Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 2
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Vreau si eu in listuta aspirantelor. Poate asa raman insarcinata mai repede.
asi spune:
Madyn a nascut in 1.august.2006 pe Mihai-Nicolae!
Nastad a nascut in 23.iunie.2006 pe Doru-Lucian!
Alisia a nascut in 12.mai.2006 pe Alessia!
Annaa a nascut in 1.august.2006 pe Maria Claudia!
Romaniau a nascut in 26.august.2006 pe Christian Alexander!
Karula a nascut!
Dariana a nascut in 30.iulie.2006 pe Darius Daniel!
Martha78 a nascut in 29.august.2006 pe Darius Teodor!
Monica_b este si la aspirante si la gravidute.De undeva trebuie stearsa.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
vas spune:
fetelor nci nu stiži cat ma mai uit la test si in acelasi timp fug la baie sa vad daca e totul ok. Cat timp am de lucru uit dar cand am un moment liber incep cu gandurile.
Am mers pe strada azi si am vazut numai copilasi frumosi, pe toti am incercat sa-i memorez sa fac si eu unul la fel. Doamne Ajuta, ma rog in fiecare clipa sa fie totul bine. Pe maine voi stii ceva mai sigur dar cred ca orice ar fi tot voi mai sta in suspans pana ma duc la medic.
O sa fiu si eu mamica
elaa spune:
rox_dox vad ca esti galateanca dea mea, pe la ce medic mergi in Gl?, ca eu i-am cam luat pe toti la rand si ma gandeam ca am scapat vreo unul:)
Laura bine ai venit din concediu...mii de pupici si abia astept vestea celor II liniute:)...
va pup pe toate si nu va doresc altceva decat sanatate si cate II liniute pe teste:)) (off eu mai am de asteptat vreo 3 luni:((((
rox_dox spune:
buna ...eu ma duc la draghincescu..pana acum totul ok.
ai fost si tu la el?
dc tre sa mai astepti 3 luni?
vas, du-te la o plimbare, poate asa mai lasi gandurile la test...
hai ca nu mai e mult pana maine.. orice lucru bun se lasa asteptat.
ai sa vezi tu ca o sa fie bine!
pupici!
Nunta mea!
asi spune:
Tanya e viitoare mamica de martie aprilie 2007!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
katthy spune:
Laura Ioana multumesc ca mai trecut pe a doua lista.
Da` mie parca tot nu-mi vine a crede. Am asteptat atat de mult incat acum o iau razna.
Am facut astazi si beta HCG = 1233.4. Maine merg la dr. poate vad ca
bb e asezat unde trebuie.
Pupici tuturor aspirantelor.
katthy
selina-d spune:
Katthy felicitari pentru asa valoare frumoasa. Sa ai un bebe sanatos si mancacios si sa va bucurati de el.
Eu z11 si de azi au inceput usor sa apara cateva fire de albus in secretie. Nu stiu de ce, dar luna asta nu mai sunt asa optimista. Tocmai ce am citit pe net ca spottingul inaintea menstrelor este cel mai probabil semn de nivel scazut al progesteronului, si eu nu scap de petele alea nesuferite ce apar cu vreo 2 zle inainte de ciclu
Tin pumnii luna asta pentru II la toate aspirantele, prima fiind Vas - hai cu testul!
bubuleana spune:
corinuk: draguta, spune-mi si mie cum e la dr. Moisa? te intelegi bine cu el? e OK? ce investigatii ti-a facut? esti multumita? si eu voi merge la el in curand...
Laurica: esti o dulce sa stii ca in concediu a fost super, nemaipomenit, extraordinar de frumos, fabulos...iti dai si tu seama: 3 saptamani de relaxare amandoi, impreuna, indragostiti!!!
Jumatate de concediu l-am petrecut in tara la Sfantu Gheorghe in Delta si la Eforie, cu prietenii...iar cealalta jumatate, cadoul surpriza al sotului a fost o a doua luna de miere, tot in insulele Maldive, doar ca am fost pe alta insula decat cea de anul trecut. Am vazut apusuri de soare senzationale, am facut diving,am vazut o lume subacvatica care ne-a lasat fara grai (nu c-am fi putut vorbi sub apa ) ne-am plimbat, ne-am bronzat, ne-am iubit...in paradisul acela nici nu ai cum sa nu fii fericit...cam asta a fost...pentru o scurta perioada de timp am simtit ca nu lipseste nimic din viata noastra, ca totul e perfect dar revenind acasa, cu picioarele pe pamant, cu servicii si responsabilitati, in casuta noastra frumoasa, iar am inceput sa simtim lipsa acuta a unui copilas...
zuzooo: si mie mi-a fost dor de tine!! las' ca se rezolva cu maseluta, stiu cum e ca si eu am avut 2 luni de chin in dec-ian...si de bibyrox mi-e dor...
chiqui: da draguta, m-am apucat deja de inestigatii inca dinainte de concediu, adica mi-am facut dozarile hormonale care au iesit ff bine si sotul si-a facut spermograma care a iesit super. Deci nu aici e problema. Dar nu-i nimic, continuam si aprofundam: monitorizare, TPC, si eventual HSG si laparo; dar le luam incet-incetishor
Tanya: FELICITARI!!! SA AI O SARCINA MINUNATA!!
bubuleana