Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 20
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Stie cineva daca pot sa depun de la alta banca in contul de la Banc Post al lui Witchie? Imi trebuie si sucursala cum zicea cineva mai sus?
Nu reusesc sa ajung la Banc Post inainte de inchidere, e prea departe de serviciul meu. Mi-ar fi mult mai usor sa transfer din Banca Transilvania, de exemplu.
Iulia
Kuki...cand am fost la BT sa pun niste banutzi in contul Mirelei..am vrut sa pun si in caontul lui Sebi dar nu au vrut!!! Noroc ca Banc Post-ul e peste strada de BT la mine...foarte aproape...si am mers acolo!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
KUKI spune:
Multumesc de raspunsuri, sunt libera vinerea viitoare, ma duc atunci la Banc Post. Altfel nu reusesc si pace sa ajung la ei.
angelica_g spune:
Uraaaa!
Speram sa se intample asta cat mai curand! Acum o sa ne rugam sa va intoarceti cat mai repede acasa, sanatosi, voiosi si ... zambiciosi!
Multa sanatate si ... putere!!!
Doamne-ajuta!
angelica_g spune:
Ahhhh! Iar problema asta cu ora! Sper sa ma-ntelegeti ca ma bucuram de mesajul Irinei, si nu sunt clarvazatoare sa prevad ce are sa posteze... Am trimis mesajul dupa ce l-am citit pe-al Irinei, si ceasul meu de la PC arata ok... insa nu stiu ce-i cu aparitiile astea "back-in-time"...
Scuze pt off-topik! Inca o data, mult SUCCES!
irinamarina spune:
Buna dragii mei voinici
Vreti o veste buna?!
84.000 de euro in seara asta.
Miine dimineata sunam in Belgia sa vedem cum si unde depunem banii.
Apoi asteptam programarea. Chiar daca suntem convinsi ca Ministerul nu ne mai ajuta, vom merge zilele acestea cu echipa de la "Povestiri adevarate" peste ei... suntem datori (a zis Ioana Maria Moldovan) sa facem asta pentru ceilalti copilasi care nu pot sa stringa banii asa de repede si care se bazeaza mult pe ajutorul ministerului. Trebuie sa-i tragem de mineca, sa ne spuna de ce tergiverseaza atit lucrurile, de ce nu raspund la telefon etc. Va tinem la curent cu asta.
Da dragilor, Sebi trece printr-o faza critica, sper ca este specifica virstei si ii va trece. Eu mereu cred ca are legatura cu boala si nu stiu cum sa procedez. Dar am timp de educatie... Ce pacat ca medicamentul acesta este toxic pentru ficat. De cind ii dau Rifadin doarme mult mai linistit, si noaptea si la prinz. Nu se mai scarpina asa de mult. Interesant este ca nu stie nimeni cum actioneaza si de ce mai linisteste pruritul. Chiar cauta sa afle ca sa faca un medicament specific pentru bolile de ficat.
Cit despre plimbarile in parc... lumea a inceput sa ne cunoasca. Oamenii nu se mai feresc pentru ca stiu despre ce este vorba, dar am trait momente f grele cind Sebi era mititel. Cei care au copii cu probleme ma inteleg. Oamenii se uita urit si daca ai un semn pe obraz...Acum vad cealalta fata a omenirii. Fata cea frumoasa a oamenilor. Ma rog pentru ei, ma rog sa ramina buni si frumosi.
Va pupam pe toti
Sa aveti o noapte linistita
philip spune:
irina, ma bucur atat de mult si imi pare bine ca dc a fost alaturi de voi. stiu ca n-ati strans voi cine stie ce datorita noua, dar uite ca au fost atatea suflete calde care v-au sprijinit. suntem inca aici si vom fi pana veti va creste sebi maaare si puternic. toata admiratia pt incredera voastra si modul in care v-ati zbatut sa strangeti atatia bani intr-o perioada atat de scurta.
Doamne ajuta si s-auzim numai de bine
multi pupici lui sebi, fratiorului si voua, parinti puternici
philip&andreea
Karina spune:
Ma bucur mult ca ati reusit sa stringeti banii !
Sanatate multa si succes in continuare.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice
Witchie spune:
Eu nu stiu de ce ziceti "hop"!
85000 de euro sunt doar pentru interventia chirurgicala. Dar trebuie sa traiti cateva luni intr-o tara straina! Irina, nu trage linia inca. Sigur, ne bucuram ca aproape aveti 85000 fix, dar asta nu inseamna ca gata, v-ati si intors. Dar biletele de avion? Dar tratamentul postoperator? Dar cazarea? Dar mancarea?
Eu pastrez cardul deschis pana la sfarsitul perioadei anuntate: 21 octombrie.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
irinamarina spune:
Da Witchie
stim ca ne mai trebuie multi bani pentru 6 luni in Belgia
si mai stim ca de acum donatiile vor fi din ce in ce mai rare, ca multa lume gindeste "gata, au strins banii de operatie"
Avem totusi speranta ca vom mai primi ajutor. Si stim ca ne bazam in continuare pe voi!
Sa nu crezi ca am incetat sa ne zbatem, si mai stim ca acum incepe greul...
Dar nu puteam sa nu ma bucur alaturi de voi pentru aceasta suma enorma
suma care ne permite sa facem programarea. Din ce am vorbit cu Gabriela si programarea se face peste 1 luna, chiar 2.
Pupici
Gabitza1977 spune:
Intr-adevar, a mai fi nevoie de banuti, in afara de suma pentru operatie.
Oameni buni de peste tot, cand puteti, mai trimiteti bani pentru Sebi!!!
Azi mai fac o donatie si va tin fff strans pumnii!!!