Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 14
nikunikalai spune:
saru`mana!!
din pacate, ziua in care am fost trecuta pe lista aspirantelor a coincis cu ziua 1...
asta e!! poate o sa fie cu noroc pentru luna care abia incepe!!
oanabbb spune:
feteleeeeeeeeee...ce dor mi.a fost de voi!
tocmai ce am sosit si io,a fost bine,f cald,f frumos hotelul unde am fost cazata...
sunt z 22,ma dor sfarcurile de mor,ceea ce mie nu mi se intampla,dar temp e mica,36,8 poate cu 9.ov a fost z 15.si cam atat!
BUBULE io zic ca daca testu meu vede pe a tau inca o linie...se va inrosi de invidie...si plecam la ,cu tot cu LAURA bineinteles!
bubuleana spune:
oana: bine ai revenit si sa dea D-zeu sa se inroseasca de invidie
aspirante dragi, la mine Z33, a 5-a zi de intarziere, teste vag pozitive dupa mai mult timp, maine fac testul de sange iar miercuri il voi repeta sa fiu sigura ca nu e SEU
va multumesc mult, mult, mult de sustinere
bubuleana
Laura Ioana spune:
Oaaanaaa bine ai revenit!!! Plecam impreuna la odisee luna asta? Eu sunt in Z 23, dar nu ma dor sanii, numai burtica din cand in cand! Si Bubuleana e prima, maine ne da vestea mare
Poze Laura
oanabbb spune:
LAURICI plecam cum sa nu...doar nu o vom lasa pe BUBU singurica ..
BUBU MA ROG SA FIE BINE,SA FIE BB MIC SI SANATOS!
Miramar spune:
Bubule tin pumnii sa fie bine sa fie bebe, nici sa nu te gandesti la SEU.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
antosit spune:
Oana multumim!Este foarte interesant...si emotionant, offf mi sa facut pielea de gaina!
Anto
Miramar spune:
Foarte emotionanta emisiunea. N-am vazut-o decat de la jumatate dar m-a impresionat foarte tare. Mai ales nasterea.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
chiquitita spune:
oanabb bien ai revenoit!
Eu am obtinut in sfarsit un test de ovulatie pozitiv si nu stiu sigur cand sa prestez, ala de aseara era negativ clar adica nu se itea a doua linie iar asta de azi SUPER pozitiv. Am facut chestioare si azi dimineata si acuma. Oare cand oi ovula de fapt? Maine, la noapte?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...