Sa-l ajutam pe Sebi!
Raspunsuri - Pagina 16
Iubika spune:
Am trimis link`ul www.horatius.ro la o multime de oameni si mi`au zis ca nu functioneaza. Am incercat si eu acum si imi zice ca nu gaseste pagina.
CE SE INTAMPLAAAA??????
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Diana_b spune:
Am vorbit cu Horatiu si a zis ca a picat conexiunea cu serverul.
Am trimis si eu azi linkul multor persoane si imi imaginez ca daca vor sa intre si nu pot, a doua oara nu mai incearca
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
Aldebaran spune:
Am pus si eu azi dimineata la posta un pliculet pt. Sebi. Lorelei-19 te rog mult pt. o confirmare cand ajunge.
Multa sanatate pt. micutul Sebi!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
herra spune:
buna ziua,
nu am putut vira bani in contul de card deschis la bancpost bucuresti pt ca nu stiu sucursala - rog pe cineva care a depus acolo saimi spuna, eventual pe PM.
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
cosmina_72 spune:
Conturi deschise:
Raiffeisen Bank, Agentia Mosilor, Calea Mosilor nr. 221, sector 2, Bucuresti:
- pentru RON: RO68 RZBR 0000 0600 0744 3628
- pentru Euro: RO34 RZBR 0000 0600 0825 7973, SWIFT: RZBRROBU
Titular cont: Slavescu Horatiu (chiar taticul lui Sebi)
se pot depune si aici
imoprtant e sa depunem
Cosmina, matusa Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
Karina spune:
Site-ul tot nu merge. Care mai e stadiul cu strinsul banutilor?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Witchie spune:
Asa cum a spus si Cosmina, important este sa depunem.
Contul de la bancpost este doar incercarea noastra de a mentine lista de donatie actualizata in permanenta, fara sa ii mai baraim pe irina si pe horatiu. Va rog sa fiti convinsi ca toti banii pe care ii depuneti pe cardul bancpost vor ajunge la sebi printr-un singur transfer bancar pe data de 23 octombrie. Eu nu opresc nici un leu.
Cosmina ma intreba de ce e nevoie de inca un cont pentru Romania daca exista contul lui Horatiu, ca se platesc prea multe comisioane samd... Nimeni nu este obligat sa depuna in contul bancpost puteti depune in orice cont doriti. Diferenta intre cei ce depun pe card si cei ce depun la raiffeisen este ca nu putem confirma noi, moderatorii depunerile din contul personal al lui horatiu. In plus, o sa zambiti dar albinutele alea de vi le promiteam pentru donatorii de pe DC, valoreaza cat floricica pe care o aveti in dreptul numelui pe lista de donatori. E felul nostru de a va multumi in numele parintilor lui Sebi, care poate nu au zilnic timp sa intre si sa actualizeze liste si sa le multumeasca personal tuturor. Sper ca demersul nostru nu este gresit inteles.
Cat despre albine si aripioarele lor, ca tot veni vorba, dupa ce se incheie campania cu barbye, adica la 1 octombrie, se implementeaza si partea tehnica pentru agatat aripioare la rever.
Va multumesc pentru bunavointa si imi cer scuze ca nu am pus si filiala de la inceput. am trecut-o acum si pe subiectul cu lista de donare, este filiala stefan cel mare.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
herra spune:
multumesc; mie ca sa pot vira imi trebuie toate amanuntele, si titular, dar si sucursala sau filiala.
si oricum astept cu nerabdare doar salariul, nu aripioara sau albinuta sau...
multa sanatate lui Sebi si parintilor sai.
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
PatriciaArdeleanu spune:
am reusit sa ajung si eu la Raiff Bank sa depun niste bani. Nu sint multi (30 RON), dar sper sa fie de folos.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
irinamarina spune:
In sfarsit online!
Dragii nostri, am fost sabotati! Poate e un cuvant prea dur, dar asta consider eu ca s-a intamplat. Pagina de noastra de web, pe care o gazduiam chiar noi, acasa, a fost atacata. Individul (sau indivizii) fara scrupule a(u) generat un "email abuse" si un trafic atat de mare incat furnizorul de internet a hotarat intreruperea conexiunii. Asta s-a intamplat ieri dimineata. Acum am restabilit conexiunea. Si am mutat site-ul pe un alt server. Adresa lui, insa, ramane aceeasi: www.horatius.ro. Tinem foarte mult la site, pentru ca prezenta pe internet ne-a ajutat foarte mult. Este regretabil ca exista indivizi care se pot folosi de pagini de internet ca a noastra...
In timpul cat nu am fost online s-au intamplat multe. Si bune.
Astfel, conform raportului bancii, in conturi avem acum 208423 RON si 10161 EURO. Adica aproximativ 69700 euro. Voi mai depune maine dimineata contributii personale primite astazi pentru Sebi de la diversi colaboratori ai firmei la care lucrez. Si mai sunt de confirmat in banca cateva contracte de sponsorizare. Ce sa mai vorbim, ne apropiem vertiginos de suma necesara pentru operatia lui Sebi. La banii din conturi se mai adauga contributiile voastre, ingerii comunitatii Desprecopii.com. Stiu ca ne-ati spus sa nu mai multumim atat dar eu nu-s mester la cuvinte... si nu stiu sa spun decat ca va multumim din suflet pentru sprijinul vostru. Acum sunt la birou, dar mai tarziu, cand ajung acasa, vom scrie echipei de la Clinica Saint Luc sa le spunem ca aproape avem banii. Sa ne aiba in vedere la planificarile lor.
Opps! Am primit o lucrarica urgenta. Revin de acasa cu un nou post. Voi verifica si extrasul de la banca, si voi face confirmarile acolo unde e cazul.
Pupici
Horatiu