Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
cgaby spune:
neatza...
mihaela - ca sa te incurajez...prima luna de gradi stef a plans in fiecare zi aproape tot timpul! dupa care am schimbat gradinita si nu mai plange decat de fitza dimineata 5 min cand il las. seara nu mai vrea sa vina acasa. alerg dupa el prin gradi sa-l imbrac.
asa ca...inarmeaza-te cu fffff multa rabdare. o sa-i treaca!
eu nu stiu daca ajung deseara...stef e molesit rau, nu a mancat tot week-endul..abia aseara a inceput sa manance asa aca nu l-am dus nici azi la gradi. sper ca azi sa reuseasca si el sa manance si sa se odihneasca..sa se refaca!asa ca nu stiu daca ajung...
pupici si mai vorbim.
romana_74 spune:
ANAMARIA- superb copilul tau cel mare... asa da dragoste! trebuie sa fii tare mandra de ei!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Andra_ spune:
Buna fetele,
am intrat si noi in club: azi l-am dus pe Luca la gradi!!!
Pe drum ne-am conversat, parea destul de linistit, acolo cind i-am zis ca eu plec si vine la prinz sa-l ia bunica, s-a pus pe jelit si s-a atirnat de mine. Chiar nu stiam cum sa scap, ca era doar o educatoare azi, cealalta cica e bolnava...Am profitat cind i-a dus la baie sa se spele pe miine si am tulit-o, ce-o fi fost in urma mea...aflam la prinz.
Fetele, fac rezervarea azi la 18:00, dar ma tem ca nu pe terasa
pup u,
Andra
madic spune:
Buna fetele,
De ieri sintem si noi "gradinari", dar ieri eu mi-am luat liber sa duc-aduc copilu' de la gradi, sa ma conving ca e totul OK.
De fapt, eu am fost cea care a avut emotii mai mari, ieri dimineata cand eu alergam de nauca prin casa, fie-mea canta "un elefant se legana". Am ajuns la gradi destul de dimineata, adica mai erau doar 2-3 copii in clasa, asa ca am stat nitel de vorba cu educatoarele, Mariuca le-a dat florile (de care am convins-o cu greu sa nu se atinga), si au reusit sa ma convinga s-o las sa manance acolo, pt ca mi-au spus ca primele 2 saptamani fac tura dubla amandoua si ca ccc cu doua educatoare plus ingrijitoare nu ramane copilu nemincat .
Mariuca n-a plins, ne-a dat pupici de "la revedere" si s-a dus la joaca. La 12 m-am dus cu bona s-o luam si i-am gasit uitandu-se la desene, numai ca fie-mea era desculta , de a cautat ingrijitoarea 10 min. sosetele si pantofii prin clasa.
Am uitat sa va spun ca gradinita si sala de clasa au fost pt mine niste surprize tare placute, totul era nou, mobilier foarte frumos, multe jucarii si in special sala de clasa mare, sa se poata respira.
Ieri mi-a povestit de copiii plangaciosi, care au plans dupa mamicile lor, si ca un baietel a lovit-o si l-a spus lu' doamna (asta eu am invatat-o, pt ca fie-mea nu prea ramane datoare cand da un alt copil in ea, si mi-a fost teama sa nu se incaiere pe acolo din prima zi ).
Azi dimineata am dus-o tot cu Sanda, ca ea o va lua la pranz, si a fost tare cuminte si a promis ca nu se mai descalta.
La plecare, pe cand ne pupam noi de zor, m-a intrebat una dintre educatoare daca a mai fost la gradi/cresa, ca se comporta tare bine, mi-a zis ca ieri le-a cantat "Ghita" si ca e foarte sociabila.
Mi-a crescut inima in mine cand am auzit-o si sper sa nu ne dam cu firma-n cap mai incolo.
Despre intalnire, nu stiu ce sa zic, Dan e plecat din Bucuresti si nu stiu cand se intoarce diseara, dar daca reusesc sa vin, iau legatura cu Bobi (da, colega?), ca tare-as vrea sa va mai vad si s-o cunosc si pe Claudya.
V-am pupat.
Madi
gio spune:
Buna,
va citesc pe diagonala
Crisa, ma bucur ca ai rezovat cu dr.
am citit impresiile voastre de la gradi, moama ce cocnert era astazi pe acolo...
eu ieri am alergat printr-o suta de locuri si n-am mai intrat pe net.
acum am copil la gradi, concediu de la comisie si col de 2 cm intredeschis. m-am scos.
in rest, Taisia e unicat; urla cand pleaca de la gradi. in rets, cica nu s-a inteles educatoarea cu ea in sensul ca a facut doar ce a vrut. la ea in grupa sunt in jur de 20 de copii, e ok.
revin cu impresii noi,
va pup
20 +
crisotexa spune:
Dragele mele,
Emotii mari cu gradinitza asta... Pe Tudor il duce tati si nu a plans deloc la despartire. Cica a plans inainte de masa de pranz, nu prea a mancat (cine sa-i mai bage-n gura ) si s-a razvratit la somn dar intr-un final a adormit. La plecare, a mers bona sa-l ia si l-a gasit jucandu-se si fara prea mare chef sa plece.
Aseara zicea ca a fost "foarte frumnos" la gradinitza.
De dimineata a spus ca nu mai vrea la gradi dar s-a imbracta si a plecat frumos cu tati. Nu a plans cand a ramas acolo.
Acum ma gandesc ca e tare fain sa poti sa-i vezi pe net...
Am o intrebare legata de micul dejun insa o sa o postez la gradinitze, bone si alte alea..
Am luat rezultatul la triplul test si a iesit OK. Tot as vrea sa imi masor colul si nu gasesc un ecograf mai aproape de casa. Avet vreo sugestie? Io stau in Berceni...
Ce fain ca va vedeti diseara. Io stau cumintica acasa. Imi pare tare rau ca nu o pot cunoaste pe Claudya. In orice caz ma bazez pe Bibi ca bea o bere si pentru mine!!! He, he, beti una si pentru Madishor, ca stiu ca tare i-ar placea...
Pupa Crisa
Crisotexa (21 +) si Tudor (8 iulie 2003)
romana spune:
Andra: L-ai dus pe Luca la gradi, de aia era galagia infernala de dimineata. Eu am ajuns cu Cristi dupa ce au mincat copiii . Ei erau deja sus in clasa si erau vreo doi ce plingeau de mama focului. Recunosc ca nu mi-am dat seama daca era Luca deoarece eram atenta la Maria, ca am luat-o si pe ea cu mine. A trebuit sa o pazesc deoarece ieri dupa masa cind l-am luat pe Cristi de la gradi a muscat-o o fetita. In timp ce-l imbracam pe Cristi ca era in pijama, am vazut eu ca o fetita se juca cu Maria, ii incheia capsele de la vestuta. M-a distrat faza, vezi Doamne , pentru fetita Maria era ca o papusa, ca o jucarie. Apoi am auzit-o pe Maria tipind , dar fetita nu a vrut sa-mi spuna ce i-a facut. Am descoperit acasa ca a muscat-o de brat. Of.
Claudya: Bine ca ne mai dai vesti. Daca n-as fi singura cu copiii saptamina asta as veni si eu pina la intilnire chiar daca nu as sta prea mult. Dar deoarece tatal meu e la Cluj nu pot veni.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
crisotexa spune:
GIO, felicitari pentru "Robert" (am vazut la mamicile de ian 2007 ca ti-a spus Iosup ca in burtica nu e fetita ci.... baietel). Stiu ce mult iti doreai un baietel.
Ai grija de el si stai cat mai cumintica!!!!
Pupa Crisa
Crisotexa (21 +) si Tudor (8 iulie 2003)
anamaria spune:
ieri cand l-am luat pe tudor mi-a zis plin de zambet de la o ureche la alta: 'mami, ai venit la fix!' - tocmai ce-l ducea ingrijitoarea la wc, pt pishu. ne-am pupat de ne-am albit...
cica a mancat tot, dar din pacate nu a putut sa doarma pt ca tot plangeau micutzii... el ii povestea maica-mi: 'bunica, sa stii ca copiii aia plangeau rau - unu de mami, unu de tati, unu de mamaie '
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
Andra_ spune:
Mai, Romana, mai, hai ca mi-a mai venit inima la loc dupa asa poveste... Probabil ca era Luca, aflam curind Si eu m-am uitat dupa voi, dar cum nu erati m-am gindit ca sint inca bolnavi copii.
Gio - felicitari, asadar...surprize-surprize
Am vorbit la circiuma, am rezervat pe terasa cu mentiunea ca, daca ploua, sa ne mute inside. Vedeti cum ajungeti www.restaurantetiquette.ro/contact.htm" target="_blank">aici
Va astept diseara, rezervarea e pe numele meu
pup u,
Andra