Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Irinabobe, de obicei se zice ca trebuie sa astepti 3 luni si sa iei acid folic. Dar eu stiu persoane care nu au asteptat si au nascut copii perfect ok. E adevarat ca esti foarte fertila imediat cum ai intrerupt pastilele si metoda calendarului nu mai functioneaza. Numai la mine nu a fost fertila...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poki spune:

buna dimineata,

Imi pare rau ca nu am mai scris de foarte multa vreme dar am avut un mare necaz (parca nu aveam destule) dar am citit tot ce ati scris...

Toate felicitarile din lume pentru noile gravidute: sa fie asa cum va doriti si sa va bucurati din plin de perioada asta.

Am si o mare intrebare: eu am pierdut o sarcina in iuliesi de luna asta fac tratament cu duphaston, dar TB nu a crescut deloc (max 36.9-37) cu toate ca am avut dureri de ovare prin z16. Cu temperatura asta credeti ca am vreo sansa sa ovulez?

Nu stiu ce sa fac: eu am ramas gravida din prima incercare, dar am pierdut sarcina la fel de usor; am fost la dr si ea mi-a spus ca nu am nici o problema din punc de vedere fizic dar nici nu am mai reusit nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna dimineata aspirante,ce faceti eu am inceput sa iau closti, sper sa dea rezultate... asteptam cat mai multe ..

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Poki draga , nu fi suparata ,nu esti sungura cu asa problema . Asa am patit si eu, am ramas din prima , apoi am pierdut sarcina in februarie la 6 sapt. si de atunci nu am mai reusit sa raman.
Probabil cu perseverenta si calm se v-a intampla minunea ,

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Buna seara! Fetelor, stie vreuna dintre voi, valoarea beta HCG incepe sa creasca de la fecundare sau de la implantare?? Si inca ceva, cate zile -maxim-pot trece de la ovulatie pana la o eventuala implantare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Claui, ti-am raspuns la "Endometru..."

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

amameda, multam de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Fetelor si eu am luat Closti luna asta pentru prima data ; Z19 (ziua 10 DPO) , temp 37.1 .Am observat ca sfarcurile mele au inceput sa se inchida un pic la culoare; de obicei sunt roz deschis , acum mai rosu pe margine.O fi de la pastile sau.............sa sper?Rog suportul sa nu ma dea afara , ca toate amanuntele astea sunt asa de importante pt noi!
Dupa cum vedeti , intru si eu la categotia cucuvele care vor sa ramana grele de care ziceau fetele la "Endometru"; nu am somn deloc si stau si imi examinez sanii.Cred ca tb sa deschidem un subiect de genul "cucuvele obsedate"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Ralu iubita pot deja sa te felicit?TB ESTE FOARTE BUNA!CE ZICI DE UN TEST?HAI TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE SA NE INSENINEZI MACAR TU ZIUA ASTA NASOALA DE WEEK-END!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Valentina,la mine tratamentul nu a dat rezultate dar e drept ca atunci cand l-am facut nu au fost nici conditii prea prielnice, oricum e important sa faci monitorizare in timpul tratamentului. Bafta!

Mergi la inceput