Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna dimineata,
eu am reusit sa-le dau personal niste bani, foarte putini, intr-adevar...Si mi-a fost rusine initial k le pot da doar atat, dar m-am gandit k pana la urma orice banut conteaza...
Ce mai reusesc sa strang o sa plece tot catre Sebi, probabil tot intr-o intalnire in parc...
Nici eu nu apar pe lista de contributii, dar n-am facut-o pentru a-mi vedea numele pe lista...
Ma bucur insa ca am putut sa-i ajut macar un pic...
Caci stiu ce inseamna suferinta...
O zi minunata va doresc...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Am transferat si eu prin ordin de plata in contul de la Raiffeisen 40 RON (30 RON de la mine si 10 RON din partea unei colege de birou).
Multa sanatate!

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by irinamarina

'Neatza!
Florypop: este depunerea ta, apare asa: 2009105285/donatie FLORINA SU.
Ancamirionuc: esti si tu: CASH/BUCURESTI/ANCA MIRONIUC. Pentru ca aveai trecut tot numele (repet, depinde de operatoarea de la banca) pe tine te-am amintit pe pagina de contributii. Acum o trec si pe Florypop.

O zi faina,
Horatiu

Irina,scuze, chiar nu m-am uitat pe lista. Si eu am dat peste o tanti care nu avea rabdare si nu mi-a cerut buletinul. Cum se mai simte Sebi?

Adlemi, nimeni nu vrea neaprat numele pe lista ci doar confirmarea ca banutii au ajuns unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Am mai transmis tot prin OP inca 50 RON din partea unei colege.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

buna,
vreau si eu sa ajut, am o mica problema stau in timisoara si as vrea sa dau cuiva banii pt ca eu nu pot sa merg sa ii depun.
va rog daca poate cineva din timisoara sa ma ajute .
tel meu este 0720/540282.
chiar vreau sa ajut.
va multumesc lelia

editez pt ca eu nu am acces la net si doar acum am putut intra,marti sunt programata la o operatie, si de accea am dat nr de tel, daca vrea cineva sa ma ajute eu pot sa ii dau banii si sa ii depuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

leliutza eu iti multumesc pentru ceea ce faci. esti minunata..mamaaa io tin pumnii marti ca stiu ca o sa nasti..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Leliuta, Dumnezeu sa te ajute pe tine si pe bebelusul tau.
Esti grozava ca mai poti sa-ti faci griji si pentru altii...
Aveti grija de voi. Te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Buna voinicii mei

Va pup pe toti. Am citit si recitit mesajele voastre. E minunat cind cineva te crede minunata si iti si spune asta. Mai ales cind nu esti prea sigur de tine. Eu am o prietena care ma suna cind este suparata si imi spune ca numai eu ii spun ca e frumoasa si desteapta si asta vrea sa auda si acum.

Am trecut peste, s-a transformat intr-un moment neplacut pe care il trec in sacul cu maruntisuri. Sebi a fost mai vesel zilele astea. Voi ma tot intrebati cum ma descurc. In timpul saptaminii vine tatal meu la mine. Dar este barbat, se mai joac cu Sebi sau il tine in brate pe Tony, dar face asta de prea mult timp si il simt ca deja vine din obligatie. Il inteleg si nici nu ii cer mai mult decit sa mai am un umar linga mine in situatii de criza (cind pling amindoi). Dar zilele acestea a venit mama lui Horatiu si a stat cu noi. Altceva!
Se joaca cu ei dar mai stie si sa-i schimbe, sa le dea sa manince, etc.

Cit despre campanie?! E minunat ce repede creste suma. Ma tot gindesc la Gabriela Hogas care a alergat un an dupa toti banutii. Si asta nu ar fi nimic, trecea Gabriela peste, dar faptul ca Mihaita are probleme cu rinichii se datoreaza si acestei intirzieri.

Am vorbit azi la Directia de sanatate publica sa vad cind sa incerc sa obtin banii de la ministerul sanatatii. Incerc sa vorbesc luni. Oricum ideea e ca in decembrie ei retrag banii daca nu ai platit deja in contul din Belgia. Asa ca trebuie sa stingem intai restul sumei. Vom vedea ce ne raspund si va spunem imediat. Oricum, eu cred ca ii stringem pina in decembrie.

Am sa ma uit si eu pe extrasul de la banca sa va caut si va comuni la toti. Va pup pe toti!
In primul rind pentru vorbele frumoase si incurajari!
Sunt f obosita dar sunt optimista.

Cit despre operatia care il asteapta Pe Sebi... incerc sa nu ma gindesc prea mult. Si eu am fost speriata cind l-am vazut pe Mihaita dupa operatie, dar cred ca asta este voia lui Dumnezeu si ca va fi acolo cu noi. Stiu ca greul urmeaza dupa ce stringem banii...

Va pup cu drag pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Vreau sa-mi cer scuze de intarziere,dar in ultimele zile am fost cu baietelul internati in spital din cauza unei gastroenterite urate...A fost groaznic...dar acum a trecut!
Azi pun plicuetul care e oricum gata de luni.

Multa putere parintilor si ui Sebi sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine!Pupici pui scump!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am depus si eu azi 100RON pentru Sebi, in contul de la Raiffeisen, transfer de la ING, Gabriela Marin.

Sanatate multa si curaj!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput