Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 19
mcrissa spune:
buna,
capitolul trecut tocmai scriam ca luna asta voi merge sa-mi fac hormonalele.
vineri seara ajung la urgente cu o banuita infectie urinara.inca nu stiu ce a fost, dar nu ma mai supara nimik.ii spun doctoritei sa-mi prescrie niste antibiotice care merg in sarcina ca noi de 2 ani incercam sa facem un bebe si daca s-a prins ceva luna asta.ea imi face un test de sracina (cu urina) si iese negativ.imi prescrie ciprinol si-mi spune ca nu merg in sarcina, dar sa le iau cu incredere ca sigur nu sunt insarcinata.am plecat acasa fara sa cumpar vreo pastila.am zic ca nu iau si gata.sambata dimineta am facut un BHCG, iar aseara am avut rezultatul:62.17.inca sunt foarte ametita si nu stiu ce sa cred.oare am un bebe in burtica?
am facut aseara si un test de sarcina femina si a iesit slab poizitiv.
Mcrissa
doxinu spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
buna,
capitolul trecut tocmai scriam ca luna asta voi merge sa-mi fac hormonalele.
vineri seara ajung la urgente cu o banuita infectie urinara.inca nu stiu ce a fost, dar nu ma mai supara nimik.ii spun doctoritei sa-mi prescrie niste antibiotice care merg in sarcina ca noi de 2 ani incercam sa facem un bebe si daca s-a prins ceva luna asta.ea imi face un test de sracina (cu urina) si iese negativ.imi prescrie ciprinol si-mi spune ca nu merg in sarcina, dar sa le iau cu incredere ca sigur nu sunt insarcinata.am plecat acasa fara sa cumpar vreo pastila.am zic ca nu iau si gata.sambata dimineta am facut un BHCG, iar aseara am avut rezultatul:62.17.inca sunt foarte ametita si nu stiu ce sa cred.oare am un bebe in burtica?
am facut aseara si un test de sarcina femina si a iesit slab poizitiv.
Mcrissa
Voi fii prima care te felicita pt ca analiza de sange nu se inseala niciodata.Chiar ai un bb mic in burtica!Felicitari viitoareo mamica!
bubuleana spune:
Doamne, crissa, dupa atatea peripetii (mai tii minte faza cu hepatita??)ce veste buna imi dai!!!
DA, ESTI INSARCINATA!!! FELICITARI, GRAVIDUTZOOOO!!!
SA AI O SARCINA MINUNATA SI SA FII FERICITA!!!
te pup cu mult, mult drag
bubuleana
bubuleana spune:
Laurica: nu te mai stresa iubitica, de cele mai multe ori simptomele apar pe la 6 sapt. Sunt alaturi de tine si astept Z29 cand vei face un test, da? iti tin pumnii, hai fii optimista
bubuleana
Liana30 spune:
mcrissa si io zic ca esti..felicitariiii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
tzuca74 spune:
Eu Z27 si am niste draci de rushii de numai -numai...,toata ziua mi-a fost rau si am avut ameteli+dureri de cap ,usor sani...
mcrissa spune:
multumesc mult pentru mesajele voastre.
azi am refacut beta HCG-ul si astept raspuns maine pe la 3-4.
acum sunt la munca si scriu in graba sa nu ma vada cineva.dar promit sa va povestesc mai mult diseara cand ajung acasa.
Mcrissa
corinuk spune:
Buna dimineata !Azi cu ajutorul vostru
sunt mult mai bine(m-am gandit sa mai am si putina grija de look-ul meu asa ca mi-am facut niste programari pe la salon)!Poate asa trece timpul mai repede...
Va mutumesc din suflet ptr tot!
ROX_DOX sper ca te simti binede suferinta!
Miramar, Luy
mcrissa sper sa aiba ochisori la rezultatele alea!
Laura Ioana un test ceva?
Carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
corinuk spune:
Michellex parerea mea este ca trebuie sa discutati mai profund(tu cu sotul tau)!Daca solutii sunt de ce nu vrea sa profitati de ele????
Suntem alaturi de tine ,tinene la curent si pe noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos