Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

vai Liana m-ai lasat fara vorbe cu mesajul. mersi mult de tot, chiar nu ma asteptam sa citesc asa ceva.. Ai sa vezi ca o sa vina si la tine cat de curand.Impresionează-l si tu cu ceva. Pana atunci vorbesc eu cu al meu si poate ma cheama cativa.
de cand m-am inscris nu mi-am dorit alteceva decat sa va anunt ca voi fi mamica si visul mi s-a implinit.
De doctorita BERCEANU ai auzit, eu la ea am fost, si nu stiu daca sa ma duc in continuare la ea.
MIRAMAR imi pare tare rau, eu eram convinsa ca va fi , dar incearca totusi ceva naturist. Nu stiu ce sa zic dar eu luna asta am baut ceai de napraznic si am luat vit. E, pana prin ziua 17 dupa care nu am mai luat. Deci s-ar putea sa fi fost si asta.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

VAS FELICITARI!!!!!SARCINA USOARA!!!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mi-am adus aminte tinctura de coada soricelului si tinctura de cretisoara. Merci Catalina i-am scris deja lui Doxinu.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MIRAMAR, sper sa te ajute naturistele si sa nu te mai chinui cu stimulari. Vezi ca Doxinu o sa iti raspunda numai seara ca a inceput gradinita si nu are timp pe perioada zilei. Si mie imi raspunde la fel.
Va rog frumos. Nu poate nimeni sa imi raspunda si mie la intrebarea postata mai devreme. Macar o parere mica de tot? Simt ca o iau razna.

Va dati seama cum ar fi sa ma duc luna asta si sa imi anunt sotul ca desi are oligospermie severa si un nr fffffff mic de gigei am ramas graviduta? Ar intra la idei bietul de el si ar fi ffffffffff uimit. Mama ce frumos este sa visezi cu pchii deschisi. Imi pun si ochelari de soare ca sa nu ma jeneze lumina si sa visez mai bine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Catthy nu cred ca cineva poate sa te lamureasca. Timpul le va lamuri pe toate. Asa si mie mi se parea ca mi s-au umflat sanii - ieri ma jena si sutienul. Iar de mers la toaleta des clar ziceam ca mi se intampla. Si de fapt ...Nu zic ca la tine nu se poate sa fie altfel. Sa dea Domnul! dar mai astepata un pic si vei afla. Iar cu gigeii lui barbati-tu - aminteste-ti ca e nevoie de unul sg. viteaz si Dumnezeu e mare, asa incat orice e posibil.

Te astept cu vesti mari!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MIRAMAR, sa te auda Dumnezeu si sa ai gura aurita. Stiu si eu ca am nevoie de un singur "luptator", dar imi este asa de frica sa mai sper, incat..........
Oricum pe 19 ar trebui sa ma invadeze rushii, desi tare as vrea sa ma lase vreo 9 luni linistita.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

VAS SARCINA USOARA SI UN BB CAT MAI SANATOS!!!!!!!!!!!!!!!!
Miramar uite ce le fac eu nesuferitilor de rusi....
Pamelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????? ne auzi?????????????? unde esti??????????? Iubita ma rog pentru tine sa dea DD sa fii bine, dar da-ne un semn....
Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi: spuneti-mi si mie unde se poate face o spermograma ???? ca eu am fost la Euroclinic- nu fac decat spermocultura... la Medicover inca nu au raspuns la mail.... si noi trebuie sa o facem luni...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmen: duceti-va la Medsana, www.medsana.ro
uite mai jos tot ce trebuie sa stii:

Probele pentru spermograma se primesc, fara programare de luni pana vineri intre orele 14.30-15.30, la sediul din Str Dr Nanu Muscel, nr 12, sector 5 (metrou Eroilor, Pta Cotroceni)

Pentru recoltarea corespunzatoare a probei de sperma se recomanda indeplinirea urmatoarelor conditii:

· Abstinenta totala minim 2 zile-maxim 5 zile.

· In acest interval se recomanda un consum diminuat de cafea, tutun, alcool.

· Se recomanda o toaleta aprofundata (spalare cu apa, fara sapun) a organelor genitale inaintea recoltarii probei, precum si sa se astepte o ora dupa ultima emisie de urina.

· Sperma va fi obtinuta prin masturbare, fiind interzisa recoltarea acesteia dupa contact sexual.

· Sperma va fi recoltata intr-un recipient steril – se poate ridica de la sediul nostru - care va fi predat laboratorului in max. 30 min. de la recoltare, proba fiind mentinuta in tot acest timp la temperatura corpului.

· Nu se recomanda recoltarea probei in prezervativ sau alte recipiente.

Proba se poate recolta la sediul clinicii, avem o camera speciala pentru recoltarea acestei probe.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

VASSSSSSSSSSSSSSS FELICITARIIIIII!STIAM EU CA NE DAI O VESTE
BUNA!SA ITI DEA DUMNEZEU O SARCINA USOARA SI UN BBE FRUMUSEL!
Miramar sorry iubita!Imi vine sa ii bat pe uratii aia
!Eu am innebunit de tot!Aseara am inceput sa plang din senin!A fost groaznic!Nu ma pot reface deloc dupa vestea asta !

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vas te-am trecut la -dute! N-am mai avut rabdare! Cand mergi la dr?

So, capitolul deskis de mine se poate fali cu doua noi gravidute (parca le-as fi insarcinat eu asa ma simt de mandra)! Cine urmeaza vreau sa stiu?

Poze Laura

Mergi la inceput