Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 18
Witchie spune:
Hello, Ladies
Am fost ieri pe la Sebi, va povestesc umpic mai tarziu.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
irinamarina spune:
Buna voinicii mei
Am inceput sa va scriu azinoapte. m-am bucurat ca l-am culcat pe Sebi mai devreme si m-am asezat sa va scriu. Dar din doua in doua minute plingea, asa ca am ramas de garda linga el pina am adormit. Va scriu azi, pentru ca sunt mai odihnita si in concluzie mai vesela.
Ce face Sebi? Ziua face bine, vorbim ne jucam... Ieri a cintat si a dansat de-ti venea sa-l maninci. Apoi m-a ajutat la curatenie. S-a aplecat dupa toate hirtiutele pe care le-am rupt eu si le ducea la gunoi. Foarte constiincios. A inceput sa lege cite 2-3 cuvinte. Desi le pronunta prost. Daca nu esti in tema nu intelegi. Ieri tragea pijamaua de pe Tony si striga "chicou Ebi" si inca un cuvint neidentificat (nici chiar de mine), asta insemna ca este tricoul lui Sebi si vroia sa-l dea jos de pe fratisu. Circ...
Din pacate seara incepe greul
Pupici
irinamarina spune:
Scuze ca m-am intrerupt asa de brusc dar a venit in vizita Alexandra Manaila de la Ioana-Copilul meu. Vrea sa publice un fotoreportaj in noiembrie despre familia noastra. Foarte draguta si binevoitoare. Sebi dormea asa ca pozele sunt in neglije, dar nu conteaza. Important este ca era vesel si s-a jucat in prezenta ei cu toata familia.
Nu reusesc sa dau de cei din Minister. Vreau un raspuns oficial. Se implica sau nu. Si daca se implica cit dureaza pentru ca pot intirzia f mult programarea noastra. Vad ca pe telefon nu se poate asa ca vom incerca saptamina viitoare sa-i abordam direct.
Voi ce faceti? Scrieti-ne si despre voi. Este asa de bine sa te asezi si sa citesti mesaje calde, de la prieteni. dar asta presupune sa ne spuneti si ce faceti voi.
Asteptam vesti, pina atunci va pupam si va multumim ca sunteti...
alaturi de noi
gabriela hogas spune:
Draga Irina,
Citesc si ma bucur enorm pt voi. Suntem langa voi si parca retraim fiecare moment al campaniei noastre. Totul se petrece extrem de repede, este minunat. Pupa-l pe Sebi, pe Toni, pe Horatiu, taticul curajos.
Am citit, am plans de bucurie si de-abia astept sa va vad plecati si operati. Atat am vrut sa spun. Sunt emotionata. Vad ca suntem in acelasi timp la calculator dar nu te mai sun. Aveti grija de voi si faceti bagaje.
Te sun mai tarziu sa mai vorbim de Belgia.
A propos, trebuie sa felicitam moderatorul rombel ca s-a implicat si in cazul lui Sebi cum a facut-o si in cazul lui Mihaita. Vali, esti tare. Noi te iubim oricum foarte mult, acum o sa te iubeasca si Sebi enorm. Din partea noastra salutari si numai bine.
Va las ca devin melodramatica. Va pup pe toti,
Gabriela
Bianca B spune:
veve am trimis si eu o mica donatie pentru Sebi prin paypal cateva minute in urma, te rog sa-mi spui cand ai confirmarea.
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
Veve spune:
Bianca,banutii au ajuns,te-am trecut la listuta !Multumim!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Karina
77.000 de euro s-au strins deja (conform site-ului www.horatius.ro ! Asta da veste buna !
Sanatate multa si asteptam informatiile referitoare la operatie .
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
wow......ce veste minunata!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
Podeanu spune:
Veve, te rog spune-mi daca ai primit si plicul de la mine,l-am pus la posta vinerea trecuta. Nu sunt pe lista si mi-e sa nu se fi pierdut pe drum.
Dana si gemenii
Voiculestii
Dantje spune:
Asta da veste super....doamne ajuta si la mai mare. Sebi pui curajos , inca putina lupta .
Dantje & Martijn
philip spune:
irina, eu zic sa insistati la minister. stii si tu cum tergiverseaza ei lucrurile.sau vezi poate gasesti ceva pile sa-ti faca in intrate pe-acolo. deci ei au promis ca dau su..nu prea? ca nu ma prind cu vine treaba. ma bucur ca sebi e veel si chiar daca nu am timp sa scriu mai mult citesc zilnic pe forum sa fiu la curent cu ce se intampla.
va pupam
philip&andreea