca oricand, pentru oricare dintre noi, aceleasi valuri s-ar face daca am fi la greu. Dincolo de toate furtunile din comunitatea asta, pentru mine e importanta aceasta certitudine: ca daca mie mi se intampla ceva, sau copilului meu i s-ar intampla ceva, nu sunt singura.
Si e grozav sa stii ca in lumea asta mare, poti la un moment dat sa te simti buricul pamantului, de acolo dintre prapastiile disperarii tale.
Astazi Irina a adunat iar sumele donate. Au aproximativ 82.000 de euro. Inca PUTIN!
Salvati-l pe Sebi. Pentru ca e galbior, nici o mamica din parc nu-l ia si pe el in brate, ca pe ceilalti copii ai cunostintelor de la leagane. Pentru ca e galbior, ceilalti copii il evita. Sebi ar vrea si el sa se joace:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
KUKI spune:
Stie cineva daca pot sa depun de la alta banca in contul de la Banc Post al lui Witchie? Imi trebuie si sucursala cum zicea cineva mai sus?
Nu reusesc sa ajung la Banc Post inainte de inchidere, e prea departe de serviciul meu. Mi-ar fi mult mai usor sa transfer din Banca Transilvania, de exemplu.
Witchie spune:
Kuki, se poate, dar ti se ia un comision de cateva zeci de mii de lei.
Filiala la care a fost emis cardul este Stefan cel Mare, asa cum am scris si la subiectul de la generale.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Natasa spune:
Uluitor cit de repede s-au adunat banii. Irina, ati vorbit la clinica pentru programare?
Witchie, tare frumos si adevarat mesajul tau!