Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

neata!
am fost vineri la eco si bebele meu are doar 3 saptamani (eu avnad ciclu neregulat-la 38-41 de zile- nu se stie exact cand am ovulat), dar ca e prins bine acolo unde trebuie.se vedea doar sacul gestational.mi se pare ciudat ca mi-a iesit testul pozitiv la un bebe atat de mic.eu cred ca dr nu vazut bine la eco.
oricum vreau pe listuta de -dute.simt eu ca e acolo si ca va creste mare si sanatos!

Mcrissa 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mcrissa, felicitari multe multe pentru bb!

Daca are trei saptamani si probabil ca la cam 2 saptamani de la ovulatie ti-ar fi venit CM daca nu ar fi fost bb, atunci testul facut este la o saptamana de la o asa zisa intaziere (si anume bb de 3 saptamani) deci nu pare imposibil sa iti iasa pozitiv. Mai precis ar fi putut sa iasa pozitiv cu o saptamana in urma chiar. Adica in prima zi de intarziere sau la 2 sapt de la conceptie.

Asta daca al tat CM lung se datoreaza unei faze foliculare prelungite cu o faza luteala normala de 2 saptamani. Atunci ai 3 saptamani de la ovulatie, moment in care testul poate arata II fara probleme. Sau ma insel eu? Sper sa nu bat campii pe aici in necunostinta de cauza cu calculele mele ce se vor savante

Pupici multi si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

claucia nu stiu daca bati campii, dar ii bati atat de frumos si-mi dai incredere ca bebe e bine!-ici multi.
mai stau o vreme pe la aspirante ca poate se ia si la voi.imi sunteti atat de dragi ca nu pot sa plec prea usor de aici!

Mcrissa 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Corinuk , sa dea DD sa ia gurita aurita.O sa mai astept cateva zile cu testul totusi, desi imi e asa de greuuuuuuuuu.Nu vreau sa ma imbat cu apa rece ; din pacate am mai patit-o acum vreo 3 luni : teste barza usor pozitive si bhcg 0........; e cel mai urat lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna ,fetelor! Sa va spun tot ce s-a intamplat sapt. asta:
-marti-concurs pt ocuparea unui loc de munca (l-am luat)
-joi+vineri-internata in spital cu criza de hipocalcemie,facut perfuzii cu calciu ,vit.+1/2 diazepam(sper sa nu cauzeze daca sunt cumva gravi)
-sambata- scos branula si prestat nunta la "Pustnicul"
-azi z 20, maine prima zi de munca
Nu-i asa ca sunt optimista ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai fetelor , nu intrati in butoi , ca vin la voi cu
Nu fiti negativiste , ca atunci pleaca bebele , fiti pozitive si asa va fi si testul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Poate ca este un pic tarziu dar urez toate cele bune si succes mult in prima zii de munca ptr Carmen Marieta si Mi a!Tinem pumnii stransi
Somnic usor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Corinukiubita atenta ca de obicei.... sincer sper sama acomodez si sa fac fata cerintelor lor...O SAPTAMANA PRODUCTIVA FETELE!!!!!!!!!!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

felicitari fetelor care au reusit luna asta!

laura, kriss...am luat-o si eu pe calea voastra.
z29 s-a transformat in z1...

azi sunt in z3..si sunt super balonata, ma simt nashpa fizic si psihic...parca sunt un butoias cu pulbere gata sa explodeze...

bine, ca ma pricep sa dau sfaturi altor fete...ce bine ar fi daca as putea sa mi le dau si mie..ca sa nu ma mai simt asa nasol...

sambata, cand m-au bucurat uratii..chiar incepusem sa-mi zic "ce-o fi fost in capul meu sa vreau un copil..?...ce-i pot eu oferi acum?"

sotul meu a inceput sa-mi spuna sa nu mai vorbesc dinainte de copil..ca eu tot ziceam "cand o sa avem si noi un bebe...bebele nostru o sa..."..chestii de astea..
si acum el mi-a spus sa termin cu faze de astea si sa nu mai vorbesc dinainte...
s-a suparat si pe mama mea ca ne-a adus cadou un album din ala frumos pt bebe...
el e de parere sa nu luam nimik inainte de a veni bebele pe lume...si eu sunt la fel..
dar macar pana acum puteam vorbi cu el pe tema asta..ne mai imaginam si noi cum vom fi atunci, ce vom face, etc..
dar cred ca l-a afectat si pe el mai tare decat pana acum...

am o stare deplorabila...vreau sa dorm, sa nu ma gandesc...nici sa plang n-am energie...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si a mai venit si cineva la birou acum (un colaborator de-al nostru) sa ne anunte ca o sa fie pt a doua tatic..

ca un facut...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput