Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Revin cu rugamintea mea: Veve (sau Lorelai, sau Papadie) va rog dati-mi si mie un PM cu o adresa unde sa pot trimite un plic pentru Sebi.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by Laura B

Revin cu rugamintea mea: Veve (sau Lorelai, sau Papadie) va rog dati-mi si mie un PM cu o adresa unde sa pot trimite un plic pentru Sebi.
Laura

Laura, ti-am trimis pm. In viitor, cine doreste adresa pentru pliculetz, va rog sa cereti explicit pe privat. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Bine v-am regasit!
Gabitzam: pentru ca ai transferat din alta banca, mai dureaza o zi sau doua (zile bancare) pana iti pot confirma. Ma uit in fiecare zi la extras. Te anunt.
Pentru toata comunitatea: avem confirmati in banca, la momentul redactarii acestui post, 166536 RON si 9861 €, adica aproximativ 57442 €. O adevarata performanta, tinand cont de timpul scurs de la inceputul campaniei. Se pare ca un Ingeras vegheaza asupra lui Sebi. Toate se intampla atat de repede ca nu am avut timp sa ne pregatim psihologic pentru plecarea in .be si mai ales pentru operatie. Noroc ca vor fi cam 6 saptamani de pregatire acolo. Poate ma voi dumiri si eu inainte de a-i da o bucatica de ficat puiului meu. Daca nu e bine si dupa, numai Sebi sa fie bine. Este tot ce ne dorim.
Cele mai bune ganduri, catre voi.

Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, 57 de mii reprezinta banii din donatii fara ministerul sanatatii??? ca ar fi minunat sa se stranga repejor restul de bani, apoi sa-i luati si pe cei ai ministerului si Doamne ajuta!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna seara
as vrea si eu sa ma altur voua
Veve,te rog frumos imi trimiti si mie adresa ta ca sa pot trimite un plic pentru Sebi?
iti multumesc mult
Sebi,iti doresc multa sanatate si sa de-a Domnul sa putem aduna acesti bani
Doamne-ajuta!!

Sa o ajutam pe Barbye http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

philip, da. 57 de mii reprezinta banii din donatii fara minister.Sa speram ca cei de la ministerul sanatatii se vor misca si ei repede cu banii.

Fetelor (si baietilor), am fost ieri la parintii lui Sebi. Trebuie sa va spun ca sunt niste oameni minunati, deschisi si calzi si tineri si puternici. Sebi e o scumpitenie de baietel, e micut ca e f. slabut, nu mananca nimic de mult timp, dar sa vedeti ce zambaret e si cum se incordeaza sa arate el cat de voinicel e. Cat despre Toni ce sa mai zic. E un dolofanel si un cumintel, unde-l pui acolo sta. Mircea era de-a dreptul fascinat de el.
Sunt o familie f. frumoasa si-mi doresc din tot sufletul ca Sebi sa se faca bine.
Le transmit si cu ocazia asta o multime de pupicei si mult noroc si sanatate pt. Sebi.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

www.horatius.ro in nr 39 al TV Mania, la pag 74, rubrica "Ministerul de internet".

Doamne-ajuta!!!

Astept si eu niste banuti si voi contribui, daca nu acum in mod sigur in jur de 10 oct, cand luam salariul!

Multa sanatate!!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Buna voinicii mei
Da, campania a mers minunat, avem 57 strinsi de la oameni minunati ca voi, prieteni si multe firme. Luni iau legatura cu Ministerul Sanatatii. As vrea sa se implice si ei in acest "proiect" pentru ca ma gindesc la vizitele de 6 luni, sa primesc banii de la ei, sa nu mai stau sa string banii prin campanii. Sa speram ca se vor implica si ei. Mai avem promisiuni de 8.000 de euro asa ca ne apropiem cu pasi rapizi. Trebuie sa ne pregatim sufleteste. Noi am sperat ca vom stringe banii pina in decembrie, asa ca nu ne-am gindit deloc la operatie, la drum. Sunt convinsa ca greul si emotiile mari incep dupa ce stringem banii. Dar multumim lui Dumnezeu ca am strins acesti banuti asa de repede si ne rugam sa-i stringem pe toti. Oare cum se procedeaza cind ai strins suma necesara, inchizi contul?

Si noi te pupam Diana, Mircea este un voinic si un cumintel , cel putin in vizita. Va pupam si ne rugam pentru voi.
Ne rugam pentru toti voinicii nostrii

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Draga irina , intradevar Sebi are un ingeras tare bun care il vegheaza.Suma stransa in asa scurt timp este colosala.Dar drumul nu s-a terminat si mai e nevoie de inca o suma frumusica.

Sa va vedeti voi cu banii stransi si de ajuns di pe urma veti vedea ce faceti cu contul.
Sa dea Domnul sa nu apara complicatii , care vor cere suplimentarea sumei.

Succes in continuare si numai bine.
Sanatate puiutului.

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

abia acum am putut intra din nou, va rog chiar nu e nimeni din timisoara?
eu astept un sms sau un bip de la cineva care sta in timi si poate sa ma ajute.

va rog

lelia

Mergi la inceput