Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria spune:
Fetelor, va rog sa o scoateti din lista de aspirante pe Alina Constantin ( e pe randul al 5-lea in lista)si sa o treceti la mamici: joi, pe 14 septembrie, a nascut o fetita, cu Apgar 10.Amandoua sunt sanatoase, si asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa!Le dorim muuuulta sanatate si numai bine!!!!
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
rox_dox spune:
sa ii traiasca fetita si ea si sotul pe langa ea..
si sa fie sanatosi, fericiti si impliniti.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Miramar spune:
Luy succes zilele astea.
Fetelor lasati-o mai moale cu cazaturile si taieturile, zau ma ingrijorati.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Carmen_Marieta spune:
buna ziua aspirante, am intrat sa vad si eu noutatile si fug...
Azi am fost harnicuta am pus gogosarii si am facut si mancare ...
Maine merg cu sotul la spermograma...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
corinuk spune:
am mai aflat de o gravidutza din anturajul meu!
O tipa care tocmai incepuse sa faca analize si... a si ramas!
Doamne de ce eu!!!!
Fina mea tocmai imi povesteste cum misca aia mica,ce senzatii are...
va dati seama ce draci am!
Iar eu inafara de faptul ca m-am ales cu o taietura de toata frumusetea la mana am facut si pe sistem nervos o iritatie pe fata
(multe cosulete)!Help me!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Michellex spune:
Buna fetelor.Am lipsit ceva timp....si acu din pacate am primit nishte veshti oribile .... Stiu ca poate ar fi mai bine sa scriu la oligo (voi scrie si acolo probabil) dar sper sa ma ajutati voi macar moral si cu nishte sfaturi daca puteti, va rog.
V-am mai scris acum ceva timp ca eu si iubi al meu am fost sa repetam spermograma lui (ca aveam una facuta acu vreo 6 ani si ... nu mai era cazul sa ne bazam pe ea)... v-am spus atunci ca iesisera nishte rezultate nasoale... nu le mai repet acum. Ideea e ca am crezut ca e ceva gresit si am repetat analiza din nou. Stupoare rezultatele noi si mai proaste: Volum:2.5 ml, ph:7.6, concentratie spermatozoizi: 0.3 mil (300.000), mobilitate A:55%, B:3%, C:9%, D:40%, morfologie: 15% forme atipice, diagnostic: criptospermie.
Va rog sa-mi spuneti (dar sincer) ce parere aveti si ce sanse am sa fac un copilas cu iubi al meu (din pacate el nu vrea nici in ruptul capului IAD daca va fi cazul si nici de adoptie nu vrea sa auda... deh e mai capcaun la anumite chestii). Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre... ca sa nu ma innec de tot in butoi... ca sincer de cand am aflat plang intr-una.
Va pup
rox_dox spune:
ooooffff corinuk
linisteste-te fata mea...ca iti distrugi nervii si nu numai.
am zis eu, Dzeu o sa ne dea bebic exact atunci cand o sa considere ca suntem perfect pregatite pt el.
asa ca, las-o mai moale un pik si mai bucura-te si de viata ta... ca daca suntem fixate numai pe bebic, uitam sa ne mai bucuram de ceea ce avem deja...
si daca facem asta, iti garantez eu ca vine si bebele.
pupici
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
luy spune:
Zenobia, eu am facut ieri dupa-amiaza pregnyl-ul... Asadar luna asta numaram impreuna, nu ? Hai, poate le facem fetelor o surpriza si le anuntam in aceeasi zi II ... Doamne ajuta !
Miramar, multumesc ! Sper din tot sufletul ...
Carmen Marieta, multa bafta ! Sper sa fie buna "productia"
corinuk, nu mai plange atata, zau ca o sa vina si randul tau ! Te rog frumos incearca sa nu mai te consumi atat... Chiar daca ti se pare greu, incearca sa-ti gasesti o preocupare, ceva care sa-ti placa si sa-ti ocupe timpul, in felul acesta n-o sa te mai gandesti non-stop la subiectul BB... Pentru ca iti supui organismul unui stress care nu te ajuta cu nimic... DD o sa ne dea si noua intr-o zi un BB, ai sa vezi... Uite de la mine, sa-ti sterg o lacrima :
Michellex, imi pare asa rau sa aud de rezultatele astea... Ce sa zic ? Daca privim din punct de vedere teoretic problema sanse sunt chiar si asa, atata vreme cat concentratia nu e zero, nu ? Se poate face si IAS si FIV... Asta ar fi asa, primul lucru care-mi trece prin minte... Al doilea ar fi ca ati putea merge sa faceti niste investigatii de ce a iesit spermograma asa proasta si poate cu un tratament se vor imbunatati rezultatele... Nu dispera !!! Informeaza-te care sunt alternativele, nu te lasa prada deznadejdii, ca asa nu se rezolva nimic... Pana la urma noi, femeile, facem o gramada de investigatii si rezolvam eventualele probleme rand pe rand, mi se pare normal ca si jumatatile noastre sa fie in stare sa faca acelasi lucru, daca si ei isi doresc cu aceeasi ardoare BB... Sa merga si ei la consultatii si sa faca si ei tratamente... Acum de ce sa mergem pe ideea "spermograma proasta - vai ce ghinion avem, da' n-avem ce-i face" ? Mi se pare constructiva numai varianta "spermograma proasta - de ce ? ce putem face s-o imbunatatim ?" ... Asa ca discuta cu iubi al tau si spune-i ca tu vrei BB si daca si el vrea la fel de mult ca si tine trebuie sa gasiti impreuna calea de a va implini visul. Sunt alaturi de tine
Pup toate optimistele !
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639
Michellex spune:
Merci Luy de raspuns. Abia ieri am aflat vestea si azi dimineata deja l-am trimis sa-si faca FSh (ca am vorbit cu dottore si a zis ca r fi bine sa vedem daca nu de acolo e problema). Iubi al meu deocamdata e destul de cooperant... dar nici macar eu nu stiu ce e in sufletul lui... ca el nu-si prea comunica bine sentimentele... tre sa-l trag de limba... si acum tre sa-mi revin si eu dupa vestea asta... dar nici o grija gasesc eu putere sa o iau iar de la capat.... insa partea proasta e ca asta e a doua veste proasta intr-o singura luna (prima a fost ca mama mea e suspecta de cancer la san...) asa ca iti dai seama cam ce e in sufletul meu... In sfarsit sper sa-mi revin cat mai repede sa o pot lua de la capat... Maine avem iar programare la dottore ca el ne-a spus ca va vorbi la Buc. cu D-na Ancar Moisa si cu D-na Protopopescu Denisa (sper ca nu le-am gresit numele) sa le ceara o parere in plus... si vedem ce ne zice maine...
Laura Ioana spune:
Fetelor la mine Z 25 si nu am nici un simptoooommmm
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye