Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor scumpe haideti la petrecere.
am facut aseara testul ca nu am mai avut rabdare, si e normal ca daca e petrecere e totul OK, DAAAAAAAAAAAAA fetelor e cu doua liniute clare de tot, de tot. deci sunt GRAVIDUITZA.
Daca ma credeti tremuram toata cand m-am dus in camera la sot sa vedem daca apare si imediat a aparut si a doua liniuta. In momentul ala eram gata , n-am mai stat sa vad cat de intensa e , eram deja la telefon sa-mi anunt surioara din Italia, singura cre imi stia situatia.
stiu ca sunt destul de incoerenta dar cred ca ma intelegeti.
Cand mai am timp va mai scriu cate ceva despre cum am reusit.
va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.
deci haideti la petrecere ca mai stau un pic cu voi.
si cine vine cu mine la ODISEE?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

vas: SUPER MEGA FELICITARI!!! SA AI O SARCINA MINUNATA!!!
Gata, sunt prezenta la petrecere:

dar spune-ne si noua cum ai reusit, hai te rugam, plzzzzzz
si ce simptome ai???

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

corinuk: eu merg la el de apropae un an dar numai pt eco si consultatii...inca n-am trecut la investigatii mai serioase si de-asta vroiam sa stiu cum se comporta in situatii mai "complicate"...intelegi tu...merci mult de info

Laurica: daaaaaaaa, a fost extraordinar. Am facut diving, am cunoscut o lume cu totul noua, a fost ca si cum ai fi pasit pe alta planeta, cu siguranta nu ma simteam pe Terra...e nemaipomenit! dar mie imi place apa la nebunie, ma simt de parca as fi in mediul meu natural. Oricum daca vrei sa faci diving, faptul ca nu stii sa inoti n-are nici o importanta pt ca nu ai nevoie

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

VAS, bravoooooooooooooooooooooooo si felicitari. Ai vazut ca se poate! Ma bucur enorm pentru tine!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

VAS FELICITARI SA AI O SARCINA USOARA SI UN SANATOS.
Trage si tu cu piciorul cand pleci catre odisee, poate esti cu noroc si se ia. Ma inscriu si eu pentru petrecere

Katthy, Tanya sarcini usoare si voua si multe bucurii de la

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Vas, felicitari! Doamne, cat de frumos tre sa fie sa vezi 2 liniutze...si cu sotul langa tine! Bravo! Ma bucur mult ca se poate!

Felicitari si lui Kathy...am inteles ca ea a deschis drumul luna asta ...Foarte bine! Sa plecati cat mai multe la Odisee!

Miramar, tin pumnii si pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

rox_dox am fost si eu la draghincescu, dar acum sunt la irimia si sunt f multumita de el, chiar aseara am mers la un consult si mi-a dat o veste buna, ca nu mai am de asteptat 3 luni , ci ca pot sa ma apuc de treaba din noiembrie:)(tre sa astept. ptr ca am pierdut o sarcina in luna iulie)
vas felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari vas si sarcina usoara! Incepe petrecerea! S-a deschis sezonul la gravidutze!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vas FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!! Ma bucur foarte tare pt tine, sa fie intr-un ceas cu noroc!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Felicitari Vas
Eu sunt in ziua 12 si prestam la greu.
Sper sa raman luna asta, mai ales ca e prima luna de cand iau B.U.
Dimineata a fost ultima doza pe care am luat-o, mai ales ca maine merg sa fac niste analize medicale.
Succes tuturor fetelor.

Mergi la inceput