Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Tinem si noi pumnii stransi pt ca inca o familie sa se bucure de copilasii ei, ma refer acum la familia lui Sebi. Din toata inima - inima de mama ce si-a dorit enorm un copil - ma rog sa fie bine si sa ne dati numai vesti bune! Doamne-ajuta!

PS Am pus si noi (prietena mea Monica, sufletista , care nu are timp de DC, si eu) un mic strop de ajutor pt Sebi in contul Andei, astept nr de fax sa pun chitanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Eu ,in cunostinta de cauza dau dreptate lui Witchie .cred ca vreuna dintre voi ma cunoaste de la cazul lui Mihaita si al lui Marian .In Europa nu e acasa !!! cei doi copii de AICI TRAG "MITA DE COADA" daca nu ar ar mai fi ajutoare de pe dc sau de pe la rude sau de pe la altii dar mici si fara puterea s de ai ajuta sa mearga inainte .
CONTINUATI SA DA-TI O MINA DE AJUTOR LUI SEBI! daca se poate si cum se poate . voi reincerca si eu sa fac ceva .Cite putin de la toti este imens de mult pentru cei care in afara de frica si durerea psihica (parintii)
au de suportat si durerea fizica a micutului Sebi ! Chiar daca pt mine este f. greu acum cind unul e transplantat si altul urmeaza nu am uitat ca mai sint si alti copii care au nevoie. Ma gindesc de multe ori ce bine e sa fim unite si raspindite prin lume .Sa dam o mina alor nostri ! Sper ca nu v-am obosit si pup Sebi si parintii carora le urez din suflet sa fie puternici si sa reziste ca Sebi va avea nevoie de ei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Asa este, nu trebuie sa ne oprim, Sebi mai are inca nevoie de noi. voi trimite din nou linkurile catre articol si catre subiect tuturor cunoscutilor mei si maine voi trece din nou pe la banca, cate un strop de la toate albinele cladesc minunea de fagure.

suntem alaturi de voi, Irina!

sa auzim de bine!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Sa-l ajutam pe Sebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

MA bucur si eu ca s-a strans suma necesara operatiei lui Seby. Asa cum am promis, cand voi primi banii de la stat pt. cresterea si ngrijirea copilului, pe care i-am primit, ca mai donez, acum nu stiu daca sa o fact tot in contul de la Raiffesen sau unde? Sau nu are absolut nici o importanta banca, important este sa depun banii undeva?
Astept un raspuns .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Am reusit si eu astazi sa depun 20 RON in contul de pe Raiffeisen.
Tanti aia nu mi-a cerut nici nume, nici nimic, dar sunt cnvinsa ca banii au ajuns unde trebuie!
Multa sanatate Sebi!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Am reusit in sfarsit sa ajung la Bancpost in timp util. Maine trimit chitanta scanata.

Multa sanatate puiului mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am mai pus 160 Ron catre Witchie pentru Sebi
dintre care ..
Relya..75 Ron
daniela_b..30 Ron
si eu ..55 Ron sa rotunjesc suma
am anuntat si aici sa poata sa vada fetele ca le'am depus banii!!!Va multumesc fetelor eu va mai astept pana pe 21 oct..sa mai punem cate ceva!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Witchie, am depus si eu niste bani pentru Sebi azi in contul tau...maine ar trebui sa ajunga; ti-am trimis email cu chitanta, cand ai timp, te rog sa imi confirmi ca a ajuns

Multa sanatate, Sebi, si mult curaj familiei tale!Ne gandim la voi cu drag!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

contul de la bancpost nu mai poate fi tinut deschis si dupa 21 octombrie?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

dragi voinici
am fost intrebata in parc ce e cu albinuta?

Dimineata au fost la noi cei de la "Povestiri Adevarate". Au incercat sa afle ce se intimpla cu banii de la Minister?! Nu raspundea nimeni asa ca au sunat si ei la biroul de presa. Asa am aflat ca doamna care se ocupa de dosar este in concediu. Dar a venit totusi azi la servici... Am reusit sa vorbesc cu ea, i-am spus ca am depus banii pentru transplant, dar parte din acesti bani erau pentru cazare; este posibil sa primesc acesti bani de la minister pentru a-mi recupera banii de cazare? Le-am cerut 10.000 nu 15.000 cit era initial. Raspuns miraculos: Faceti o cerere pentru 10.000 si vi se aproba.

Am si acum emotii... inca nu cred ca este posibil

va pup
va mai scriu diseara cind imi trec emotiile

Mergi la inceput