Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Geany bc bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici, ca la mamici e mai fain

Elaa multumesc! Lasa ca in trei luni te vindeci bine, bine si o iei de la capat cu succes

Asi, Kriss multumesc pt informatii! Am modificat listuta

Katthy pai normal ca te-am trecut, ca asta e statutul tau pe urmatoarele 9 luni Bafta la dr

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

laura-ioana, ceva simptome???ia zii repejor...
am io impresia ca ,la capitolul nou deschis de tine , o sa te numeri printre gravidute!!!!

geany bc ,in ce zi esti??cred ca se apropie ovulatia???spor la prestat!!

Mergi la inceput

Floare de colt si eu sper sa am noroc in capitolul asta! Simptome am mereu: ma doare din cand in cand (dar nu am nici un mucus), mi se pare ca s-a marit burtica, ametesc cand ma ridic din pat...dar asa ma tem ca sunt rodul imaginatiei, de numa
Z 18

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Miramar, rezista ! Nu te da batuta ! Lupta! iar daca simti ca te lasa puterile fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi ! Sa nu te prinda nici un rus ! Hai ca-ti promit ca ma antrenez luna asta si te prind eu din urma la gravidute

Asadaaaar, maine dimineata primul lucru pe care-l voi verifica dupa ce voi deschide calculatorul va fi sa vedem ce vesti o sa ne dea vas ... acu' ma duc acasa sa caut un recipient mai mare o halba, o vaza sau o damigeana, ceva... daca-i petrecere, macar sa simt si eu !!!

katty a deschis sezonul de petreceri, hai s-o tinem tot asa luna asta ! Mult succes maine la prima intalnire cu BB, katty - ca maine il vezi prima oara , asa sub forma de pata pe ecranul echografului... dar o sa-l vezi ...

bubuleana, asadar esti in forma... bravo ! acu' asteptam sa ne zici ca hop si BB ... Doamne ajuta !

Va urez o seara placuta alaturi de viitorii tatici (poate nu stiu ei, da' asta-i paste pe toti, cu asa aspirante hotarate ) !

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Bubuleana suna extraordinar ce povestesti tu! Ati facut diving?! Mie mi-a fost frica (de fapt imi e frica de apa, in general, stiu sa inot doar daca e apa pana la umeri)! Foarte frumos din partea sotului, ce sa mai zic!!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna fetelor! Desi n-am mai intrat de cateva zile pe forum , am citit tot ce ati postat. Laura -Ioama , multumim pt. un nou capitol si te rog sa ma treci si pe mine la aspirante.
Selina , si eu am aceeasi problema cu spottingul ,si nici un doctor nu mi-a spus pana acum ce este .Te-as ruga sa-mi dai si mie adresele de pe net unde ai gasit acele informatii de care spuneai.
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-ati devenit cele mai bune prietene . Sa dea DD sa ne fie rasplatite tuturoe eforturile pe care le facem pentru realizarea dorintei noastre cele mai mari !

Mergi la inceput

Mi_a te-am trecut!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

BUBULEANA WELCOME!Imi pare bine ca ati petrecut
momente minunate!Dar acum hai fugutza la treaba..ptr
bbei frumusei!
Despre Dr.Moisa Marcel pot sa iti zic...urmatoarele:
comunicam bine dar este ca orice medic grabit mai tot
timpul!BUN MESERIAS ASTA ESTE UN LUCRU CERT!Cel putin
pentru mine care de doi anI mergeam o data la 2 luni
la control(la un alt medic de la CFR2)si auzeam ca
sunt ok,nu am nici o probleama-cocosul este de vina!!!
Ca pana la urma sa fiu eu.. cu trompe partial permeabile
(am facut ieri la Giulesti HSG)!In concluzie merita sa
mergi la el,macar la o consultatie!
Astept cu nerabdare vesti bune!Hai repede la LUY,VAS ,MIRAMAR FUGI REPEDE DE ACOLO SA NU VINA URATII!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci si va tin pumniii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Selina , numaram impreuna luna asta , eu sunt Z 10. Sper sa avem noroc mult.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput