Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 17
irinamarina spune:
Hello angels!
Iata-ma cu confirmarile din extrasul de cont:
- Patricia Ardelean (te mai cheama si Loredana?) depunerea ta se confirma.
- GabitzaM transferul tau se confirma.
Am trecut pe site la contributii toate numele identificate in extras.
tuturor!
Horatiu
angelica_g spune:
Ce vesti grozave!!! Cand plecati?!
Ce mai face Seby?! Simte ca in curand viata lui va inflori?! Simte rugaciunile atator oameni care si-au unit credinta spre a obtine mangaierea divina de care are atata nevoie?! Simte cum parintii lui au devenit mai optimisti, mai veseli, mai zambitori?!
Va doresc refacere rapida! (deja il vad pe Sebi plecat, operat, aproape vindecat!) Parintilor putere, rabdare, credinta; puiului putere, dorinta sa lupte cu boala potrivnica; oamenilor care v-au ajutat le doresc numai bine..., si ii rog sa nu se opreasca aici cu suportul lor moral si spiritual!
Multa, multa BAFTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze
philip spune:
Doamne, Horatiu, ce veste minunata, inca putin si ati ajuns acolo...desi, daca ma gandesc, cu banii de la minister s-ar face suma...sau nu? pe cand plecarea? sper sa nu ne uitati si sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla. cum se mai simte sebi?
philip&andreea
Karina spune:
Ma bucur ca merge iar site-ul si ca va apropiati de suma
F. urit din partea celor care au sabotat site-ul, ar trebui sa fie rusine...
Sanatate multa lui Sebi si succes in continuare.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
PatriciaArdeleanu spune:
da, ma cheama si Loredana (Ardeleanu), si ne-am vazut citeodata prin parc pe la Obor.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
Hello Charlie:))
Azi ma duc la Sebi, ce sa-i transmit?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
map spune:
Witchie
transmite-i multa antate, spune-i ca ne rugam la Dumnezeu sa se stranga cat mai repede suma necesara transpalntului. Sper ca si mica suma pe care am trimis-o in plic sa fii ajuns la destinatie si sa nu fii fost ratacita pe undeva in plic de posta germana.
Monica si bebe Robert
PatriciaArdeleanu spune:
ca tinem pumnii strinsi si pentru el, si pentru parinti!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Karina spune:
77.000 de euro s-au strins deja (conform site-ului www.horatius.ro ! Asta da veste buna !
Sanatate multa si asteptam informatiile referitoare la operatie .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
alina023 spune:
Ziua buna!
Ce vesti minunate! Mai este atat de putin si se va strange intraga suma...
Ieri am depus si noi pe cardul Banc Post al lui Witchie 30RON. Nu este o suma mare dar sper sa conteze acolo, cat de putin.
Multa sanatate si sa va auzim numai cu vesti bune.
Cu drag,
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)